Aka

AKA -keittiömalliston suunnittelun lähtökohtina ovat kalusteiden tyylikäs ulkonäkö, käytännölliset työskentely- ja säilytystilat ja järkevä hinta. Kotimainen laatu näkyy kaikissa materiaaleissa, viimeistelyssä sekä mallistomme tuotekehityksessä. Kalusteiden pintamateriaalien valinnoilla vaikutetaan myös puhtaanapidon helppouteen sekä keittiön käyttöikään. Siksi uskomme, että löydät keittiövalikoimastamme oman suosikkisi, suuriin sekä pieniin keittiöunelmiin, persoonallisiin tai perinteisiin ratkaisuihin.

aka2

www.aka-kaluste.com

Keittiöt

Elina

Perinteistä tyyliä kunnioittavan Elina-keittiön selkeitä linjoja raamittavat hienostuneet, kapeat kehysovet. Valoisan keittiön lasivitriinit ja monipuoliset kaapistovalikoimat tarjoavat keittiösuunnittelijalle runsaasti mahdollisuuksia yksilölliseen toteutukseen.

Ida Mocca

Ida Mocca henkii levollisen lämmintä tunnelmaa. Selkeän linjakkaan keittiön niukkaa muotokieltä tukevat kaapistoihin integroidut kodinkoneet, alakaapistojen reilun pituiset design-vetimet sekä lattiarajan alumiinisokkeli. Keittiö on suunniteltu intohimoiselle kotikokille: työtaso- ja laskutilaa on runsaasti. Kaikki tarpeellinen on helposti käden ulottuvilla.

 

Valentina Saarni

Valentina Saarni-keittiö on ajattoman kaunis, valoisa kokonaisuus. Puusyykuvioisten alaovien ja valkoisten yläkaappien yhdistelmää korostetaan harmailla välitilan laatoilla ja työtasoilla, linjakkailla alumiinilistavetimillä sekä kokonaisuuteen istuvilla kodinkoneilla. Materiaalit on valittu kestämään aikaa ja elämää.

Alaovet ja komerot:
uusi puusyykuvioinen Valentina Saarni melamiiniovi.

Yläovet:
valkoiseksi maalattu mdf-ovi Ida ilman vetimiä, pomppumekanismein.

Välitilavaloina yläkaappien valopohjat.