Domus

Domus Keittiöt ja kodin kalusteet on osa Domus Yhtiöt Oy:tä. Domus Yhtiöiden juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, ja yhtiö on toiminut jo 70 vuoden ajan Suomessa, Kouvolan Korian tehtaalla tuotteitaan valmistaen. Domus noudattaa toiminnassaan vastuullista ajattelua, muun muassa kehittämällä pitkäikäisiä tuotteita ja luomalla työtä Suomeen.

Seitsemänkymmenen vuoden tuoma kokemus, innovatiivisuutemme ja intohimomme auttavat meitä ymmärtämään loppukäyttäjän tarpeita ja suunnittelemaan ratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa tämän yksilöllisiin tarpeisiin. Me ymmärrämme suomalaista arkea, ja keittiöelämää. Tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta työstä, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta viestivä Avainlippu.

Moni keittiö voi näyttää kuvastossa hyvältä, mutta keittiön todellinen arvo mitataan arkikäytössä. Meille on tärkeää, että saat hyvännäköisen keittiön, joka on viimeistä yksityiskohtaa myöten laadukas, kestävä, turvallinen ja käytännöllinen. Arkielämässä mikään ei ole niin turhauttavaa kuin toimimaton keittiö.

Osassa Domuksen myymälöistä voit nähdä keittiösi virtuaalisesti, tulevassa keittiössäsi fyysisesti kävellen! Myymälöiden tiedot löydät täältä.

 

 

www.domus.fi