Inspiroidu

Smedbo – 50 vuotta huipulla

31.5.2018

Nykyään Smedbo on markkinajohtaja Pohjoismaissa, ja sillä on merkittävä asema Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Menestys johtuu pitkästä ja kattavasta kehitystyöstä, jonka tarkoituksena on varmistaa korkea laatu ja vaalia tuotteiden klassista skandinaavista muotoilua. Lue lisää ... Jatka lukemista »

EuroCucina 2018 teemoja

Keittiön perustoimintojen piilottaminen esimerkiksi aamiaiskaappeihin liukuvien ovimekanismien taakse ja toisaalta kauniiden esineiden esillepano avohyllyille tai lasiovien taakse valaistuihin vitriineihin olivat keskeisiä teemoja tämän vuoden EuroCucina-messuilla. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Mietteitä keittiösuunnittelusta

– Keittiösuunnittelu lähtee kaikesta siitä, mitä asiakas pitää itselleen ja perheelleen tärkeänä. Toiminnallisuus on tietysti keittiössä kaiken perusta, mutta tänä päivänä visuaalisuus ja ulkonäkö menevät joissain ratkaisuissa usein jopa toiminnallisuuden edelle, kertoo keittiö- ja sisustussuunnittelija Milja Kettula. –Visuaalisuudessa on nyt kaksi ääripäätä: pelkistetty, moderni, vetimetön keittiö tai sitten perinteisiä arvoja kunnioittava klassinen keittiömalli, jossa on ... Jatka lukemista »

Rauman Lapinkylän sepän pajasta alkoi suomalaisen kiukaan matka maailmalle

Aikamme mahtimiehiä on pehmitelty Mäntyniemessä Aito AK-kiukaan löylyissä. Kaupunkikämpissä on vihdottu työpäivän pölyjä lattiakaivoon näpsäkän kokoisen narvilaisen voimin. Liki kahdeksankymmenen vuoden matkaan mahtuu monta hienoa käännettä ja koettua kiukaan suhahdusta. Lue lisää NARVI:n sivuilta ... Jatka lukemista »

Gaggenau on erilainen

Gaggenaulla on ollut paljon aikaa aivan erityisen asiantuntemuksen kehittämiseen: Kun emaloitujen kylttien valmistus aloitettiin, keräsimme arvokasta tietoa emaloitujen uuniemme valmistukseen. Tänä päivänä Gaggenaun tunnusomainen sininen emali on maineikas tavara- ja laatumerkki – sen resepti on hyvin varjeltu salaisuus. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Suomalainen designkiuas lähti lentoon!

Eero Aarnion muotoilema ja yhteistyössä IKI-kiukaan, Ilkka Harjun sekä Cariitti Oy:n kanssa toteutettu Float-saunakiuas on tuotu markkinoille. Kiukaan muotoilu on tyylikkään futuristinen valaistuksen luodessa mielikuvaa ilmassa leijuvasta kiukaasta. Eero Aarnio suunnitteli 1960-luvulla Suomen ensimmäisen sähkökiukaan, joten nyt voidaan katsoa tietyllä tapaa ympyrän sulkeutuneen näin Suomen juhlavuotena, toteaa IKI-kiukaan toimitusjohtaja Samuli Kerrman. ... Jatka lukemista »

Aloita kylpyhuoneremontti Laattapisteellä nyt, saat reilut edut!

Meiltä saat kätevästi yhdestä paikasta kaiken tarvitsemasi: kylpyhuoneen suunnittelun, muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat, kylpyhuonekalusteet, kylpyhuoneen laatat ja laatoitustuotteet sekä tietenkin remonttityön. Myyjämme hallitsevat sekä alan standardit että materiaalivaatimukset ja löytävät tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tuotteet laajasta valikoimastamme. Tekijämme ovat aina alansa huippuosaajia, ja 94 % asiakkaistamme onkin erittäin tyytyväisiä remontin laatuun ja lopputulokseen. ... Jatka lukemista »

