Inspiroidu

Tiileri takoilla markkinoiden paras hyötysuhde

5.9.2018

Valitsemalla Tiilerin takan saat markkinoiden parhaan hyötysuhteen ja pisimmän lämmönluovutusajan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Arkkitehdin suunnittelema, Jetan toteuttama

"Jetan arkkitehti suunnitteli tontillemme sopivan ja toiveidemme mukaisen talon. On mahtavaa asua omassa talossa, joka on tehty juuri meille.” Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kauan eläköön kylpyhuone!

2.8.2018

Laita henkilökohtainen leima kylpuoneeseesi Smedbon tyylikkäillä kylpyhuonetarvikkeilla. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Huoleton keittiöremontti

Keittiömaailman huolettomassa keittiöremontissa suunnittelu on huippuluokkaa, ratkaisut toimivia, aikataulut pitäviä ja työn jälki prikulleen sellaista kuin pitääkin. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Haluatko rakentaa puu- vai kivitalon?

On olemassa monia tapoja rakentaa kestäviä taloja. Puusta ja kivestä rakennetuilla taloilla on erilaisia ominaisuuksia, sillä niissä on eri materiaalin lisäksi myös erilaiset rakenteet. On makuasia, kumpi näistä on parempi. Valintaan vaikuttaa myös paikallinen rakennusperinne. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Yli 30 000 Jukkataloa vuodesta 1968

Pääset suunnittelemaan kotisi sisustuksen yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa. Valitset sisustus-, kaluste- ja materiaalivaihtoehdot kattavasta valikoimasta ja Jukkatalojen kotimaisista kalusteista. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Helpoin tie toiveidesi kotiin – Ainoakoti

Valitse pohjamalli ja viimeistele se sisältä ja ulkoa sopivaksi. Ainoakodin ammattilaisten suunnittelemista vaihtoehdoista valitset helposti toimivat, omaan makuusi sopivat järkevät ratkaisut. Talomyyjä opastaa sinua fiksujen valintojen tekemisessä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kodin tähtenä terassi

Kattoterassi päätyi suunnitelmiin oikeastaan sattumalta: yläkertaan ei haluttu suuria huonetiloja, eivätkä edes päämakuuhuone tai vanhempien arkeen luksusta tuovat pukeutumis- ja kylpyhuone täyttäneet kaikkia neliöitä. Niinpä talon toiseen kerrokseen jäi hyvin tilaa kattoterassille ja talo sai uniikin nimensä: Casa Terde. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Rakenna turvallinen Honka Terve Talo

Koti on ihmisen tärkein paikka ja monelle meistä elämän suurin sijoitus. Siksi on tärkeää, että se on turvallinen ja hyvinvointia edistävä ympäristö koko perheelle. Jos perheessä on allergiaa tai hengitysoireista kärsiviä, asuminen terveellisessä kodissa on entistä tärkeämpää. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Timberwise-parketin päivittäinen hoito

Lattian hoitaminen ei vaadi ihmeitä vaan tärkeintä on muistaa lattian säännöllinen imurointi ja peseminen nihkeällä mopilla. Pahimpia uhkia ovat hiekka ja vesi, jotka kannattaa poistaa lattian pinnalta heti niiden ilmaantuessa siihen. Näitä edellä mainittuja uhkia voidaan ennalta ehkäistä käyttämällä eteistilassa mattoja, jotka keräävät irtolian ja kosteuden. Lue ... Jatka lukemista »

Asuntomessukohde nro 28. Villa Poiju – Timberwise

Tammi Classic 185 mm Öljyvahattu ja Timberwise Design Wall Herringbone. Parkettimme ovat myös saatavilla täysin sävyttämättömänä kaikissa puulajeissa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Omatalo – Talon toimitusvaihtoehdon valinta

Omatalon elementit on valmistettu valvotussa tehdasympäristössä, joten ne on rakennettu varmasti ihanteellisissa kuivissa rakennusolosuhteissa ammattilaisten toimesta, valitsitpa minkä toimitusvaihtoehdon tahansa. Myös asennus on helppoa ja nopeaa valmiilla elementeillä. Valittavissasi on kolme toimitusvaihtoehtoa, sen mukaan kuinka paljon haluat itse osallistua rakentamiseen. Lue ... Jatka lukemista »

