Inspiroidu

Pukkila – Sadan vuoden talo

3.12.2017

Ylen uusi ohjelmasarja seuraa kestävän talon rakentamista. Talon on määrä kestää seuraavat sata vuotta. Rakennuttaja osti taloonsa Pukkilan aikaa ja katsetta kestävät laatat valikoimastamme. Sarja esitetään Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Televisiossa sarja näkyy torstaisin kello 20. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Nixi Miranda – Mikkelin asuntomessujen paras keittiö!

Nixin Miranda-keittiö valittiin Mikkelin asuntomessujen parhaaksi. "Se hipoo käytännöllisyydessään täydellisyyttä", Työtehoseuran raati kiteyttää. Työtehoseura on valinnut asuntomessujen toimivimmat keittiöt. Ykköseksi nousi Nixin valkoinen avokeittiö Miranda, johon messuilla kävijät voivat käydä tutustumassa messukohteeessa 13, PolarHousen Saimaan Aava-talossa. Lue ... Jatka lukemista »

Trendinä boheemi ylellisyys

Viime vuosina varsin vankan aseman saavuttanut minimalistinen sisustustyyli jatkaa edelleen suosiotaan. Sen rinnalle on kuitenkin noussut täysin vastakkainen trendi, boheemi ylellisyys. Koti sisustetaan nyt runsailla väreillä ja ylellisillä materiaaleilla, joilla luodaan kiinnostavia kerroksia. Tutustu ideoihin ja tuo kotiisi ripaus boheemia eleganssia. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Näin sisustat klassiseen tyyliin – Laattapiste

Klassista tyyliä leimaavat laatu, ajattomuus ja tyylikkyys sekä saumattomasti toisiinsa sointuvat, harmoniset värit ja luonnonmateriaalit. Poimi parhaat vinkit ja ideat siihen, kuinka sisustat oman kotisi klassisen tyyliseksi. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Trendinä sävyjen harmonia – Laattapiste

Vaaleiden sävyjen harmonia on yksi tämän vuoden vallitsevista päätrendeistä. Yhtenäinen ja sävykäs lopputulos syntyy, kun valitset muutaman lämpimän ja neutraalin päävärin suoraan ympäröivästä luonnosta ja käytät sisustuksessa niiden eri sävyjä. Erityisen trendikäs sisustaja tehostaa vielä kokonaisuutta mustilla ja valkoisilla yksityiskohdilla. Nappaa trendin parhaat palat omaan sisustukseesi! ... Jatka lukemista »

Kalustetukku sai Design from Finland -merkin

Kalustetukku vaalii kotimaisuutta ja panostaa suomalaiseen muotoiluun. Taannoin meille myönnetty Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Merkki kertoo lisäksi, että tuote on muotoiltu Suomessa ja tuote tukee kotimaista työtä. Lue ... Jatka lukemista »

Jalokalusteen sinivalkoinen Suomi100 retrokeittiö

Jalokalusteen retro-mallistot antavat tuulahduksen raikkaasta 50-luvusta. Puukuviolliset tai värikkäät ovet, näkyvät valkoiset rungot ja lankavetimet tuovat mieleen aikakauden historiaa. Keittiössä saa olla VÄRIÄ. Retrokeittiö on in! Se panee rokkaamaan! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Tehosta kauneusrutiinejasi saunalla

2.12.2017

Oman saunan asentaminen kotiisi tarkoittaa, ettei sinun tarvitse enää käyttää rahaa tai aikaa kalliisiin kylpylöihin tai retriitteihin, kun haluat hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla. Sen sijaan sinulla on kaikki tarvittava ylelliseen kauneudenhoitoon mukavasti omassa kodissasi. ... Jatka lukemista »

Sauna nenäonteloiden puhdistajana

Tähän aikaan vuodesta elämme flunssan, aivastelun ja tukkoisten nenien aikaa. Saunominen on vanha ja suosittu keino vähentää nenäonteloiden painetta ilman kemiallisia hoitoja. Helpotuksen tunne, jonka saavutat höyrykylvyssä, johtuu yleensä höyryn laajentavasta vaikutuksesta nenäkanavissa. Tämä tyhjentää tehokkaasti poskiontelot, mikä laskee epämiellyttävää ja joskus kivuliastakin painetta. ... Jatka lukemista »

Hemmottele itseäsi kasvohieronnalla saunassa

Miten on hehkusi laita nykyään? Kesä ja ruskettunut iho ovat jo kaukana ja pian talvi on täällä huonoine säineen, vuotavine nenineen ja kuivine ihoineen. Mutta ei hätää, homma hallussa! Sauna on ensimmäinen askel ympärivuotisen hehkun ylläpitämiseen, joka peittoaa jopa päivän rannalla. Ja toinen askel? Kasvohieronnat! ... Jatka lukemista »

