Inspiroidu

Nixi – Mietteitä keittiösuunnittelusta

3.10.2017

– Keittiösuunnittelu lähtee kaikesta siitä, mitä asiakas pitää itselleen ja perheelleen tärkeänä. Toiminnallisuus on tietysti keittiössä kaiken perusta, mutta tänä päivänä visuaalisuus ja ulkonäkö menevät joissain ratkaisuissa usein jopa toiminnallisuuden edelle, kertoo keittiö- ja sisustussuunnittelija Milja Kettula. –Visuaalisuudessa on nyt kaksi ääripäätä: pelkistetty, moderni, vetimetön keittiö tai sitten perinteisiä arvoja kunnioittava klassinen keittiömalli, jossa on ... Jatka lukemista »

Muoto by Domus

2.10.2017

Muoto by Domus on vedikkeetön keittiö, joka ilmentää omaa persoonallista tyyliäsi ilman turhuuksia. Muotoon voit valita lähes minkä tahansa ovivaihtoehdon valikoimastamme. Muodon mahdollistaa Domuksen uusi kalustelistaratkaisu. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Forte-kivitalot – Markkinoiden parhaasta materiaalista

Forte-kivitalot rakennetaan markkinoiden parhaista materiaaleista: olemme valinneet sinulle materiaalit, jotka täyttävät jo nyt tulevat energia- ja ympäristömääräykset. Ulkoseinät ovat yhtä kiveä, muovi- ja villaeristeitä emme käytä - näin vältämme rakenteiden toimivuuteen liittyvät ... Jatka lukemista »

Sisustusvalmis talo Ainoakodilta

Valitessasi sisustusvalmiin Ainoakodin pääset rakennusprojektissasi hieman helpommalla kuin itse rakentaen: Ainoakodin ammattilaiset huolehtivat raskaista ja vaativista perustus- ja runkorakennustöistä. Vastaamme myös luvanvaraisista LVIS-töistä. Rakennamme sisäpuolen seinät valmiiksi levypinnoiksi ja lattiat betonipinnoiksi. Sinä voit keskittyä sisäpintojen viimeistelyyn ja sisustamiseen – kuten tapetointiin, maalaamiseen ja laatoittamiseen. Kun tekemäsi sisustus on muuttovalmis, tulemme ... Jatka lukemista »

Unidrain linjalattiakaivo voidaan sijoittaa joko seinän viereen tai vapaasti keskelle lattiaa.

Lattiakaivoa ei aina haluta sijoittaa seinän viereen, joten Unidrain on kehittänyt myös vapaasti asennettavan linjalattiakaivon. Lattiakaivo voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan lattialla yhtä turvallisesti kuin seinän viereen, sillä laipat asennetaan lattiaan ja yhdistetään vedeneristeeseen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Asuntomessujen valaistusratkaisut ja pistorasiat

6.9.2017

Mikkelin Asuntomessualue on täynnä upeita kohteita. Kaunis Saimaan järviympäristö luo oman tunnelmansa koko alueelle. Olisi kiva nähdä miten eri tavalla ympäristö ja sen tuomat valoheijastukset luovat omia tunnelmatilojansa eri vuorokauden ja vuodenaikoina. Valaistusratkaisuja on käytetty kohteissa luovasti, jokaisen talon henkeä tukien. Erityisesti epäsuoran valon merkitys tuntuu kasvattaneen entisestään suosiotaan. Epäsuoria valaistusratkaisuja on nähtävillä lähes jokaisessa ... Jatka lukemista »

Timberwise-parketti luo tilaan luonnollisen ja kauniin ilmeen

24.8.2017

Parkettilattian ei tarvitse olla enää vain perinteinen puun värinen, vaikka toki se on yhä sitäkin, vaan se voi olla värikäs, kaksivärinen, leveä tai kapea, kovapuusta tai havupuusta, lähes kaikki on mahdollista! Timberwise parkettia voi käyttää lattian lisäksi myös seinissä tai vaikka katossa, mikä avaa taas aivan uusia mahdollisuuksia sisustamiseen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Tuulen ja sateen suojaa saaristoon

Siesta-projekti Pellingin saaristossa kahdella mökillä on uudet säänkestävät lasiterassit. Projekti käynnistyi lasten mökiltä, jonka terassi vaati uusia lautoja lahojen tilalle. Avoterassi oli hyvin tuulinen ja se haluttiin suojata käyttöajan pidentämiseksi. Lasituksien ansiosta terassista tuli kuin yksi huone mökille lisää. Korkeiden ikkunoiden ansiosta luonto pysyy todella lähellä. Tyynenä ja lämpimänä päivänä terassille saa läpivedon ovista ja pienistä sivuikkunoista. Tukalasta ... Jatka lukemista »