Rakastu keittiöösi – Keittiömaailma

30.5.2018

Keittiökalustemallistoomme kuuluu A la Carte -keittiöt sekä Petra-keittiöt. A la Carte -keittiöt on laadultaan ja ilmeeltään kansainvälistä tasoa, jossa korostuu yksityiskohdat, trendikkyys sekä erilaiset mekanismit. Petra-keittiöt mallistossa korostuu käytännöllisyys sekä aikaa kestävä mallisto. A la Carte -keittiöt sekä Petra-keittiöt valmistetaan Nastolassa ja ne ovat kotimaisia avainlipputuotteita. ... Jatka lukemista »

Onhan siinä Avainlippu? Kalustetukulla on!

Kalustetukun oma tuotemerkki, Charmia, ja sen jatkuva kehittäminen on meille tärkeä osa-alue. Siksi Avainlippu-yhteisömerkin myöntäminen Charmia-perheelle on ollut meille kunnia-asia. Avainlippu-tunnuksen saaminen on vaatinut vuosien huolellisen pohjatyön ja kannamme Avainlippua ylpeästi mukana toiminnassamme osoittaaksemme, että kotimaisuus ja paikallisuus ovat meille tärkeitä. Lue ... Jatka lukemista »

Korealainen ihonhoito, höyryhoito ja sauna

Korea haastaa perinteiset kauneudenhoitomaat Italian ja Ranskan kilpailuun ”K-kauneuden” ottaessa haltuun ihonhoidon maailmaa. Yksi ihanteista, joka muodostaa tärkeän osan tätä kauneustrendiä, on erityisen hyvin kosteutettu ja täyteläinen iho. Äärimmilleen vietynä tämä johtaa erityisen näköiseen, ”lasi-ihoksi” kutsuttuun tulokseen, jossa iho on niin kosteutettu, että se kirjaimellisesti näyttää märältä ja kiiltävältä kuin lasi. Miten siis saavuttaa tämä suosittu look ja ... Jatka lukemista »

Olokodossa tarkkaan mietityt tekniset yksityiskohdat

7.5.2018

Olokodossa on tarkkaan miettittyjä teknisiä yksityiskohtia ja hyödynnämme vain laadukkaiden yhteistyökumppaneiden, korkealaatuisia tuotteita. Päivitämme tuotteen kumppanuusverkostoa jatkuvasti. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Nauti aidon talotoimittajan tarjoamasta vapaudesta

Fiskarhedenvillan on muutakin kuin talopaketti. Se on koti, jossa on hyvä asua ja elää. Tiedostamme, että olette naapurisi kanssa erilaisia, ja asiakkaanamme saat olla mukana koko rakennusprojektin ajan luomassa oman kotisi. Sinä päätät, miltä tuleva talosi näyttää ja miten haluat sen rakentaa. Se on Fiskarhedenvillanin suoma vapaus. ... Jatka lukemista »

Lasikuisti on talon paras paikka

2.5.2018

Laura Valo ja Kimmo Heinonen olivat rakentamassa Rauhala-taloonsa isoa terassia, kun he päättivät muuttaa suunnitelmaa ja tehdä terassista lasitetun kuistin. He eivät ole katuneet päätöstään. Kaunis lasikuisti on parhaimmillaan ympäri vuoden – aina! Seuraavassa Laura kertoo talon rakentamisesta ja ensimmäisistä vuosista uudessa kodissa. Talo pohjautuu Rauhala 160 -talomalliin. ... Jatka lukemista »

Seuraa, kuinka Jetta-talo rakentuu

Tarjoamme toimituksillemme aina oman asennuksen. Suojatut elementit asennetaan tontillasi suoraan rekasta perustusten päälle ja talo saadaan näin nopeasti säältä suojaan. Tämän jälkeen on helppo jatkaa rakentamista vuodenajasta riippumatta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Line by Domus

Line on nimensä mukaisesti linjakas keittiömalli, joka istuu saumattomasti kodin muuhun sisustukseen. Tyylikäs teräksen väristä alumiinia oleva vedinlista tuo ryhtiä keittiöösi. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Vuolukiven hyvien lämmönvarausominaisuuksien ansiosta lämpö leviää miellyttävällä tavalla.

