Inspiroidu

Moccamasterilta ennennäkemätön 10 vuoden takuu!

27.1.2018

Moccamasterin takuu on kahvinkeitinmarkkinoiden ylivoimaisesti paras. Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet ovat käsityötä pienintä yksityiskohtaa myöten. Ne valmistetaan ja kootaan käsityönä Hollannissa. Valmiit keittimet testataan yksilöllisesti ja pakataan sen jälkeen käsin ennen kuin ne lähetetään laatutietoisille kahvin ystäville ympäri maailmaa. Moccamaster-kahvinkeittimissä korostuu tinkimätön laatu. Oy Moccamaster Nordic Ab myöntää heti oston yhteydessä viiden vuoden runkotakuun ... Jatka lukemista »

Tervetuloa valitsemaan saunaasi sopivaa kiuasta Narville

Kiuasvalitsin auttaa sinua saunasi suunnittelussa. Simppelin neljän kohdan kyselyn päätteeksi Kiuasvalitsin suosittelee juuri sinun saunasi mittoihin ja omiin mieltymyksiisi sopivia kiuasvaihtoehtoja. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Sinä teet kylpyhuoneen – Svedbergs

Vain sinä voit sisustaa kylpyhuoneesi kuten juuri sinä haluat. Me Svedbergsillä tarjoamme sinulle siihen hyvät edellytykset. On kysymys muotoilusta ja yksilöllisistä valinnoista. Materiaaleista, toiminnoista ja yksityiskohdista. Me teemme kylpyhuoneita, sinä teet kylpyhuoneen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Uusia ideoita saunan valaistukseen, Sauna Linear

Sauna linear -valaistuksella toteutat tasaisen valon selkänojien taakse, lauteen alle tai vaikkapa ylälauteen eturenaan. Sauna Linear -sarjat voidaan asentaa myös jälkikäteen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Keittiövuoden avajaiset – Puustelli

Hyödynnä markkinajohtajan lyömättömät avajaisedut! Puustelli tunnetaan korkealuokkaisista tuotteista sekä ainutlaatuisesta ALL Inclusive -konseptistaan. Puustelli- keittiö syntyy yhdistämällä toimivimmat ja laadukkaimmat ratkaisut yksilöllisten tarpeidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi. Keittiömme kestää aikaa ja elämää. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Rust-Oleum Kalkkimaali – Colornovalta

EI TARVETTA HIONTAAN TAI POHJAMAALIIN Rust-Oleum Kalkkimaalien etuna on se, että vanha lakattu tai maalattu pinta saa uuden ilmeen nykypäivän trendien mukaan ilman hiontaa ja pohjamaalia, mikä on erinomainen tapa päivittää vanhojen ja uusien pintojen ulkonäköä sisä-ja ulkokäytössä. TUUNAA ITSE KALUSTEET JA LUO KOTIISI MUODIKAS ILME Rust-Oleum Kalkkimaalien suosiota lisää se, että maalit ovat riittoisia, peittäviä, edullisia ja lähes hajuttomia. Maaleilla voi luoda ainutlaatuisen ... Jatka lukemista »

Domus 70 vuotta!

Me Domuksella teemme uuden keittiön, kylpyhuoneen tai muun kalusteratkaisun hankkimisen sinulle helpoksi aina suunnittelusta asentamiseen asti. Kaikki kalusteemme valmistetaan Kouvolan Korian tehtaallamme sinua varten. Ne täyttävät arkielämäsi vaatimukset ja kestävät käytössäsi vaikka loppuikäsi Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kalustetukku Turun Rakenna & Sisusta -messuilla 9.–11.2.2018

Tule tutustumaan vuoden 2018 Charmia-uutuustuotteisiin Turun Messukeskuksen Rakenna & Sisusta -messuille 9.–11.2.2018 Charmia-keittiöiden osastolle B/95. Rakenna & Sisusta -messut ovat Länsi-Suomen merkittävin rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen keskittynyt messutapahtuma. Näytteilleasettajia tulee olemaan tänäkin vuonna kaikkiaan noin 250. Rakenna & Sisusta -messuilta löydät paitsi inspiraatiota ja ideoita tekemiseen myös huikeita messutarjouksia. ... Jatka lukemista »

K-Raudan trendikatsaus 2018

Suomen suurin rautakauppaketju katsoi kristallipalloon ja ennusti vuodelle 2018 kolme remontointiin ja asumiseen liittyvää kuuminta trendiä. Tuunailu säilyy edelleen digielämän vastavoimana, elämäntilanteen mukaan muuttuvat kodit kasvattavat suosiotaan ja tietoisuus vastuullisista valinnoista lisääntyy remontoijien keskuudessa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Sauna kokoaa perheen yhteen – Helo