WILLA AAWA – koti meren rannalla

Gustafssonin perheen Harmaja-koti rakennettiin meren äärelle Turun Rymättylään. Suunnittelun lähtökohtana oli valmis talomalli, Harmaja 135 C, joka muokattiin persoonalliseksi ja haastavalle kalliotontille sopivaksi yhdessä arkkitehti Tiina Pyykön kanssa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Mutkattomasti muuttovalmiiseen kotiin

Kun 50+ pariskunta rakentaa ensimmäistä kertaa omakotitaloa, se halutaan saada riskittömästi ja stressittömästi Kannusplus-toimituksena. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Suuri tai pieni – walk-in vaatekaappi on oma huone

26.6.2018

Laadukkailla liukuovilla, säilytysjärjestelmillä ja lisävarusteilla voidaan luoda yksilöllisesti suunniteltu ja järjestetty tila, jota on ilo käyttää päivittäin. Walk-in vaatekaappi ja sen ihanuus piilee tilassa. Tavaroille ja vaatteille on oma paikkansa ja ne saa väljästi paikoilleen ahtaasti tunkemisen sijaan. Suurempaa tilaa voi hyödyntää keskisaarekkeella ja pienempäänkin tilaan voi laittaa istuinalueen sijoittamalla penkin tilan keskelle. ... Jatka lukemista »

Laadukkaimmat yksityiskohdat ja innovatiivisimmat ratkaisut moderniin kotiin Honkatalolta

Talon laatu muodostuu pienistä tarkkaan harkituista yksityiskohdista, jotka yhdessä muodostavat osiaan suuremman kokonaisuuden. Honkatalot-kodeissa kaikki tähtää yhteen päämäärään: tahdomme valmistaa markkinoiden laadukkaimpia taloja. Kaiken lähtökohta on tarkkaan valittu raaka-aine, suomalainen puu, jota käsittelemme yli sadan vuoden kokemuksella. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Lämpöpumppu- ympäristön hyväksi

Aurinko ei koskaan lakkaa paistamasta. Se lämmittää ilmaa, maata, kalliota ja vettä. Lämpöpumppu hyödyntää energiaa fiksun ja modernin kompressoritekniikan avulla ja tuottaa lämpöä pattereihisi tai lattialämmitykseen- sekä tuottaa lämmintä käyttövettä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Fiskarhedenvillan – Kun arkkitehdit saavat itse valita.

Mårten Claesson, Eero Koivisto ja Ola Rune perustivat vuonna 1995 Claesson Koivisto & Rune -arkkitehtitoimiston. Kuten monien muiden pohjoismaisten edeltäjiensä, heidän toimintaan kuuluu niin arkkitehti- kuin tuotessuunnittelua. He ovat suunnitelleet yhdessä Fiskarhedenvillanin kanssa TIND-talomalliston. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Jukkatalo asuntomessuilla – Pastaa ja pastellinsävyjä

Uuden kodin keittiössä kokkaillaan maailman parasta lasagnea Harri-isän itse kehittämällä salaisella reseptillä. Salaisuus piilee tuoreissa raaka-aineissa ja chilin antamassa potkussa. Keittiö on tässä kodissa isän lempipaikka. Keittiöön suunniteltiin reilusti säilytys– ja tasotilaa, sekä ikkuna, josta tulee jo varhain keväällä valoa tasolla kasvatettaville yrteille. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Honkarakenne – Terveellinen ja luonnonmukainen koti

25.6.2018

Hyvä arki ja terveellinen sekä ekologinen asuminen on meille sydämen asia. Honka-kodit valmistetaan laadukkaimmasta suomalaisesta männystä 60 vuoden kokemuksella. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Puulämmitys on tärkeä lämmitysmuoto

Kotimainen varaava tulisija on ympäristöystävällinen ja pitkän päälle taloudellinen kodin lämmittäjä. Tehokkuutensa lisäksi se luo kotiin lämpimän tunnelman. Puulämmitys leikkaa muita energiakuluja ja toimii yhdessä eri järjestelmien kanssa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Timberwise goes Pori – Yli 1000 neliötä ja 10 eri kohdetta