Contura-vuolukivitakoista on saatavana useita kokoja. Pieni vuolukivimalli täyttää mökin lämmitystarpeet. Suuremmat mallit voidaan varustaa oliviinikivestä tehdyllä lämpömakasiinilla. Ne sopivat erinomaisesti suurten ja korkeiden avopohjaratkaisujen lämmittämiseen. Puhallin antaa lisävauhtia lämpimälle ilmalle - lämpö leviää nopeasti huoneesta toiseen. Kun valitset jonkun suuremmista malleistamme, sinun ei tarvitse herätä yöllä lisäämään puita, jos varsinainen ... Jatka lukemista »

Säihkettä ja tunnelmallisia seinäpintoja Colornovalta

Colornova tuo tänä kesänä kauppojen hyllyille suomalaisten sisustajien ja tuunaajien iloksi kaksi upeaa Rust-Oleum -tuoteuutuutta. Toinen odotettu uutuus on hyvin elävän pinnan antava Chalkwash -seinämaali. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Aran Sintesi säilytytsjärjestelmät ja kiintokalusteet

SINTESI -säilytysjärjestelmiin kuuluu liukuovi- ja saranaovikaapistot, sekä walk-in vaatehuonekalusteet. Malliston laajuus, laadukkaat materiaalit ja mittajoustavuus mahdollistavat tyylikkään ja kestävän kokonaisuuden asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Yksilöllinen talopaketti omatoimirakentajalle

Ainoakotiasi voidaan muokata monin eri tavoin vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi. Omakotitalon pohjamallia voidaan muokata monipuolisesti: pohjamalli voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi ja lisäksi muun muassa runkosyvyyttä, ikkunoita, sisäänvetoja ja moduuleja voidaan lisätä sekä väliseiniä siirtää. Talo voidaan siis muunnella vastaamaan parhaiten perheesi tarpeita ja toiveita. Elementtitalo voidaan suunnitella myös sinun omien piirustustesi pohjalta. ... Jatka lukemista »

Ainoakoti – Valmistalon aikataulu ja budjetti pitävät

Omakotitalon rakentamisen budjetti ja koko projektin aikataulutus voivat olla stressaavia asioita. Ainoakoti huolehtii kustannusten ja aikataulujen pitämisestä yli 5000 muuttovalmiin omakotitalon kokemuksella. Saat tietää talollesi pitävän rakentamisaikataulun sekä kiinteän hinnan jo kauppasopimuksen allekirjoitushetkellä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kustannustehokkaasti ryhmässä rakentamalla oma townhouse-talo Tuusulan asuntomessuille 2020

Lähde mukaan ryhmärakentamiskohteeseemme Tuusulan asuntomessuille 2020. Saat merkittäviä kustannushyötyjä kollektiivisen päätöksenteon kautta ja juuri sellaisen täyskivisen kaupunkipientalon kuin haluat. Jämerä on ostanut messualueen parhaan, puistoalueeseen rajatun tontin jolle rakennetaan yhteensä 12 townhousea. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Tervetuloa tutustumaan Jukkatalon tapaan rakentaa

3.4.2018

Maatöiden ja lupahakemusten jälkeen rakennamme kodin teille muuttovalmiiksi asti. Laajaan palveluumme kuuluu mm. Sisustussuunnittelu. Tämä on taatusti helpoin tie kotiin! Koti tehdään viimeistä pintaa vaille valmiiksi ja kodin ilmeen luominen inspiroivine sisustuksineen jää sinulle. On palkitsevaa nähdä oman käden jälki kodissaan. Rakentamisen raskaat ja vaativat vaiheet tehdään valmiiksi puolestasi, jonka jälkeen pääsette jatkamaan rakentamista omatoimisesti loppuun asti. Rakentamisen ... Jatka lukemista »

