Temal

Temal Oy on Pohjoismaiden johtava emaloitujen saniteettituotteiden ja julkisivulevyjen valmistaja. Vuonna 1994 perustettu yhtiö on yksityinen perheyhtiö, joka jatkaa Wärtsilän ja Hackmanin jo 1910-luvulla alkanutta emalointitoimintaa.

Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kylpyhuonekalusteita ja pesuallasratkaisuja viiden sentin välein. Pitkälle viety erikoistuminen, itse valmistamamme pesualtaat, kalustekaapit ja valaisimet mahdollistavat sen, että jokaisesta tuotteesta löytyy ”se jokin”. Emaloidut pesualtaat ovat viiden sentin konseptimme perusta. Kalustetehtaamme varmistaa toimivan konseptin.

Temalin julkisivulevyt soveltuvat luoviin ratkaisuihin, tarjoavat laajan värivalikoiman sekä ovat yhdistettävissä eri materiaaleihin ja muotoihin kohtuuhintaan myös pitkällä aikavälillä.

 

www.temal.fi

 

temal2

Kylpyhuonemallit

Mondo

Temalin Mondo-sarjan kalusteet ratkaisevat hankalat tilaongelmat ja hyvin mietitty toiminnallisuus antaa vapauden iloita ja ilakoida – kylppärin koosta ja asukkaiden iästä riippumatta. Mondon viistot kulmat ja kaareva pyöreys täyttävät niin suuret kuin pienetkin tilat toimivuudella ja tyylillä.

Viiste oikealla TAI vasemmalla? Viiste oikealla JA vasemmalla? Hyödynnä Mondon mahdollisuudet tilanratkaisijana ja tee siitä olennainen osa toimivaa arkeasi. Think small, live BIG. Elä enemmän vaikka neliöitä on vähemmän!

Trend

Elä enemmän, vaikka neliöitä on vähemmän! Tämä on 5 cm-konseptimme kantava ajatus, joka toteutuu täydellisesti Trend-sarjassa. Täytä kylpyhuoneesi hyvällä muotoilulla, nerokkailla ideoilla ja toimivilla ratkaisuilla. Nauti vapaudesta, jonka vain hyvin mietitty toiminnallisuus tarjoaa – niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

Toimitamme Trend-kalusteet rungot koottuina 5 cm välein leveysmitoissa 40–160 cm ja syvyysmitoissa 30–50 cm mallista riippuen. Sarjassa on yksitoista vakioväriä. Pelkästään allaskaapista on olemassa yli 2400 erilaista vaihtoehtoa

CitySmart

CitySmart on saanut inspiraationsa kaupungista, joka sarjan lailla haluaa tarjota mahdollisimman paljon mahdollisimman pienellä alueella. Kaupungin tavoin CitySmart täyttää pienen tilan isot toiveet.

Sarjaa on saatavana vain kahdessa pienessä syvyydessä 35 ja 40 cm, mutta useissa leveyksissä 5 cm välein ja kaikissa Temalin vakioväreissä. Poikkeuksellisesti allaskaappia kahdella altaalla on saatavana syvyyksissä 40 ja 45 cm. Tutustu erityisesti tupla-altaiseen tilaihmeeseen, kolmilaatikkoiseen napakkaan kokonaisuuteen ja markkinoiden suurimpaan altaaseen koossa 55 x 40 cm!