Domlux – Suomalaista käsityötä 70 vuoden ammattitaidolla

Domus Yhtiön juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on 70 vuoden kuluessa jalostunut yli 250 henkeä työllistäväksi yhteisöksi. Luomme työpaikkoja yli 20 paikkakunnalle sekä työllistämme jatkuvasti lukuisia suomalaisia alihankkijoita, jälleenmyyjiä ja muita yhteistyökumppaneita. Olemme keskittäneet toimintamme Suomeen ja maksamme yhteisöveromme kotimaahan. Noudatamme toiminnassamme vastuullista ajattelua muun muassa kehittämällä kierrätettäviä ja ... Jatka lukemista »

Ihastu tervellisen asumisen mahdollisuuksiin Honkarakenteella

Koti on paikka, jossa me rentoudumme, syömme, nukumme ja vietämme aikaa läheistemme kanssa. Siksi ei ole yhdentekevää, millaisista materiaaleista ja miten kotisi on rakennettu. Honka-koti on perheesi tarpeisiin suunniteltu terveellinen ja ekologinen hirsitalo. Luonnolliset materiaalit, varma teknologia ja toiminnallinen suomalainen design yhdistyvät tavalla, joka on hyväksi kaikille aisteille. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Täysi remontti vai pinnat uusiksi? – SAUNA- JA KYLPYHUONEREMONTIT

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti suunnitellaan aina tarpeittesi mukaan. Jokainen kylpyhuone ja sauna on yksilö, jonka remontti tulee kartoittaa ja suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa. Sauna Manager tekee remontin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun tai auttaa käsistään kätevää asiakasta niissä asioissa joissa ammattilaista tarvitaan. Pyydä Sauna Manager kartoittamaan ja suunnittelemaan kohteesi, tehdään näin yhdessä unelmien kylpyhuone- ja saunatilat. Myös aikataulu ja budjetti ... Jatka lukemista »

Ympäristöystävällinen hirsi

Puu on aidon kiven lisäksi ainoa täysin luonnollinen rakennusmateriaali. Kun seinähirren vahvuus on sopiva se ei vaadi synteettisesti valmistettuja lisäeristeitä kuten tavanomainen puutalo. Muovittoman rakenteensa ansiosta hirsi on ekologisin tarjolla olevista rakennusmateriaaleista. Hirsirakennukset tunnetaan myös pitkäikäisyydestään. Vanhimmat nykyaikaan säilyneet hirsirakennukset ovat peräisin 1400-luvulta. ... Jatka lukemista »

Uuniseppien takka tekee mökin!

21.8.2017

Luonto ja sen läheisyys rauhoittaa. Maailman paras paikka on oma mökki, jossa on helppo unohtaa stressi ja huolet. Mökillä on aikaa oleskella, nauttia luonnosta, rauhasta ja yhdessäolosta. Takka on tärkeä osa mökkiä ja mökillä vietettyä aikaa. Takkatulen taikapiiri kokoaa ympärilleen perheen ja ystävät, se lämmittää ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Suomen kesän soisi jatkuvan pidempään, samoin mökillä vietettävän ajan. Tehokas takka jatkaa mökkikautta varhaisesta keväästä ... Jatka lukemista »

Leikittele lasten huoneessa väreillä ja muodoilla – Älvsbytalot Smart living

Värit, viirinauhat ja säilytystila – kolmivuotiaan Nilsin ja yksivuotiaan Elsan huoneissa sekä muotoilu että toiminnot ovat tarkkaan harkittuja. – Meillä valkoiset seinät ovat pannassa. Sävytetyt seinät tekevät huoneesta viihtyisän ja pehmeät sävyt luovat rauhallista tunnelmaa, sanoo sisarusten äiti Lena Lidman, joka on kalustanut lasten huoneisiin erilaisia tiloja. Leikkitilassa on pieni teltta sekä pöytä pienine tuoleineen. Huoneen rauhallisessa osassa on vuode ja säilytystilat ... Jatka lukemista »

