Domus

Domus Keittiöt ja kodin kalusteet on osa Domus Yhtiöt Oy:tä. Domus Yhtiöiden juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, ja yhtiö on toiminut jo 70 vuoden ajan Suomessa, Kouvolan Korian tehtaalla tuotteitaan valmistaen. Domus noudattaa toiminnassaan vastuullista ajattelua, muun muassa kehittämällä pitkäikäisiä tuotteita ja luomalla työtä Suomeen.

Seitsemänkymmenen vuoden tuoma kokemus, innovatiivisuutemme ja intohimomme auttavat meitä ymmärtämään loppukäyttäjän tarpeita ja suunnittelemaan ratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa tämän yksilöllisiin tarpeisiin. Me ymmärrämme suomalaista arkea, ja keittiöelämää. Tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta työstä, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta viestivä Avainlippu.

Moni keittiö voi näyttää kuvastossa hyvältä, mutta keittiön todellinen arvo mitataan arkikäytössä. Meille on tärkeää, että saat hyvännäköisen keittiön, joka on viimeistä yksityiskohtaa myöten laadukas, kestävä, turvallinen ja käytännöllinen. Arkielämässä mikään ei ole niin turhauttavaa kuin toimimaton keittiö.

Osassa Domuksen myymälöistä voit nähdä keittiösi virtuaalisesti, tulevassa keittiössäsi fyysisesti kävellen! Myymälöiden tiedot löydät täältä.

 

 

www.domus.fi

Keittiöt

Uoma

Uoma tarjoaa keittiöösi skandinaavista tyyliä ilman mitään ylimääräistä. Vedinurallinen ovi- ja laatikkoratkaisu mahdollistaa yksinkertaisen tyylikkään muotokielen. Oven yläreunassa oleva tyylikkään eleetön sormiura toimii vetimenä, oven pinnan jääden yksinkertaisen tyylikkääksi. Uoman ovea voi yhdistää myös sulavasti muihin ovimalleihin ja tyyleihin. Uoma-mallistolla voit jatkaa kotisi tyyliä myös muihin kodin tiloihin.

Aika

Aika on Domuksen ajattoman tyylikäs, perinteisen kodikas keittiömalli. Maalaishenkistä ulkoasua täydentävät modernit ja käytännölliset säilytysratkaisut. Aika-keittiön kolme eri MDF-ovea, lukuisat lasiovivaihtoehdot ja inspiroivat värit antavat sinulle mahdollisuuden luoda omannäköisesi keittiö. Aika on omimmillaan perinteitä kunnioittavassa keittiössä, jossa halutaan ilmeen kestävän vuosien ajan trendien vaihtelua, ja keittiö saa henkiä hivenen romantiikkaa. Aika-mallistolla voit jatkaa kotisi tyyliä myös muihin kodin tiloihin.

Matta

Matta on pelkistetyn tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva keittiö. Hillitty Matta sopii kaikenlaisiin koteihin, joissa käytettävyys menee koristeellisuuden edelle. Matta tekee vaikutuksen selkeydellään ja vähäeleisyydellään. Se tuo tilantuntua pieneen kotiin, mutta näyttää mainiolta myös avarassa tilassa. Matan sävyt hurmaavat hillityllä tyylikkyydellään. Värivaihtoehtoina ovat antrasiitti, basaltti ja liitu. Ovien materiaali on 16 mm mattapintaista pinnoitettua MDF-levyä, jossa on mattapolyuretaanilakka. Reunanauha on oven värinen. Matta-mallistolla voit jatkaa kotisi tyyliä myös muihin kodin tiloihin.