Poggenpohl

Poggenpohl on saksalainen 120-vuotias, maailman tunnetuin ja vanhin luksuskeittiöiden valmistaja. Poggenpohl tunnetaan keittiösuunnittelun edelläkävijänä innovatiivisuudesta, joka on tuonut yritykselle useita kansainvälisiä suunnittelupalkintoja. Poggenpolin laatu on keittiötarjonnan saralla käsite.

Espoossa sijaitseva Poggenpohl konseptin mukainen eksklusiivisia keittiökokonaisuuksia esittelevä keittiöstudio palvelee yksityisasiakkaita, suunnittelijoita ja ammattirakentajia ammattitaidolla ja luotettavasti. Keittiöstudiomme esittelee nimekkäiden muotoilijoiden ja arkkitehtien luomat Poggenpohl – konseptikeittiöt +Segmento, +Modo, +Edition, +Artesio ja Porsche Design P´7340 keittiö. Porschen ja Poggenpohlin yhteistyönä syntynyt keittiömallisto on saatavilla vain tarkoin valituissa myyntipisteissä maailmalla. Konseptikeittiöiden lisäksi studio tarjoaa laatu-tietoisille asiakkailleen suunnittelua räätälöidysti omien mieltymysten mukaisesti. Kodinkoneet keittiöihimme toimittavat saksalaiset yhteistyökumppanimme Gaggenau ja Miele.

Poggenpohl keittiöt toimitetaan numeroituina yksilöinä lifetime service takuulla.
Poggenpohl Finland
Showroom
Martinkuja 10
SF-SF-00270 Espoo
Tel: +358 (0)9 4257 8757

E-mail: info@poggenpohl.fi

poggenpohl1

 

Facebook
www.poggenpohl.com

Keittiöt

+Modo

Poggenpohl +MODO mallisto perustuu piilota ja paljasta -vuorovaikutukseen avoimen ja suljetun tilan kesken luoden vangitsevan vaikutelman keittiöön. Ulosvedettävät massiivipuiset tarjotintasot mahdollistavat astioiden ja koriste-esineiden näyttävän säilytyksen.

+Artesio

Poggenphol + ARTESIO mallisto käyttää modulaarista rakennetta yhdistäen kalusteen etu- ja sivupaneelit sekä alakaapiston harmoniseksi kokonaisuudeksi taustan paneeliseinän kanssa. Samanaikaisesti dramaattinen silta ja uritetut seinäkaapistot yhdistävät keittiön ympäröivän tilaan. Tämä arkkitehtoninen lähestymistapa luo yhteisen vaakalinjan, tehden keittiön ja oleskelutilat saumattomaksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

+Edition

Poggenpohl + EDITION malliston ajaton laatu ja tyylikäs muotoilu ei koskaan mene pois muodista. Malliston tyyli pohjautuu perinteiseen keittiösuunnitteluun moderneilla elementeillä, käyttäen klassisia teemoja. Mallisto tarjoaa joustavuutta ja valinnanvaraa, sekä valikoiman erilaisia kehys vaihtoehtoja. Ovissa on pyöristetyt, hiotut reunat klassisten peiliovien tyyliin. Vaihtoehtoisesti suoralinjaisemman, puhtaamman ilmeen voi saavuttaa ilman kehystä. Tämä vaihtoehto antaa monenlaisia ​​variaatioita, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja sisustustyyliin, klassisesta moderniin. +EDITION mallisto tarjoaa valikoiman lasiovia luomaan oikeanlaisen vaikutelman. Perinteisempi ilme saadaan käyttämällä kehystettyä kirkasta lasia. Vaihtoehtoisesti kehyksetön satiinin valkoinen tai musta sävylasi antaa dramaattisen ilmeen.