Petra-keittiöt

Etsitkö uutta klassista, modernia tai maalaisromanttista keittiötä? Me Petra-keittiöillä voimme auttaa sinua löytämään omasi. Meiltä löytyy paljon eri tyylejä ja hintaluokkia. Kalusteillemme on myös myönnetty avainlippumerkki, FI-tuotesrtifikaatti sekä ympäristösertifikaatti.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua saamaan keittiön joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi parhaiten.

Petra-keittiöt on suunnitellut ja toteuttanut vuosien ajan erilaisia keittiöitä erilaisiin koteihin ja seurannut samalla alan viimeisimpiä virtauksia. Siksi Petra-keittiöt tietää, miten tyylin ja käytännöllisyyden tasapaino parhaimmillaan syntyy.

Petralta saa tutkitusti Suomen parasta palvelua. Rakennustutkimus RTS:n mukaan (tutkimus asuntokorjaajat 6/2012) Petralla on tyytyväisimmät asiakkaat.

petra1

www.petrakeittiot.fi

Keittiöt

Inka

Hillitty kokonaisuus saa särmää räväkästä tapetista

Hillityt kermanväriset peiliovet ja valkoinen välitilalaatoitus päästävät keittiöön valitun räväkän tapettikuosin oikeuksiinsa. Oven pyöreä nuppivedin tukee suoraviivaisesti raamittuvaa ovivalintaa. Työtason alla olevan jalkatilan ansiosta leivontaan, ompelutöille tai läksyjen tekoon on olemassa oma kiva nurkkaus.

Milka

Keittiön ilme muuttuu puisella retrovetimellä

Maalattu kermanvärinen ovi on saanut kumppanikseen puunvärisen retrovetimen. Menneen ajan havinaa tuo vanha keittiöön jätetty lämmityskamiina. Kokkauspiste, vesipiste ja kodinkoneet on kaikki ryhmitetty samalle seinälle, vain astiakaapisto sijoitettiin toisaalle. Modernit kodinkoneet ja kaapistot ovat sulassa sovussa vanhojen esineiden kanssa.

Elena

Persoonallinen keittiö, jossa seinäkaappeja ei tarvita

Tummanharmaat countryhenkiset kalusteet ja keskeiselle paikalle sijoitettu ruokailutila toivottavat tervetulleeksi tähän oleskelukeittiöön. Työtasojen alla olevat säilytyslaatikostot ja kalusteista suunniteltu huonekalumainen seinävitriinikaapisto kätkevät sisuksiinsa isonkin perheet kuivamuonatarvikkeet ja astiastot. Persoonallisen lisän keittiöön antaa takaseinälle asennetut hyllyt, joihin upotetut led-valot valaisevat työtasot ja antavat tunnelmaa koko tilaan.