Varenna

Varenna keittiö brändi liitettiin yrityskaupan kautta Poliformin vuonna 1996. Poliform on perheyritys joka on perustettu vuonna 1970 ja jonka alkuperä on pieni käsityöläisliike vuodelta 1942. Tänä päivänä Poliform on yksi johtavista toimijoista kansainvälisellä kaluste näyttämöllä. Valtava menestys perustuu paitsi laatuun myös Poliformin visioon jatkuvasta uusiutumisesta päivittämällä mallistojaan aina tämän päivän trendien mukaan. Tänä päivänä Poliform brändi on ylellisen elämäntyylin synonyymi. Innovatiivisen designin takaa löytyvät tunnetut suunnittelijat Carlo Colombo ja Paolo Piva sekä Decoma Design Studio. “My Life” kuvastaa kotia ja sisustusta joka heijastaa jokaisen henkilön omaa persoonallisuutta, yksilöllisyyttä sekä maailmaa jossa hän elää.

A M B I E N T I
S H O W R O O M
ETELÄRANTA 18
FI-00130 HELSINKI
+ 358 10 548 7500

varenna2

www.ambienti.fi
www.varenna.it

Keittiöt

Artex

Artex on malli jonka on suunnitellut CR&S Varenna ja joka edustaa nykyaikaista muotoilua sekä luonnollista estetiikkaa. Selkeät pinnat ja linjaukset korostavat materiaalien laadukkuutta.

My Planet

My Planet täyttää sekä käytännöllisyyden että tyylikkyyden kriteerit. Ainutlaatuinen tunnelma joka syntyy uudenlaisen yhdistelyn avulla. Vetimettömyys tai vetimien käyttö sekä erilaiset työtasovahvuudet, valojen käyttö ja kontrasti värit, varustellut taustapaneelit sekä muut teknisesti edistykselliset ratkaisut. Omaperäiset ja yksilölliset ratkaisut pieniinkin keittiöihin.

Twelve

Twelve, edustaa muotoilua jossa minimaalisen ohuet mutta laajat pinnat kohtaavat. Vetimettömyys ja poikkeuksellinen laaja materiaalien valikoima täyttää vaativimmatkin tyylivaatimukset.