A la Carte

Novart Oy on Suomen suurin keittiö- ja kylpyhuonekalusteita valmistava yritys.Yhtiö on osa Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden valmistaja. Yhtiön moderni, alan huipputeknologialla varustettu tehdas Nastolassa valmistaa laadukkaita kalusteita yli 60 vuoden kokemuksella sekä kotimaahan että vientiin.
www.alacartekeittiot.fi
www.keittiomaailma.fi

alacarte2

Kylpyhuonemallit

Tiber

Pienessä tilassa liukuovelliset kaapit ovat loistava ratkaisu. Käsienpesualtaaksi löytyy hyvinkin pieniä allasvaihtoehtoja. Kuvastimet avartavat aina tilaa ja niillä voidaan leikitellä myös tunnelman luomisessa.

Saatavilla laaja valikoima myös NCS värejä

Thames

Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Tämä väite pätee myös kylpyhuoneessa. Hyvällä suunnittelulla kylpyhuoneesta saadaan myös käytännöllinen, visuaalisuutta unohtamatta.

Kuvan ovimalli on raikas valkotammi mikrolaminaattiovi Thames.

Moldau

Jos tila antaa myöden ovat syvät laatikostot käteviä. Saat laatikostoihin hyvin purkit ja purnukat ja näet sisällön kertasilmäyksellä. Seinäkaappien, peilien ja hyllyjen sijoitus on aina makuasia. Kuvan yläseinäkaapeissa on valaistus ja liukulasiovet opaalilasilla. Mikäli peilin edusta toimii myös ehostuspaikkana, kannattaa kiinnittää huomiota valaistukseen.