Uutta

Kastellin laadukkaat autotallit nyt kaikkien saatavilla – valmiina ratkaisuna tai räätälöitynä

31.5.2018

Kastelli on jo vuosien ajan tarjonnut autotalliosaamista Kastelli-talon rakentajien käyttöön – nyt autotallivalikoima on kaikkien muidenkin saatavilla. Kastellilta on talopakettien lisäksi mahdollista tilata autotalli- ja -katospaketteja, jotka toimitetaan precut-menetelmällä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Savo – Suomen laajin vedinmallisto

Uudesta ennennäkemättömän laajasta vedinmallistostamme löytyy lähes rajattomasti vaihtoehtoja – oikea vedin jokaiseen tyyliin ja sisustukseen. Vetimemme ovat lisäksi aina ajankohtaisia; mallistoa uudistetaan kahden vuoden välein tuomalla trendikkäitä uutuuksia täydentämään laajaa tarjontaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

NORO Flexline on nykyaikaisin ja joustavin NORO kalustesarja – ajattomasti muotoiltua kestävää laatua.

Flexline tarjoaa rajattomat valintamahdollisuudet, jotka on helppo mukauttaa omien tarpeiden ja tyylin mukaan. Flexline on helposti muunneltavissa ja yhdisteltävissä eri malleiksi, joihin voit itse valita ovien ja laatikoiden leveydet. Perusmallien leveydet ovat 600, 900 ja 1200 mm ja syvyys ainutlaatuiset 420 mm. Lisäksi valittavana on neljä erilaista etulevyä, jotka antavat oman leimansa kalusteellesi. Voit myös valita korkean kiinteän posliinialtaan ja Solid Surface -marmoritason tai mustan ... Jatka lukemista »

Uusi DK – Ota hetki itsellesi

Me Svedbergsillä teemme kylpyhuoneita, jotka antavat sinulle mahdollisuuksia. Voit koota valikoimastamme toivomasi kokonaisuuden ja yhdistellä kalusteita, ammeita ja suihkuja vapaasti keskenään luodaksesi juuri toivomasi tunnelman kylpyhuoneeseen. Paikkaan, jossa voit omistaa hetken itsellesi. Ilman että kukaan ihmettelee miksi. Tervetuloa sisään, sinun kylpyhuoneeseesi. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero voi kätkeä sisälleen kokonaisia keittiön toimintopisteitä. Avattaessa ovet liukuvat komeron sivuille pois tieltä. Hetkessä käytössä on runsaasti tehokasta toiminto- ja laskutilaa. Monitoimikomeron voi varustaa oman teeman mukaisesti. Komeroon on valittavissa useita leveyksiä, korkeuksia sekä kaikki Puustellin ovimallit ja runkovärit. ... Jatka lukemista »

VariForm IDO Variform -pesualtaat. Muotojen rikkautta laajassa mallistossa

Pyöreistä ja kulmikkaista muodoista ovaaleihin ja ellipseihin - esteettisessä mallistossa yhdistyy neljä geometrista perusmuotoa. Tason alle, tasoon tai tason päälle asennettavat IDO Variform -pesualtaat tarjoavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet suunnitella kylpy- ja wc-tiloja niin julkisiin tiloihin, hotelleihin kuin yksityiskoteihinkin. IDO Variform -pesualtaiden virtaviivainen muoto pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun tuote asennetaan tason päälle. Kuitenkin myös täysin tai osittain ... Jatka lukemista »

Luota Miele Blizzard CX1 -pölynimuriin

Pussiton pölynimuri innovatiivisella Vortex-teknologialla. Miele huolehtii kaikesta mistä välität. Vortex-teknologia yhdessä ilmavirtaa optimoivien ilmanohjainten ja lattiasuulakkeen kanssa tuottaa tehokkaan puhdistustason. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Domuksen keittiöt nyt virtuaalisuunnitteluohjelmalla

30.5.2018

Olemme avanneet Helsingin Erottajankatu 19:sta uusimman virtuaalikeittiömyymälämme. Tervetuloa tutustumaan uuden aikakauden keittiösuunnitteluun! Olemme päivittäneet myös muut pääkaupunkiseudun myymälämme virtuaalivalmiuteen. Jatkossa voitkin tutustua tulevaan keittiöösi virtuaalimaailmassa Helsingissä, Espoossa, Tammistossa, ja lisäksi aiemmissa virtuaalimyymälöissämme; Kouvolassa, Lahdessa ja Seinäjoella! ... Jatka lukemista »

Geberit Pluvia -kattovedenpoistojärjestelmä

Geberit Pluvia -alipainejärjestelmällä Geberit on asettanut kattovedenpoiston mittapuita jo vuosikymmeniä. Hyviä syitä valita Geberit Pluvia: Vähemmän kattokaivoja suuren viemäröintikapasiteetin ansiosta Joustavampi suunnittelu vähäisemmän laskuputkimäärän ansiosta Maksimaalinen tilan hyödyntäminen, koska vaakaputkissa ei ole kallistuksia Hienostuneet yksityiskohdat, korkealaatuiset järjestelmäkomponentit ja kumppanina Geberit varmistavat ... Jatka lukemista »

Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun.