Sisustus on olennainen osa Kannustalo-Kotia

Kannustalon muuttovalmis talomalliston sisustusmateriaalivalikoima on koottu yhteistyössä sisustussuunnittelijoidemme kanssa. Voit valita mallistostamme kotiisi erihintaisia ja -tyylisiä sisustusvaihtoja. Halutessasi muuttovalmiin talosi kauppaan voidaan lisätä sisustuskonsultaatiopäivä. Tällöin sisustaja on käytettävissäsi päivän ajan. Sen aikana tehdään kotisi materiaalivalinnat. Voitte miettiä samalla myös muita uuden kotisi sisustamiseen liittyviä asioita. Sisustuskonsultaatiopäivä ... Jatka lukemista »

Maalämpö – Vuorenvarma investointi

Valitse NIBE maalämpöpumppu ja energiansäästösi voi olla jopa 80%. Samalla voit olla hyvillä mielin ympäristöystävällisestä, uusiutuvasta sekä ilmaisesta energialähdevalinnastasi. Lisäksi minimoit hiilidioksipäästösi. Maalämpö on puhdasta aurinkoenergiaa, joka varastoituu maahan. Varastoitunut energia otetaan uudelleen käyttöön syvältä kalliosta, merenpohjasta tai vain joitakin metrejä maanpinnan alapuolelta. Minkätyyppinen lämmönlähde ja asennus soveltuu parhaiten; riippuu ... Jatka lukemista »

Kontio – Palvelua ja laatua maailman huipulta

Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja. Vuosikymmenien menestyksellemme on vain yksi tae – tyytyväiset asiakkaat – ja tätä tahdomme vaalia jatkossakin. Saamme kiitosta erityisesti laadukkaista tuotteista, vahvasta arkkitehtuuriosaamisesta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistosta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Asuntomessuilla suomalainen kuusi saa rinnalleen ylellisen saarnin ja kestävän lehtikuusen

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään Mikkelissä, upean Saimaan äärellä. Alue sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Saimaan kaunis luonto on otettu useissa kohteissa mukaan sisustukseen isoilla ikkunoilla ja jykevät männyt maalaavat Saimaan kanssa henkeäsalpaavan taulun. Puusisustamisen osalta suomalainen kuusi on saanut rinnalleen jalopuuta ja lehtikuusta. Asuntomessuilla nämä elementit ovat päässeet oikeuksiinsa neljässä upeassa kohteessa – Kannustalo Harmaja ... Jatka lukemista »

Kultahirsi – Räätälöidyt hirsitalot ja -rakennukset

Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi tai vapaa-ajan asunnoksi. Voit valita hirsirakennuksen joko laajasta mallistostamme tai, kuten yhä useammat haluavat, räätälöimme juuri tarpeidesi mukaisen hirsirakennuksen. Halutessasi KultaHirren omat asentajat myös asentavat hirsirakennuksen haluamaasi asteeseen, puuosa- ja rautakauppatoimituksesta avaimet käteen -valmiiksi asti Lue lisää ... Jatka lukemista »

Pukkila – Sisusta ulkona

31.7.2017

Nyt on aika laittaa parvekkeet ja terassit kesäkuntoon! Valikoimastamme löytyvät sopivat ratkaisut kaikkien ulkotilojen laatoituksiin. Keraaminen laatta ovat erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali ulkotilojenkin laatoituksiin. Laattojen huolto on helppoa, eikä auringonvalo haalistuta laattojen väriä. Tiiviit laatat eivät ime likaa, joten huolloksi riittää harjaus, sekä vesipesu aina tarvittaessa. ... Jatka lukemista »

Nixin Miranda, Mikkelin asuntomessujen paras keittiö!

Nixin Miranda-keittiö valittiin Mikkelin asuntomessujen parhaaksi. "Se hipoo käytännöllisyydessään täydellisyyttä", Työtehoseuran raati kiteyttää. Työtehoseura on valinnut asuntomessujen toimivimmat keittiöt. Ykköseksi nousi Nixin valkoinen avokeittiö Miranda, johon messuilla kävijät voivat käydä tutustumassa messukohteeessa 13, PolarHousen Saimaan Aava-talossa. Lue ... Jatka lukemista »

Koe Mielen kalusteisiin sijoitetut kodinkoneet nyt 3D:nä – ja inspiroidu!

Mielen 3D suunnittelutyökalulla unelmat muuttuvat todeksi. ... Jatka lukemista »

Putkiremontti tulossa? Laattapiste opastaa!