GL keittiö – kaunis ja toimiva, sinun budjettisi mukaan suunniteltu

Panostamme hyvään palveluun. Meiltä löytyy sisustus- ja tilasuunnittelupalvelu, joka palvelee asiakkaita myös erillisenä palveluna. Suunnitteluprosessimme on yhdistelmä käytännöllisyyttä ja luovuutta. Tunnelmasta ja yksilöllisyydestä ei tingitä. Laadukkaat, kauniit keittiömme on suunniteltu toimimaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Antaa sataa – Geberit

Geberit Pluvia -kattovedenpoistojärjestelmä Geberit Pluvia -alipainejärjestelmällä Geberit on asettanut kattovedenpoiston mittapuita jo vuosikymmeniä. Hyviä syitä valita Geberit Pluvia: Vähemmän kattokaivoja suuren viemäröintikapasiteetin ansiosta Joustavampi suunnittelu vähäisemmän laskuputkimäärän ansiosta Maksimaalinen tilan hyödyntäminen, koska vaakaputkissa ei ole kallistuksia Hienostuneet yksityiskohdat, ... Jatka lukemista »

Domuksen erilaiset maksuvaihtoehdot

Tarjoamme yhdessä Nordea Rahoituksen kanssa asiakkaillemme erilaisia maksuvaihtoehtoja kodin kalusteiden uusintaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Silestone – kylpyhuoneesi parhaat työtasot

Silestone, kvartsipintojen markkinajohtaja sopii ihanteellisesti kylpyhuoneiden työtasoihin. Ei saumoja, ei tahroja, ei naarmuja. Alhaisella imeytymisellä ja ilman saumoja kylpyhuoneen pinta pysyy muuttumattomana päivittäisessä käytössä. Rajaton muunnettavuus. Näissä henkilökohtaisissa tiloissa Silestone tarjoaa monia yhdistelymahdollisuuksia, ja pesualtaisiin ja pinnoituksiin voidaan käyttää samaa materiaalia. Silestonella ei ole rajoja muunnettavuuden ja suunnittelun ... Jatka lukemista »

ARAN VOLARE – ARANin laaja modernien keittiöiden mallisto käsittää 14 eri vaihtoehtoa

Mallien jakautuminen useaan hintaluokkaan mahdollistaa sen tarjoamisen eri kohderyhmille projekteihin, kuluttajille ja rakennusliikkeille. Moderni malli: Volare Aran Cucine esitteli lippulaivansa Euro cucina 2008 -messuilla. Volaren kaarevat ja suorat linjat ovat selkeän funktionaalisia ja tuovat mukanaan aidon italialaisen tunnelman. Mallisto pitää sisällään kuusi upeaa ovimallia, puuviilusta lakattuun lasipintaan. Lanseerauksen jälkeen Volare on saavuttanut ennennäkemättömän ... Jatka lukemista »

Mammuttikoti – Kotisisustajan unelma

31.10.2017

Sisustan itse -Mammuttitoimitus on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat vastata talosi viimeistelevien sisäpintojen asennuksesta itse. Kotisi rakennetaan miltei muuttovalmiiksi, mutta lattia- ja seinäpinnat, kiintokalusteet, kodinkoneet, väliovet ja listoitukset ovat sinun käsialaasi. Myös tässä toimitusvaihtoehdossa voit valita valmiin Mammuttikodin mallin tai suunnitella kokonaan oman. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Yli 90% asiakkaistamme suosittelee Omataloa

Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja pienistä vapaa-ajan asunnoista aina suuriin kartanoihin asti. Voimme suunnitella talon ulkonäön sopivaksi kaupungin kaava-alueelle tai maaseudun luonnon ympäröimäksi. Valitse muuttovalmis Omatalo Avaimet käteen -toimitus, niin tiimimme toteuttaa kotisi valmiiksi asti. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Täysi remontti vai pinnat uusiksi saunaan?

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti suunnitellaan aina tarpeittesi mukaan. Jokainen kylpyhuone ja sauna on yksilö, jonka remontti tulee kartoittaa ja suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa. Sauna Manager tekee remontin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun tai auttaa käsistään kätevää asiakasta niissä asioissa joissa ammattilaista tarvitaan. Pyydä Sauna Manager kartoittamaan ja suunnittelemaan kohteesi, tehdään näin yhdessä unelmien kylpyhuone- ja saunatilat. Myös aikataulu ja budjetti ... Jatka lukemista »

Timberwise uutuus WHITE CREAM on nimensä mukainen lämmin ja kermainen sävy

WHITE CREAM on nimensä mukainen lämmin ja kermainen sävy, mutta taittuu hivenen valkeaan. Se on erityisen hyvä vaihtoehto klassisiin sisustuksiin, joihin halutaan tuoda ripaus modernia valoisuutta ja raikkautta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Hyvä lattia näyttää hyvältä eikä haise miltään

Kemikaaliuteliaisuus on nousussa, joka on äärimmäisen hyvä, sillä silloin välität omasta ja muiden terveydestä. Moni remontoi ja sisustaa kotiaan hintalähtöisesti eli paljon pitäisi saada ja mahdollisimman vähän maksaa. Tätä tapaa noudattamalla joutuu usein jostain tinkimään ja se voi osua tuotteen laatuun. Sisustusmateriaaleissa ja tuotteissa olisi hyvä kiinnittää huomiota kemikaaleihin. Vaikeaksi sen tekee se, ... Jatka lukemista »