Älypuhelinten, sosiaalisen median, television ja tietokonepelien aikakaudella vietämme yhä enemmän aikaa ruutujen ääressä ja keskustelemme toistemme kanssa yhä vähemmän. Toivoa kuitenkin on! Mikä olisikaan parempi paikka perheen kuulumisten vaihtoon ja yhdessäoloon kiireisen viikon jälkeen kuin sauna. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Täyden palvelun Keittiömaailma

2.1.2018

Keittiömaailma on palveleva, kotimainen monimerkkimyymälä. Meiltä saat kaiken mitä keittiöösi tarvitset: suunnitteluavun, keittiökalusteet, kodinkoneet, hanat, tasot, asennuksen ja vaikkapa koko remontin. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Inspiroidu Cellon verhouutuuksista

Tutustu uuusin verhokuoseihin ja hanki suosikit omaksesi K-Raudasta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kylpyhuoneen sisustus uusiksi pienillä muutoksilla

Katso pikavinkit nopeaan ja vaivattomaan kylppärin uudistukseen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Mitä on nanolaminaatti ja miksi valita se keittioon?

Haluatko helppohoitoiset, kestävät ja kauniit pinnat keittiöön, jossa kaiken lisäksi sormenjäljetkään eivät näy? Ratkaisuna on innovatiivinen nanolaminaatti! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Pukkila – Sadan vuoden talo

3.12.2017

Ylen uusi ohjelmasarja seuraa kestävän talon rakentamista. Talon on määrä kestää seuraavat sata vuotta. Rakennuttaja osti taloonsa Pukkilan aikaa ja katsetta kestävät laatat valikoimastamme. Sarja esitetään Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa. Televisiossa sarja näkyy torstaisin kello 20. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Nixi Miranda – Mikkelin asuntomessujen paras keittiö!

Nixin Miranda-keittiö valittiin Mikkelin asuntomessujen parhaaksi. "Se hipoo käytännöllisyydessään täydellisyyttä", Työtehoseuran raati kiteyttää. Työtehoseura on valinnut asuntomessujen toimivimmat keittiöt. Ykköseksi nousi Nixin valkoinen avokeittiö Miranda, johon messuilla kävijät voivat käydä tutustumassa messukohteeessa 13, PolarHousen Saimaan Aava-talossa. Lue ... Jatka lukemista »

Trendinä boheemi ylellisyys

Viime vuosina varsin vankan aseman saavuttanut minimalistinen sisustustyyli jatkaa edelleen suosiotaan. Sen rinnalle on kuitenkin noussut täysin vastakkainen trendi, boheemi ylellisyys. Koti sisustetaan nyt runsailla väreillä ja ylellisillä materiaaleilla, joilla luodaan kiinnostavia kerroksia. Tutustu ideoihin ja tuo kotiisi ripaus boheemia eleganssia. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Näin sisustat klassiseen tyyliin – Laattapiste

Klassista tyyliä leimaavat laatu, ajattomuus ja tyylikkyys sekä saumattomasti toisiinsa sointuvat, harmoniset värit ja luonnonmateriaalit. Poimi parhaat vinkit ja ideat siihen, kuinka sisustat oman kotisi klassisen tyyliseksi. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Trendinä sävyjen harmonia – Laattapiste

Vaaleiden sävyjen harmonia on yksi tämän vuoden vallitsevista päätrendeistä. Yhtenäinen ja sävykäs lopputulos syntyy, kun valitset muutaman lämpimän ja neutraalin päävärin suoraan ympäröivästä luonnosta ja käytät sisustuksessa niiden eri sävyjä. Erityisen trendikäs sisustaja tehostaa vielä kokonaisuutta mustilla ja valkoisilla yksityiskohdilla. Nappaa trendin parhaat palat omaan sisustukseesi! ... Jatka lukemista »

Kalustetukku sai Design from Finland -merkin

Kalustetukku vaalii kotimaisuutta ja panostaa suomalaiseen muotoiluun. Taannoin meille myönnetty Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Merkki kertoo lisäksi, että tuote on muotoiltu Suomessa ja tuote tukee kotimaista työtä. Lue ... Jatka lukemista »

Jalokalusteen sinivalkoinen Suomi100 retrokeittiö

Jalokalusteen retro-mallistot antavat tuulahduksen raikkaasta 50-luvusta. Puukuviolliset tai värikkäät ovet, näkyvät valkoiset rungot ja lankavetimet tuovat mieleen aikakauden historiaa. Keittiössä saa olla VÄRIÄ. Retrokeittiö on in! Se panee rokkaamaan! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Tehosta kauneusrutiinejasi saunalla