7.5.2018

Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun. Hirren elämätön rakenne tekee rakentamisesta yksinkertaisempaa sekä nopeampaa ja sen massiivipuinen ulkopinta hivelee silmiä. Ollikaisen painumaton lamellihirsi on myös äärimmäisen ohutta: vain 205mm:n paksuus soveltuu erinomaisesti modernien suunnitteluratkaisujen toteuttamiseen. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta painumaton lamellihirsi voidaan yhdistää vaivattomasti myös muihin ... Jatka lukemista »

Takka rahoituksella Sisustustakalta

Suomen Sisustustakka Oy tarjoaa vaivattoman osamaksusopimuksen ostamaasi takkaan: kun sopiva takka löytyy, hoidamme rahoituksen hakemisen puolestasi. Rahoituksessamme korko on kiinteä koko rahoituskauden ajan. Myöskään erillistä käsirahaa ei tarvita. Rahoitusaika on maksimissaan 60 kk. Rahoitus vaatii aina hyväksytyn luottopäätöksen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Toteuta mökkihaaveesi tarjoushintaan!

2.5.2018

Honkarakenteen 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pyysimme hirsifaneja valitsemaan suosikkimallinsa kevään 2018 tarjouskampanjaan. Nämä suosikit löydät nyt Tarjousmökit-esitteestä erikoishintaan! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kotiräätäli on Suomen sujuvin palvelu kotia suunnitteleville

Henkilökohtainen Kotiräätäli on apunasi suunnittelusta muuttopäivään. Tutustu esiteltäviin taloihin, valitse kohde ja tule tapaamaan alueesi Kotiräätäli! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Jämerä – Klassikko, joka sopii suomalaiseen maisemaan

Jämerä-kivitalo on monien mielikuvissa puhtaan valkoinen. Tottahan se on! Jämerä-kivitalot rakennetaan valkoisista kivistä – karkaistusta kevytbetonista. Jämerä-kivitalot saavat myös lopullisen värinsä suomalaisesta luonnosta: talven lumen valkoisesta, syksyn harmaasta väriskaalasta ja havupuiden kaarnan sävyistä. Jämerä-kivitalot suunnitellaan aina suomalaiseen maisemaan ja luontoon sopivaksi. ... Jatka lukemista »

Calor-tuoteuutuus NunnaUunilta

3.4.2018

Kaipaatko kotiisi lämmintä tunnelmaa? Valitse Calor-injektoritakka, uuden sukupolven NunnaUuni. Se on varaava takka, joka tuo pehmeää ja pitkään viipyvää lämpöä nykyajan energiatehokkaisiin koteihin. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Älvsbytalon talotehtaan uudistus valmistui

Älvsbytalon historian suurin muutostyö, kokonaan uuden talomalliston lanseeraus ja talotehtaan tuotantolinjaston uusiminen on valmistunut. Ensimmäisenä linjastolle pääsi suosittu Siiri-talo, joka on Älvsbytalon malliston pienin talomalli. Ensimmäiset uudelta linjastolta valmistuneet talot on jo toimitettu asiakkaille ja pystytetty. Laitteiston hienosäätö on suoritettu ja tehdas toimii suunnitellusti. ... Jatka lukemista »

Stella – Kylpyhuoneen tähti on syttynyt!

STELLA on optimoitu ratkaisemaan niin pienten, haastavien tilojen ongelmat kuin täyttämään ison kylpyhuoneen tarpeet. Uusi Stella on valinnanvapautta. Sen kolme kantikasta allasta saat juuri mittojesi mukaisella laskutilalla, 5 cm välein niin syvyydessä kuin leveydessä. Valitse omasi 37 eri kokovaihtoehdosta Lue lisää ... Jatka lukemista »

Vieser Line – uuden ajan lattiakaivojärjestelmä

Suomessa valmistettu Vieser Line on ihanteellinen lattiakaivojärjestelmä kosteisiin tiloihin. Helppo ja nopea asennus ja vaivaton puhdistaminen yhdistyvät yksilölliseen designiin ja tyylikkyyteen, joka luontevasti täydentää kotisi sisustuksen. Vieser Line on patentoitu, turvallinen ja luotettava kokonaisratkaisu. Vieser Line Classic -mallistossa on kaksi kansivaihtoehtoa: tyylikäs RST-kansi ja lähes huomaamaton laatoitettava kansi. ... Jatka lukemista »