Putkiremontin yhteydessä on otollinen hetki laittaa taloyhtiön tilat ja oma kylpyhuone kerralla kuntoon. Päivitys nostaa taloyhtiön ja samalla oman kotisi arvoa. Taloudellista hyötyä syntyy myös pitkällä tähtäimellä, kun taloyhtiö ja sitä kautta osakkaat säästävät tulevissa vakuutus- ja korjauskustannuksissa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Sauna-aika on omaa aikaa Helolla

Olen mielelläni edellä muita, kyllästyn helposti ja etsin aina seuraavaa uutta asiaa tuomaan jännitystä elämääni. Juuri nyt olen innoissani saunajoogasta. Se on keskeinen osa jokapäiväistä terveyden- ja kauneudenhoitoani ja tuo kiireiseen elämääni tietoisuuden tuntua. Lue lisää Johannan saunavinkeistä ... Jatka lukemista »

Hanan valinnassa kannattaa panostaa laatuun!

Hanan on tietysti oltava hyvännäköinen, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin sen sisäpuolella. Siksi kannattaa panostaa laatuun! Gustavsbergin hanat ovat laadukkaita ja täynnä älykkäitä ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja vettä myös kaikkein tyylikkäimmissä malleissa. Gustavsberg tarjoaa monipuolisen valikoiman hanoja, jotka soveltuvat tarpeisiisi kylpyhuoneesi sisustuksen mukaan. ... Jatka lukemista »

Geberit Monolith – muotoilun ytimessä

Tyylikkääseen, hienostuneeseen kylpyhuoneeseen Palkittu muotoilu Elegantti lasista ja harjatusta alumiinista valmistettu perusyksikkö Eri värivaihtoehtoja Kaksi rakennekorkeutta, sopii yhteen Geberit Monolith pesuallasmoduulin kanssa Seinä- ja lattiallaseisoville-wc-istuimille sekä Geberit AquaClean -pesuistuimelle Moduuli sisältää koko huuhtelutekniikan Yksinkertainen ja nopea asennus ilman suuria muutoksia ... Jatka lukemista »

Hansgrohe – Kylpyhuonemuotoilua kansainvälisesti ansioituneilta muotoilijoilta.

Kylpyhuonemuotoilua kansainvälisesti ansioituneilta muotoilijoilta. Joukko maailmanlaajuisesti menestyneimpiä muotoilijoita työskentelee Hansgrohelle. Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Nendo sekä Front kuuluvat siihen 25 muotoilijan valiojoukkoon, jonka eräs erittäin arvostettu tuomaristo nimitti vuonna 2009 oman ammattikuntansa maailmanhuipuiksi. Heidän luovuutensa on avannut uusia näkymiä kylpyhuonemuotoiluun ja hyvinvointiin sekä antanut ... Jatka lukemista »

Valitsisinko graniitti-, kvartsikomposiitti- vai keraamitason?

Nämä kolme materiaalia ovat parhaita valintoja keittiötasoihin. Ne ovat kovia ja kestävät hyvin naarmuttamista, tahroja ja kuumuutta. Laminaattilevy-, puu-, teräs-, lasi- tai akryylitasoihin verrattuina graniitti-, kvartsikomposiitti- ja keraamitasot ovat erittäin käytännöllisiä. Ne kuitenkin ovat keskenään erilaisia. Jos valinnassa painaa materiaalin luonnollisuuus, kannattaa valita graniitti, jos taas erittäin puhdas väri, kvartsikomposiitti. Erittäin ohuen ja hyvin kestävän pinnan saa ... Jatka lukemista »

Beslagsboden helat – mieltymys yksityiskohtiin

Beslagsboden valmistaa tuotteita sinulle, joka etsit designheloja kotiisi. Talon ulkopuolelle meiltä löytyy talonumeroita, ovikelloja, kolkuttimia sekä upeita ulko-ovenpainikkeita. Sisätiloihin saat meiltä koukut, koukkulistat, nupit ja kalustevetimet sekä yhden markkinoiden laajimmista valikoimista sisäovenpainikkeita. Kylpyhuoneeseen löydät meiltä kiinnostavan valikoiman kylpyhuonetarvikkeita sekä kattavan valikoiman tarralla kiinnitettäviä koukkuja sekä wc-paperitelineitä. ... Jatka lukemista »

Säilytysjärjestelmät Aran Cucinelta

SINTESI -säilytysjärjestelmiin kuuluu liukuovi- ja saranaovikaapistot, sekä walk-in vaatehuonekalusteet. Malliston laajuus, laadukkaat materiaalit ja mittajoustavuus mahdollistavat tyylikkään ja kestävän kokonaisuuden asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »