A la Carte

A la Carte-keittiöt on osa Suomen suurinta keittiövalmistajaa Novart Oy:tä. Novartilla on tehdas Nastolassa ja yrityksen historia ulottuu aina 60 vuoden päähän. Novart työllistää yhteensä yli 350 keittiöalan ammattilaista. Novart kuuluu Nobia-konserniin, joka on Euroopan johtava keittiökalustevalmistaja.

Kokenut suunnittelutiimimme hakee jatkuvasti vaikutteita kansainvälisistä sisustustapahtumista suunnitellakseen ratkaisuja, jotka soveltuvat suomalaiseen elämänmenoon ja makumieltymyksiin. Oman, uniikin A la Carte- keittiösi suunnittelutyö alkaa tekemästäsi ajanvarauksesta lähimmän A la Carte keittiöasiantuntijan luo. Ripaus Milanoa sinunkin keittiösuunnitteluusi.

 

alacarte1

www.alacartekeittiot.fi

Keittiöt

Cemento / CementoX

HIENOSTUNEEN BETONISÄVYN ESTEETTISYYTTÄ

Isossa tilassa myös keittiön toiminnoille on varattu reilusti neliöitä. Säilytystilaa tarjoavat takaseinälle sijoitetut komerot kylmäkalusteineen, joten seinäkaappeja ei kaivata. Lieden yläpuolinen liesituuletin on kuin tv-taulu. Niemekkeeseen asennettu matala korokeseinä piilottaa kokin keittiöaskareet ja suojaa ruokatilan omaksi tilakseen. Harmaa oven tekstuuri luo mielenkiintoisen ja elävän vaikutelman.

Brace / Neve

HARMONIAA JA GRAAFISIA LINJOJA

Puhtaat linjat ja modulaarisuus rytmittävät keittiötä kautta linjan. Hyvällä suunnittelulla keittiöstä on saatu toimiva ja ergonominen, visuaalisuutta unohtamatta. Tyylikkään harmaan mikrolaminaatin ja puhtaan valkoisen oven yhdistelmä tuo keittiöön harmonisen tunnelman. Valkoiset laminaattitasot ja vetimien pelkistetty muotoilu jatkavat keittiön graafista linjaa. Rosterin väriset sokkelit luovat kokonaisuudelle arvoisensa kehykset.

Moderato

TRENDIKÄSTÄ TYYLIKKYYTTÄ TUMMANHARMAASSA SÄVYSSÄ

Inspiraatio harmaisiin viiluoviin lähti rouheasta vaaleanharmaasta betoniseinästä. Avonainen keittiö jatkuu oleskelutilaan päin avautuvilla kaapistoilla. Niemekkeen valaistus sovitettiin oleskelutilaan sulautuvaksi ja vesipisteen paikka määräytyi keskeiselle paikalle lähelle liettä, uuneja ja kylmäkalusteita. Lippaan sijoitetut ledit antavat tehokkaasti valoa liesitason ääressä työskentelyyn.