Duravit

Duravit on alansa johtava yritys, jolla on takanaan lähes 200-vuotinen historia. Duravit on kasvanut perheyrityksestä kansainväliseksi ja menestyksekkääksi yritykseksi, joka ei ole unohtanut perinteitään.
Lisätietoja ja Showroom :

LVI JUHANI NIEMI OY
Kylpystudio
Nimismiehenpelto 6
02770 Espoo
Finland
Tel: +358 (0)20 7780 850
Fax: +358 (0)9 859 2022
Aukioloajat: ma-to 10.00-18.00, pe 10.00-16.00.
Kesälauantait suljettu 1.9.2012 asti

www.duravit.com
www.dornbracht.com
www.lvijuhaniniemi.fi

duravit1

Kylpyhuonemallit

Pieni ja hienostunut

Hyvä vieraskylpyhuone ei ole tilakysymys. Vieraskylpyhuone on talon käyntikortti. Lyhyt silmäys sisään paljastaa jo monenlaista omistajan tyylistä. Joustavat tuoteratkaisut muuntavat pienetkin tilat kutsuvaksi kylpytilaksi vieraille. Jos kylpyhuone on erityisen pieni, takaavat joustavat ratkaisut, kuten hyllyköt ja seinähyllyt, tilan maksimaalisen käytön.

Viva la vida huvilalla, kylpyhuoneen kesäaika

Suomessa se on mökki, Ruotsissa stuga, Espanjassa finca ja vuoristosta löytyvät chalet ja cottage. Niin erilaisia kuin rakennustyylit eri maissa ovatkin, yksi on yhteistä kaikille loma-asunnoille: omistaja sisustaa sen omalla persoonallisella tyylillään ja suurella sydämellä.

Vero - eleganssin huipulta

Vastakohdat vetävät tunnetusti toisiaan puoleensa, mutta toisaalta myös pyrkimys harmoniaan on luonnonmukaista. Duravitin uusi kylpyhuonekalustemallisto Vero liikkuu juuri näiden kahden jännitteen välillä.