Ambienti

Ambienti toivottaa sinut tervetulleeksi korkeatasoisten sisustusratkaisujen ja muotoilun maailmaan. Olemme valinneet toimittajia joiden korkea laatu ja ajaton design on tae. Myös toimitusvarmuus on itsestäänselvyys. Teemme yhteistyötä vain alan parhaimmistoon kuuluvien valmistajien kanssa. Italialaiset Binova ja Varenna keittiöt, Rimadesio walk-in | olohuonekalusteet | väliovet ja liukuovet, Poliform koko kodin kalusteet,Antoniolupi kylpyhuonekalusteet | takat, Agape kylpyhuonekalusteet ovat tuotevalikoimamme peruspilareita. Gaggenau kodinkoneet sekä Gessi, KWC ja Vola hanat ja suihkut ovat omalla alueellaan laadun ja muotoilun edelläkävijöitä. Ammattitaidollamme, kokemuksellamme ja henkilökohtaisella panostuksellamme toteutamme asiakkaillemme uniikkeja sisustusratkaisuja. Olipa kyseessä suuri tai pieni projekti paneudumme siihen samalla intensiteetillä ja kokonaisajattelulla jotta lopputuloksessa design ja toiminnallisuus ovat harmonisessa tasapainossa. Astu sisään ja inspiroidu!

A M B I E N T I
S H O W R O O M
ETELÄRANTA 18
FI-00130 HELSINKI
+ 358 10 548 7500

 

www.ambienti.fi
www.agapedesign.it
www.antoniolupi.it

ambienti2

Kylpyhuonemallit

Sarja 3

Vastakohdat vetävät tunnetusti toisiaan puoleensa, mutta toisaalta myös pyrkimys harmoniaan on luonnonmukaista. Duravitin uusi kylpyhuonekalustemallisto Vero liikkuu juuri näiden kahden jännitteen välillä.

Sarja 2

Suomessa se on mökki, Ruotsissa stuga, Espanjassa finca ja vuoristosta löytyvät chalet ja cottage. Niin erilaisia kuin rakennustyylit eri maissa ovatkin, yksi on yhteistä kaikille loma-asunnoille: omistaja sisustaa sen omalla persoonallisella tyylillään ja suurella sydämellä.

Sarja 1

Hyvä vieraskylpyhuone ei ole tilakysymys. Vieraskylpyhuone on talon käyntikortti. Lyhyt silmäys sisään paljastaa jo monenlaista omistajan tyylistä. Joustavat tuoteratkaisut muuntavat pienetkin tilat kutsuvaksi kylpytilaksi vieraille. Jos kylpyhuone on erityisen pieni, takaavat joustavat ratkaisut, kuten hyllyköt ja seinähyllyt, tilan maksimaalisen käytön.

 

 

Agape

Agape:n missio on tehdä kylpyhuoneesta kodikkaan ja esteettisesti stimuloivan ympäristön. Agapen rooli oman alansa markkinajohtajana todistaa Agapen kansainvälinen menestys. Vuosien saatossa Agape on panostanut huomattavasti sekä tuotekehitykseen että designiin. Useat design- ja laatupalkinnot kertovat Agape tuotteiden korkeasta tasosta. Agapen mallistojen taustalla ovat useat  Italialaiset huippusuunnittelijat kuten Marco Ferreri, Konstantin Grsic, Claudio La Viola, Enzo Mari, Angelo Mangiarotti, Giuseppe Pasquali ja Patricia Urquiola.

Antoniolupi

Antoniolupi on kylpyhuonekalusteiden edelläkävijä ja jo 50-luvulla perustettu perheyritys joka sijaitsee Toscanassa. Valikoima on kasvanut kattamaan paitsi koko kylpyosaston myös kodin muut tilat. Tämä on innovatiivisen tuotekehityksen ja suurten teknologisten panostusten ansiota. Huippulaatu on antoniolupin ehdoton missio. Tuotantoprosessia ohjaa tarkkuus, korkealuokkaiset raaka-aineet sekä huomio yksityiskohtiin. Tämä strategia on vahvasti sijoittanut Antoniolupin maailmanlaajuisestikkin johtavaksi brändiksi nykyaikaisissa kylpyhuonekalusteissa sekä sisustustakoissa. Antoniolupin kalusteita ovat sunnitelleet muun muassa Carlo Colombo, Nevio Tellatin, Riccardo Fattori, Mauro Carlesi, Domenico de Palo ja Paolo Armenise.