Timberwisen lattioita löytyy kymmenestä kohteesta eli messuilla on nähtävillä yli 1000 m2 kotimaista laatuparkettia. Pääkadun varrelta löytyy myös Timberwisen oma osasto koko messujen ajan, laita muistiin näyttelyalue numero 11. Porin asuntomessut Karjarannassa 6.7.-5.8.2018. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Aisti kotisi puhtaus – Allaway

Miten voimme tehdä arkisesta siivouksesta helpompaa, tehokkaampaa ja lopputuloksesta puhtaamman? Allawayn keskuspölynimurilla. Se on pitkäikäinen ja ekologinen valinta kodin puhtaanapitoon. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Omatalo asiakaspalvelun silmin – Parasta palvelua läpi rakennusprojektin

Omatalo-tiimi auttaa sinua talonrakentamisen kaikissa vaiheissa, jotta et kokisi olevasi projektisi kanssa yksin ja että työt sujuvat jouheasti. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Sisustusvinkit ajattomaan kotiin

Kun kotia rakennetaan pitkäntähtäimen suunnitelmalla, on oleellista pitää mielessä, että myös kodin sisustusratkaisut ja -materiaalit kannattaa valita niin, että ne kestävät katsetta monia vuosia. Ajattoman sisustuksen salaisuus piileekin tarkkaan harkituissa valinnoissa ja ratkaisuissa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Hyvin suunniteltu terassi tuo lisää käyttöneliöitä asumiseen

Terassin hyvällä suunnittelulla voidaan tuoda huomattavasti lisää käyttöneliöitä kotiin ja näin lisätä asumismukavuutta kun oleskelutilat jatkuvat myös ulkona. Viime vuosina selkeänä trendinä terassien rakentamisessa onkin ollut olohuonemaisuus. Terassit voivat olla kuin huoneita, jotka sisustetaan yhtä miellyttäväksi ja toiminnallisiksi kuin sisätilatkin. ... Jatka lukemista »

Massiivikivitalo, jossa on hyvä sisäilma

Jämerä on Suomen vanhimpia pientalomerkkejä ja pitkän historiansa ansiosta pitää ylivoimaisesti kärkipaikkaa rakennettujen kivisten pientalojen määrässä Suomessa. Jämerä-kivitalot rakennetaan karkaistusta kevytbetonista, joka on suomalainen keksintö 1930-luvun alusta. Tuotteen keksi Lohjan Kalkkitehtaiden kemisti Lennart Forsen. Suomen ensimmäinen kevytbetonirakennus, Malmin lentokenttärakennus, valmistui 1936. Kevytbetoni on nykyisin Euroopan suosituin pientalojen rakennusmateriaali. ... Jatka lukemista »

Smedbo – 50 vuotta huipulla

31.5.2018

Nykyään Smedbo on markkinajohtaja Pohjoismaissa, ja sillä on merkittävä asema Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Menestys johtuu pitkästä ja kattavasta kehitystyöstä, jonka tarkoituksena on varmistaa korkea laatu ja vaalia tuotteiden klassista skandinaavista muotoilua. Lue lisää ... Jatka lukemista »

EuroCucina 2018 teemoja

Keittiön perustoimintojen piilottaminen esimerkiksi aamiaiskaappeihin liukuvien ovimekanismien taakse ja toisaalta kauniiden esineiden esillepano avohyllyille tai lasiovien taakse valaistuihin vitriineihin olivat keskeisiä teemoja tämän vuoden EuroCucina-messuilla. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Mietteitä keittiösuunnittelusta

– Keittiösuunnittelu lähtee kaikesta siitä, mitä asiakas pitää itselleen ja perheelleen tärkeänä. Toiminnallisuus on tietysti keittiössä kaiken perusta, mutta tänä päivänä visuaalisuus ja ulkonäkö menevät joissain ratkaisuissa usein jopa toiminnallisuuden edelle, kertoo keittiö- ja sisustussuunnittelija Milja Kettula. –Visuaalisuudessa on nyt kaksi ääripäätä: pelkistetty, moderni, vetimetön keittiö tai sitten perinteisiä arvoja kunnioittava klassinen keittiömalli, jossa on ... Jatka lukemista »