Laattapiste

Laattapiste Kylpyhuoneet myymälöistä saat kaiken kätevästi yhdestä paikasta: suunnittelun, tuotteet, kylpyhuoneremontin ja rahoituksen. Apunasi ovat kokeneet kylpyhuonemyyjät sekä kylpyhuoneremontteihin erikoistuneet ammattilaiset.

Laattapiste Collection myymälät tarjoavat kaikki tuotteet kylpyhuoneeseen. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat tekemään parhaat päätökset.

Olemme huolellisesti valinneet valmistajat, joiden tuotteisiin, toimituksiin ja laatuun voimme satavarmasti luottaa. Edustamamme valmistajat ovat Euroopan johtavia tuotemerkkejä.

Kierrämme jatkuvasti aktiivisesti maailmalla etsimässä uusia yhteistyökumppaneita ja ideoita kylpyhuoneisiin. Tutustu valmistajiin, tee omat ykkösvalintasi ja varaa aika kylpyhuonemyyjälle.

Tervetuloa palvelevaan kylpyhuoneiden erikoisliikkeeseen! Tehdään yhdessä kylpyhuoneestasi paikka, jossa kaikki on kohdallaan.

www.laattapiste.fi

 

laattapiste1

Kylpyhuonemallit

Dansani

Euroopan johtaviin kylpyhuonekalusteiden valmistajiin kuuluva tanskalainen Dansani edustaa skandinaavista muotoilua. Ruotsalaisen DuoBadin kylpyhuonekalusteista löydät myös klassisemmat ratkaisut. Yhteistä molemmille valmistajille on tinkimätön laatu. Vaihtoehtoja ja tyylejä on jokaiseen makuun ja käyttötarpeeseen.
Alla poimintoja ryhmän tuotteista. Lisää tuotteita löydät tuotehausta.

Hüppe

Hüppe 501 Design on ratkaisu kaikenkokoisiin suihkutiloihin. Kattava valikoima pitää sisällään suihkuseiniä, suihkuovia,
taiteovia, sivupaneeleita ja kylpyammeen suihkuseiniä. Vakiokokojen lisäksi suihkutuotteet on saatavana myös mittatilauksena.
Hüppen tuotekehitys ja kokemus takaavat tuotteiden ensiluokkaisen laadun.

Hygieeninen Anti-Plaque -pinta on käsitelty likaa, kalkkitahroja ja vettä hylkiväksi. Pinnoite poltetaan lasiin 250ºC asteessa, joten se ei kulu pois käytössä.

Anti-Plaque -pinta:

• kulumaton pinnoite
• 10 vuoden takuu
• TÜV:n testaama
• likaa hylkivä
• helppohoitoinen
• saksalaista laatua

Laufen

Sveitsiläisen Laufenin tuotteet ovat paitsi muotoilultaan omaa luokkaansa, myös pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Laufenin runsas valikoima tarjoaa paljon mahdollisuuksia kaikkiin kylpyhuoneisiin. Tuotteissa yhdistyy design, laatu ja toimivuus.

Laufenin laajasta pesuallasvalikoimasta löydät ratkaisun joka tilaan. Laufenin uusi innovatiivinen erittäin vahva posliini SaphireKeramik ™ mahdollistaa kevyen ja näyttävän muotoilun.

Laufen Pro-n sarja edustaa pohjoismaista pelkistetyn minimalistista tyyliä. Sarjan on suunnitellut Antti Ylisassi.