Keittiömaailma

Keittiömaailma on palveleva, kotimainen monimerkkimyymälä. Meiltä saat kaiken mitä keittiöösi tarvitset: suunnitteluavun, keittiökalusteet, kodinkoneet, hanat, tasot, asennuksen ja vaikkapa koko remontin.
Keittiösuunnittelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Alkukartoituksessa mittaillaan, punnitaan ja katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaisen keittiön sinä haluat.

Keittiösuunnittelijamme ovat ammattilaisia, joille mikään keittiöön liittyvä ei ole vierasta. Ammattilaisen kanssa on hyvä käydä läpi kaikki tulevaan keittiöön liittyvät toiveet ja toimenpiteet, niin säästyy monilta yllätyksiltä matkan varrella.

Taustalla Suomen ja Euroopan suurimmat keittiöalan yritykset:
Ylivoimaisen laajan valikoiman lisäksi Keittiömaailman vahvuus on paikalliset olosuhteet hyvin tuntevissa kauppiaissa.

Taustatuen varmistaa kalusteet valmistava Novart, joka on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja. Novart taas kuuluu
Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys.

keittiomaailma2

www.keittiomaailma.fi

Keittiöt

Petra keittiöt Lida

Avokeittiö, ruokailutila ja oleskelutila – tässä kodissa leikitellään harmaan eri sävyillä. Tammiseen peilioveen on sävytetty myös kuviollinen klinkkerilaatta, josta liesituuletin tulee esiin koriste-esineen tavoin ja toimii myös valaisimena. Koristeellisten pystypilastereiden ja vetimien myötä keittiöön on saatu myös ripaus romantiikkaa. Saarekkeeseen sijoitetun vesipisteen roiskeilta suojaa karkaistu matta lasisermi, joka estää veden pirskahtelun. Säilytystilaa löytyy saarekkeen kummaltakin puolen.

A la Carte Alone

SKANDINAAVISEN MAKUMAAILMAN LINJAKKUUTTA PARHAIMMILLAAN

Selkeälinjainen skandinaavinen design, missä kaapistojen ja komeroiden ryhmittely on tarkoin harkittua. Syvä saareke ja liesitaso on avokeittiön tyylikäs ja toimiva keskus, jossa on tehokasta työskennellä. Komerorivistöstä löytyvät kodinkoneet ja kylmäkalusteet integroituna, ja yläkomerot aukeavat pomppusalvalla.

A la Carte Scuro / Moderato

Scuro 671 valkoinen maalattu kolovedinovi ja Moderato 43B musta tammi vaakaviiluovi.