Tehosta kotisi tilat – TYYLILLÄ Liukuovicenteristä

Liukuovikaapiston suunnittelupalvelua yli 20 vuoden kokemuksella! Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä juuri hänen tarpeensa huomioivan, yksilöllisen säilytysjärjestelmän. Tärkeintä on toimiva kokonaisuus ja tyytyväinen asiakas! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Olokoto – rakentamisen modulaarisuutta vailla vertaa

Olokoto on suunniteltu modulaariseksi rakennukseksi, jonka voi liittää toiseen Olokotoon. Rakennusten toisiinsa liityntäpintana toimii koivuvanerinen tai lasinen kehys, joka on aina rakennuksen päätymitan tai pituusmitan kokoinen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Seinäjoen Mäihä on Pohjoismaiden ensimmäinen PEFC-sertifioitu talo

Seinäjoen Pruukinrannassa maisemaan kohoaa tumman kaarnan sävyinen, massiivipuinen kerrostalo Mäihä – Pohjoismaiden ensimmäinen PEFC-sertifioitu talo. Mäihän rakennutti Lakea Oy, ja se on verhoiltu Siparilan palosuojatulla TOPCOAT®-ulkoverhouksella. Lue lisää ... Jatka lukemista »

VIRE-sisustuspaneeli – Ajatonta huippumuotoilua

Ristomatti Ratian suunnittelema VIRE-sisustuspaneeli luo sisustukseen modernia eleganssia ja eloisaa ilmettä. Aaltoileva, kolmiulotteinen pinta leikkii varjoilla muuttaen muotoaan aina katselusuunnasta riippuen. Ilman näkyviä naulankantoja kiinnitettävä VIRE-seinäpaneeli muotoutuu vaivattomasti osaksi kaunista ja viihtyisää kotia. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Smart living, inspiroidu Älvsbytaloista

Uudesta inspiraatio-osiosta löydät niin asukastarinat, kuin tee se itse vinkit. Tutustu ja ihastu. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Helpoin keino saada 1m2 lisää tilaa? Mittakalusteet 5 cm välein. Temalilta.

3 SYYTÄ VALITA TEMAL Vapaus. 5 cm -konseptin mahdollistama napakka tilankäyttö vapauttaa neliöitä elämiseen. Yksilöllisyys. Löydät aina kotisi mukaisen ja kokoisen kalusteen. Lisää neliöitä. Tiesithän, että Temal valmistaa myös keittiöitä 5 cm -konseptilla? Tarjoamme ensimmäisenä markkinoilla keittiöitä syvyyksissä 40-60 cm 5 cm välein = vapauta neliömetri ja säästä jopa 8000 euroa! ... Jatka lukemista »

Fresh kylpyhuonepuhaltimista vaativaan makuun Intellivent 2.0

Intelllivent 2.0:ssa on useita edistyksellisiä toimintoja, kuten täysin automaattinen kosteudentunnistin, joka säätää itse itsensä oikealle tasolle vuodenajan mukaan. Lisäksi puhaltimessa on ajastin säädettävällä käynnistysviive-toiminnolla, kolme eri jälkikäyntiaikaa, sekä automaattinen tuuletustoiminto. Puhallinta voidaan käyttää myös jatkuvatoimisena säädettävällä puhallinnopeudella. ... Jatka lukemista »

UneImiesi kylpyhuone- ja saunaremontti Nemolta

Millainen on sinun unelmiesi sauna- ja kylpyhuoneremontti? Rakennatpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, teetä täyden palvelun remontti meillä. Saat kaiken suunnittelusta viimeistelyyn! Jokainen ihminen on yksilö. Nemo takaa paitsi laadukkaan myös juuri sinun näköisesi lopputuloksen. Voimme toteuttaa sinun suunnitelmasi tai suunnitella kaiken yhdessä, aivan kuten haluat. Meillä remontin toteuttaa usein yksi ammattilainen alusta loppuun, jotta remontin läpivienti olisi mahdollisimman tehokasta ja ... Jatka lukemista »