SUURI TALO EXTRA ja SUURI KEITTIÖ&KYLPY EXTRA -lehdet ovat kansainvälisen kustantajan suomalaisia tuotteita. Mediaextra Oy/AB julkaisee Suomessa myös asiakaslehtiä sekä Ruotsissa ilmestyviä erikoislehtiä.

Molemmat erikoislehtemme ovat runsaita tietopaketteja ja inspiroivia lukuelämyksiä kaikille kodista ja kodin tärkeimmistä tiloista kuten keittiöstä, kylpyhuoneesta ja saunasta kiinnostuneille.

Jokaisessa numerossamme näytämme inspiroivia ja persoonallisia skandinaavisia kotikohteita, käsittelemme yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa koostettuja ajankohtaisia teemoja, sekä esittelemme alan mielenkiintoisimpia uutuuksia.

Painettuja lehtiä täydentävät taloextra.fikeittiöextra.fi ja kylpyextra.fi -sivustot.

Näillä kattavilla sivustoilla esitellään laaja valikoima Suomen tärkeimpien talo-, keittiö- ja kylpyhuonevalmistajien mielenkiintoisia malleja, rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavia uutuustuotteita ja ajankohtaisia uutuuksia.

Voit tutustua Suuri Talo Extra- ja Suuri Keittiö&Kylpy Extra -lehtiin sekä taloextra.fi, keittiöextra.fi ja kylpyextra.fi -sivustoihin lähemmin linkkien kautta. Antoisia lukuhetkiä!

Ota yhteyttä: info@mediaextra.fi