2.12.2017

Oman saunan asentaminen kotiisi tarkoittaa, ettei sinun tarvitse enää käyttää rahaa tai aikaa kalliisiin kylpylöihin tai retriitteihin, kun haluat hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla. Sen sijaan sinulla on kaikki tarvittava ylelliseen kauneudenhoitoon mukavasti omassa kodissasi. ... Jatka lukemista »

Sauna nenäonteloiden puhdistajana

Tähän aikaan vuodesta elämme flunssan, aivastelun ja tukkoisten nenien aikaa. Saunominen on vanha ja suosittu keino vähentää nenäonteloiden painetta ilman kemiallisia hoitoja. Helpotuksen tunne, jonka saavutat höyrykylvyssä, johtuu yleensä höyryn laajentavasta vaikutuksesta nenäkanavissa. Tämä tyhjentää tehokkaasti poskiontelot, mikä laskee epämiellyttävää ja joskus kivuliastakin painetta. ... Jatka lukemista »

Hemmottele itseäsi kasvohieronnalla saunassa

Miten on hehkusi laita nykyään? Kesä ja ruskettunut iho ovat jo kaukana ja pian talvi on täällä huonoine säineen, vuotavine nenineen ja kuivine ihoineen. Mutta ei hätää, homma hallussa! Sauna on ensimmäinen askel ympärivuotisen hehkun ylläpitämiseen, joka peittoaa jopa päivän rannalla. Ja toinen askel? Kasvohieronnat! ... Jatka lukemista »

GL keittiö – kaunis ja toimiva, sinun budjettisi mukaan suunniteltu

Panostamme hyvään palveluun. Meiltä löytyy sisustus- ja tilasuunnittelupalvelu, joka palvelee asiakkaita myös erillisenä palveluna. Suunnitteluprosessimme on yhdistelmä käytännöllisyyttä ja luovuutta. Tunnelmasta ja yksilöllisyydestä ei tingitä. Laadukkaat, kauniit keittiömme on suunniteltu toimimaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Antaa sataa – Geberit

Geberit Pluvia -kattovedenpoistojärjestelmä Geberit Pluvia -alipainejärjestelmällä Geberit on asettanut kattovedenpoiston mittapuita jo vuosikymmeniä. Hyviä syitä valita Geberit Pluvia: Vähemmän kattokaivoja suuren viemäröintikapasiteetin ansiosta Joustavampi suunnittelu vähäisemmän laskuputkimäärän ansiosta Maksimaalinen tilan hyödyntäminen, koska vaakaputkissa ei ole kallistuksia Hienostuneet yksityiskohdat, ... Jatka lukemista »

Domuksen erilaiset maksuvaihtoehdot

Tarjoamme yhdessä Nordea Rahoituksen kanssa asiakkaillemme erilaisia maksuvaihtoehtoja kodin kalusteiden uusintaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Silestone – kylpyhuoneesi parhaat työtasot

Silestone, kvartsipintojen markkinajohtaja sopii ihanteellisesti kylpyhuoneiden työtasoihin. Ei saumoja, ei tahroja, ei naarmuja. Alhaisella imeytymisellä ja ilman saumoja kylpyhuoneen pinta pysyy muuttumattomana päivittäisessä käytössä. Rajaton muunnettavuus. Näissä henkilökohtaisissa tiloissa Silestone tarjoaa monia yhdistelymahdollisuuksia, ja pesualtaisiin ja pinnoituksiin voidaan käyttää samaa materiaalia. Silestonella ei ole rajoja muunnettavuuden ja suunnittelun ... Jatka lukemista »

ARAN VOLARE – ARANin laaja modernien keittiöiden mallisto käsittää 14 eri vaihtoehtoa

Mallien jakautuminen useaan hintaluokkaan mahdollistaa sen tarjoamisen eri kohderyhmille projekteihin, kuluttajille ja rakennusliikkeille. Moderni malli: Volare Aran Cucine esitteli lippulaivansa Euro cucina 2008 -messuilla. Volaren kaarevat ja suorat linjat ovat selkeän funktionaalisia ja tuovat mukanaan aidon italialaisen tunnelman. Mallisto pitää sisällään kuusi upeaa ovimallia, puuviilusta lakattuun lasipintaan. Lanseerauksen jälkeen Volare on saavuttanut ennennäkemättömän ... Jatka lukemista »

Mammuttikoti – Kotisisustajan unelma

31.10.2017

Sisustan itse -Mammuttitoimitus on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat vastata talosi viimeistelevien sisäpintojen asennuksesta itse. Kotisi rakennetaan miltei muuttovalmiiksi, mutta lattia- ja seinäpinnat, kiintokalusteet, kodinkoneet, väliovet ja listoitukset ovat sinun käsialaasi. Myös tässä toimitusvaihtoehdossa voit valita valmiin Mammuttikodin mallin tai suunnitella kokonaan oman. Lue lisää ... Jatka lukemista »