Puustelli

Mielestämme oikein suunnitellussa keittiössä kokkaamisen tulisi sujua kuin itsestään – ainakin melkein!

Tuomme jatkuvasti uusia innovaatioita keittiöihimme. Viimeisimmät trendit löydät aina Puustellista.
Keittiösi voi olla ruuanlaiton ja nautiskelun keskus sekä viihtyisä paikka perheen yhteisille hetkille. Tärkeintä on, että keittiössä puuhailu on aina turvallista ja vaivatonta.

Puustelli on ollut Suomen ostetuin ja arvostetuin keittiömerkki jo 30 vuotta*. Meille se tarkoittaa, että toimimme alamme suunnannäyttäjinä. Puustelli tuotteiden ja palveluiden laatu on meille kaikki kaikessa.

Tästä osiosta löydät tietoa Puustelli laadun ja palvelun lisäksi meille tärkeistä arvoista kuten ekologisuudesta.

*Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimukset 1983-2012/2013

puustelli2

www.puustelli.fi

Keittiöt

Kotoisasti mäntyä

Mäntypeilioven pinnassa on kevyt harjaus, joka on viimeistelty tuomenkukan sävyyn. Sekä välitilassa että kalusteiden sisällä on kaukosäädettävät ja himmentimellä varustetut valaisimet. Moduulipöytä on Puustellin klassikko, jota voi käyttää vaikkapa sivupöytänä ruokapöydän läheisyydessä. Moduulipöydän tasomateriaaliksi on valittu musta kvartsi.

Kun oliivipuu puhkeaa akryylikukkaan

Tässä keittiössä akryyliset kaapinovet sulautuvat täydellisesti virtaviivaisten alakaapistojen oliivipuukuvioon ja lämpimänsävyisiin tasoratkaisuihin. Työtaso ja taustalevy ovat helppohoitoista, sävyihin sointuvaa laminaattia. Kodinkoneet on nostettu hyvälle työskentelytasolle omaksi näyttäväksi kokonaisuudekseen

Rouhean tammen eloisa olemus

Tammen kestävyys, pinnan eloisa olemus ja sen hillitön elämänriemu valtaavat keittiön jokaisen puusyyn. Luonnollisuutta ei ole kahlittu, vaan yllytetty olomuotoon, jossa se nyt on. Pintaan levittäytynyt lakka on vesiohenteinen, luonnollisesti. Solid-tasojen saumaton kokonaisuus rohkaisee käyttämään ja näyttämään hienostunutta, helppohoitoista pintaa.