Fiksu ratkaisu toi paljon tilaa – Älvsbytalo

Kiinteät lastensängyt ja paikan päällä rakennetut istuinpenkit toivat Evelinalle ja Jimmylle voiton Facebook-kilpailussa hienoimmasta yläkerrasta. Lapsiperhe on asunut uudessa talossaan viisi vuotta, ja sisustusinnostus on kasvanut talon mukana. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Leikittele lasten huoneessa väreillä ja muodoilla – Älvsbytalo

– Meillä valkoiset seinät ovat pannassa. Sävytetyt seinät tekevät huoneesta viihtyisän ja pehmeät sävyt luovat rauhallista tunnelmaa, sanoo sisarusten äiti Lena Lidman, joka on kalustanut lasten huoneisiin erilaisia tiloja. Leikkitilassa on pieni teltta sekä pöytä pienine tuoleineen. Huoneen rauhallisessa osassa on vuode ja säilytystilat. ... Jatka lukemista »

nnustalo palasi palkinto­sijoille asunto­messujen yleisö­äänes­tyksessä

Kannustalon Harmaja Saimaa sai pronssia Mikkelin asuntomessujen yleisöäänestyksessä. Kaksi ensimmäistä sijaa menivät hirsitaloille, kohteelle numero 5 Wave ja kohteelle numero 9 Villa Saimaan Helmi. Messukävijät arvostivat erityisesti Kannustalon isoja terasseja ja talon sopivuutta tontille. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Turner ulko-ovet ja ikkunat. Suomalainen taidonnäyte!

Laadukkaista autotallinovista tunnettu Turner Door toimittaa nyt myös kotimaiset ulko-ovet ja ikkunat asennettuna kotiisi! Turner ulko-ovet ja ikkunat ovat energiatehokkuudeltaan maailman kärkeä ja täyttävät kaikki viranomaismääräykset. Turner ulko-ovet ja ikkunat valmistetaan Suomessa nykytekniikalla korkein laatuvaatimuksin Lue lisää ... Jatka lukemista »

Matolla uutta ilmettä helposti – Catalina

Olohuone - huone, jonka matoissa todella on valinnanvaraa. Täällä ratkaisee oma maku, muu sisustus ja matolle haluttava rooli. Täällä matto voi jopa ottaa pääroolin näyttävällä kuviolla, aksenttiväreillä tai muhkealla koolla. Matto tuo olohuoneeseen väriä, lämpöä ja pehmeyttä. Sen avulla voi rajata tiloja ja luoda kokonaisuuksia ... Jatka lukemista »

Hyödynnä auringon energia!

Suomen aurinkoenergiamarkkinoilla on tapahtunut muutos. Kun ensimmäiset aurinkopaneelit tulivat markkinoille, kyse oli ainoastaan aurinkolämmöstä, eli varaajan lataamisesta aurinkoenergialla. Me tarvitsemme eniten lämpöä lämmitysjärjestelmiimme juuri silloin kun aurinko paistaa vähiten, joten aurinkolämpöratkaisut ovat vähentyneet. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Palvelua ja laatua maailman huipulta – Kontio

Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja. Vuosikymmenien menestyksellemme on vain yksi tae – tyytyväiset asiakkaat – ja tätä tahdomme vaalia jatkossakin. Saamme kiitosta erityisesti laadukkaista tuotteista, vahvasta arkkitehtuuriosaamisesta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistosta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Tyylityökalu Nunnauunilta

NunnaUunin tyylityökalun avulla voit kokeilla, miltä eri tulisijat näyttävät erityylisissä miljöissä. Löydätkö mieleisesti? NunnaUuni-mallistosta löytyy vielä lisää upeita vaihtoehtoja. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Nixi – Mietteitä keittiösuunnittelusta

3.10.2017

– Keittiösuunnittelu lähtee kaikesta siitä, mitä asiakas pitää itselleen ja perheelleen tärkeänä. Toiminnallisuus on tietysti keittiössä kaiken perusta, mutta tänä päivänä visuaalisuus ja ulkonäkö menevät joissain ratkaisuissa usein jopa toiminnallisuuden edelle, kertoo keittiö- ja sisustussuunnittelija Milja Kettula. –Visuaalisuudessa on nyt kaksi ääripäätä: pelkistetty, moderni, vetimetön keittiö tai sitten perinteisiä arvoja kunnioittava klassinen keittiömalli, jossa on ... Jatka lukemista »

Muoto by Domus

2.10.2017

Muoto by Domus on vedikkeetön keittiö, joka ilmentää omaa persoonallista tyyliäsi ilman turhuuksia. Muotoon voit valita lähes minkä tahansa ovivaihtoehdon valikoimastamme. Muodon mahdollistaa Domuksen uusi kalustelistaratkaisu. Lue lisää ... Jatka lukemista »