Noro

Riippumatta mistä tyylistä pidät on Noron aikomus voida tarjota jotakin jokaiselle. Laaja valikoimamme tuotteista tarjoaa kaikkea klassisesta uuteen ajatteluun, romanttisesta maalaismaiseen. Tuotteemme ovat hyvää laatua, innovatiivista muotoilua sekä luovaa suunnittelua joissa toiminnallisuudella on suuri sija. Noro antaa sinulle monta syytä nauttia kylpyhuoneestasi.

Pyrimme luomaan tuotteita, joista voimme olla ylpeitä. Tuotteiden tulee olla ylellisiä, mutta samanaikaisesti myös laadukkaita ja edullisia. Noron tuotteet on suunniteltu pohjoismaisiin koteihin laadusta, muotoilusta ja tekniikasta tinkimättä. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kaikkiin työvaiheisiimme aina asiakaspalvelusta tuotantoon asti. Kaikkien osa-alueiden on toimittava saumattomasti, jotta pystymme jatkossakin tarjoamaan kohtuullisen hintaisia ja laadukkaita tuotteita.

Noro kylpyhuonekalusteet

noro1

Kylpyhuonemallit

Polo

Polo on klassinen, sulavalinjainen lakattu kalusteryhmä. Ryhmään kuuluu myös ainutlaatuinen tilaa säästävä meikkipöytä.
Polon mallistoa saatavana 600 mm ja 900 mm leveytenä niin sileä- kuin kehysovisenakin. Polo sileäovinen kiiltävä valkoisena, kehysovimalli matta mustana sekä matta valkoisena. Polo 900 mallimme on saatavissa oikea- ja vasenkätisenä. Soft Close -mekanismi ovissa, peiliovissa sekä laatikostoissa.

Relounge

Uudenaikaisesti muotoiltu kaluste leveyksissä 600 mm, 800 mm, 1000 mm sekä 1200 mm Duo kaksoisaltaalla. Väreinä kiiltävä valkoinen ja matta musta. Ovet ja laatikot varustettu Soft Close mekaniikalla. Toimitetaan koottuna.

Seaside

Muotoiltu kaluste hillityillä upotetuilla vetimillä. Kaluste antaa kauniin vaikutelman meren ja romantiikan kohtaamisessa. Kaluste kekseliäillä säilytysvaihtoehdoilla ja suurilla laskutasoilla.

Kalusteen värit matta valkoinen ja tammi, molemmat raamikehyksellä. Ovet ja laatikot varustettu Soft Close mekanismilla. Noro Seaside löytyy 600 mm ja 900 mm leveytenä. Kaluste toimitetaan koottuna.