Svedbergs

Svedbergs on Pohjolan johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja. Yritys on valmistanut kylpyhuonetuotteita jo vuodesta 1962.

Svedbergsillä on markkinoiden laajin valikoima. Konsepti ’Täydellinen kylpyhuone’ kattaa kalusteet, suihkut, ammeet, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja lisätarvikkeet.
Valmistamalla suurimman osan tuotteistamme omassa tehtaassamme Ruotsin Dalstorpissa, takaamme, että tuotteet vastaavat korkeita vaatimuksiamme designissa, toiminnoissa ja kestävyydessä. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina.

Nettisivuillamme www.svedbergs.fi voit muutamalla napinpainalluksella suunnitella unelmiesi kylpyhuoneen. Valitse suosikkisi eri kalustesarjoista ja katso, miltä uusi kylpyhuoneesi näyttää!
Kylpyhuonenäyttely
Toimistomme sijaitsee Espoossa Business Park Mankkaassa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme kylpyhuonenäyttelyymme, olemme avoinna ma-pe klo 8-16. Myynti jälleenmyyjiemme kautta.

www.svedbergs.fi

svedbergs1

Kylpyhuonemallit

DK

Svedbergsin uusi DK-kalustesarja on yhdistelmä tanskalaista muotoilua ja ruotsalaista käsityötä. Sarja on luotu yhteistyössä kahden tunnetun tanskalaisen suunnittelijan, Morten Vossin ja Stinne Knudsenin kanssa. DK:n suorat linjat antavat modernin ja hienostuneen vaikutelman. Yksityiskohdat on mietitty tarkasti, minkä huomaa muun muassa viistetyistä kulmista ja laatikoiden viimeistellyistä sisäosista. Kaikessa näkyy laatu.

DK-alaosia on kolmea eri väriä (valkoinen, vaalea tammi ja tumma tammi) ja kolmea eri leveyttä (60, 80 ja 100 cm). Valitse kolmesta altaasta suosikkisi; integroitu, upotettu tai tason päälle asennettava. Pöytätasoja on useita eri materiaaleja, mm. harmaa betoni tai musta liuskekivi. Viimeistele kokonaisuus vetimillä, kenties tyylikkäillä mustilla tai trendikkäillä messinkisillä

Stil

Stil-sarjasta löytyy yhdistelmä jokaiseen kylpyhuoneeseen. Stilistä voit koota kalustekokonaisuuden juuri omien toiveittesi ja mittojesi mukaisesti. Sarjasta löytyy useita värejä, leveyksiä, syvyyksiä, pesualtaita ja tasoja. Pisteenä ii:n päällä pesualtaan persoonallinen ulkonäkö ja huolella valitut vetimet.

Svedbergsin laatu ja muotoilu näkyvät myös laatikkojen sisäpuolella. Stil-sarjan laatikoiden puiset lokerikot ja matto laatikon pohjalla pitävät tavarat järjestyksessä. Laatikot ovat kokonaan ulosvedettävissä ja pehmeästi sulkeutuvia.
Ehlén Johansson ja Mia Lagerman ovat kaksikko tyylikkään Stilin takana. He ovat voittaneet monta designpalkintoa sen jälkeen kun tapasivat toisensa työskennellessään IKEA:lla. Ehlén valmistui HDK:sta ja Mia Lagerman on puolestaan opiskellut Tukholman Taideteollisessa ja Tanskan Kuninkaallisessa Taideakatemiassa. He ovat säilyttäneet omat erityispiirteensä ja tyylinsä, mutta työskentelevät mielellään yli rajojen. Juuri tältä pohjalta he ovat suunnitelleet Svedbergsin uuden kalustesarjan Stilin.

Front

Ensimmäinen ajatus on tyylikkyys. Sitten se ilmeisin; täällä moni asia löytää paikkansa. Jopa sellaiset tavarat, joita ei yleensä säilytetä kylpyhuoneessa. Myös putkivedot peittyvät tyylikkäästi ja fiksusti.

MODUULIJÄRJESTELMÄ TUHANSINE RATKAISUINEEN
Front on enemmän kuin kylpyhuonekaluste. Se on loputtomasti kaappeja, laatikoita ja hyllyjä. Moduulijärjestelmä, jonka voi muotoilla omien tarpeiden mukaan. Front on helposti sovitettavissa erilaisiin ja erikokoisiin kylpyhuoneisiin.

HELPPO ASENNUS
Kätevien asennuskiskojensa ansiosta Front on asentajan unelma. Putket pysyvät piilossa tyylikkäiden pintojen alla. Koska kaikki kalusteet asennetaan kiinni seinään, helpottuu myös siivoaminen.

FRONTIN ETUJA
– Peittää pintavetoputket.
– Ei rakenteita seinien sisään – turvallinen asennus ja huolto.
– Säilytystilaa lattiasta kattoon.
– Tyylikäs seinä-WC Hygien+ pinnalla ja pehmeästi vaimennettu kansi.
– Valmistetaan Ruotsissa.