Contura takat tuovat vaihtelua elämääsi

2.4.2018

Kuulutko niihin, jotka eivät saa tarpeekseen kodikkuudesta? Sitten sinun kannattaa tutustua Contura 300 -takkaan ja i7-takkasydämeen. Tarjolla on nimittäin niin paljon erilaisia muunteluvaihtoehtoja, että voit luoda juuri sellaisen takan ja takkasydämen kuin haluat. Näihin takkoihin mahtuvat jopa puolimetriset halot. Kuten sanottua, kodikkuutta kuutiossa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Linnatuli takkauutuus – Piccolo

21.2.2018

Witka Wood Piccolo on markkinoilla täysin uudentyyppinen takkamalli. Linnatulen valmistamassa kotimaisessa takassa yhdistyy varaavan- ja kiertoilmatakan parhaat ominaisuudet. Takan sisäosa ja tulipesä on valmistettu hyvin lämpöä varaavasta materiaalista. Värillinen ulkokuori on helposti vaihdettava teräsvaippa. Lämpö siirtyy huonetilaantasaisesti takan kuoren ilmavälin kautta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Ollikainen hirsitalon rakennussarja on CE-merkitty laatutuote

Ollikaisen Hirsirakenne Oy:lle on myönnetty eurooppalainen tekninen arviointi (ETA 13/1064) ja CE-merkinnän käyttöoikeus. Ollikaisen hirsitalojen vaatimustenmukaisuutta valvoo VTT Expert Services Oy. CE-merkintä on valmistajan vakuutus tuotteen suoritustasosta Rakennustuotteiden CE-merkintä perustuu Euroopan unionin rakennustuoteasetukseen, joka astui voimaan 1.7.2014. CE-merkintä edellyttää sekä tuotteen ominaisuuksien testaamista että valmistajan menettelyjen arviointia niin ... Jatka lukemista »

Laske paljonko voit säästää lämpöpumpulla

Lämpöpumpun valitseminen on hyvä sijoitus sekä ympäristölle, että lompakollesi. Mutta kuinka paljon tarkalleen voit säästää? Tee nopea laskelma yksinkertaisen Thermian laskurin avulla niin saat käsityksen mahdollisista säästöistä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

LEVEL – ajatonta skandinaavista designia ja ekologisesti kestäviä valintoja

Kastellin uusi LEVEL-mallisto on suunniteltu ekologista, tyylikästä ja modernia omakotiasumista arvostaville. Uuden malliston arkkitehtonisena lähtökohtana on pelkistetty rakennusmassa, johon on suunniteltu erilaisia syvennyksiä, kuten terasseja ja lasitettuja kuisteja. Sisä- ja ulkotilojen rajaa on häivytetty ja rakennuksista avautuvat näkymät ja luonto saavat suuremman roolin. Kaikissa malliston taloissa neliöt on käytetty tehokkaasti, tilan tunteesta tinkimättä. ... Jatka lukemista »

Nyt myös maarakennustyöt Ainoakodilta

20.2.2018

Muuttovalmis Ainoakoti on nyt entistä helpompi tie uuteen kotiin. Uusi MuuttovalmisPLUS-toimitus sisältää kaikki maarakennuspalvelut kiinteään tarjoushintaan samalta vastuulliselta toimijalta – helposti ja luotettavasti. Kun koko projekti pysyy yksissä käsissä ja pohjatyö tehdään varmasti huolella, rakentaminen sujuu nopeammin ja jouhevammin ja voit säästää jopa tuhansia euroja! Uuden talosi rakentamiskustannukset ovat entistä paremmin tiedossa alusta alkaen. ... Jatka lukemista »

Timberwise-mallipalat nyt suoraan kotiisi

Mallipalojen tilaaminen on entistäkin helpompaa sivuiltamme löytyvän mallipalantilaussovelluksen kautta. Lattian valintapäätöksen tueksi suosittelemme tilaamaan tuotteistamme mallipalat. Uusilta sivuiltamme löytyy nyt mallipalojentilaussovellus, jonka avulla tilaaminen on entistäkin helpompaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Cosentino haluaa auttaa sinua projektiesi toteuttamisessa sekä olla mukana keittiösi suunnittelussa.

27.1.2018

Voit suunnitella oman keittiösi työtason muutaman vaiheen avulla ja mukauttamalla valitsemasi altaan muodon ja sijainnin. Lue lisää ... Jatka lukemista »

IDO Glow sensor – ei kosketusta, ei bakteereita

IDO Glow -wc:t on nyt saatavana myös kätevällä kosketusvapaalla Sensor-huuhtelutoiminnolla varustettuna. Hygieenisen ratkaisun avulla huuhtelet wc:n pelkällä käden heilautuksella sensorin yläpuolella – eivätkä lika ja bakteerit pääse leviämään. Valitse verkkovirtaan kytkettävä tai pattereiden avulla toimiva malli. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Aran night collection uutuussarja

Tutustu lisää lataamalla esite tästä ... Jatka lukemista »

Vähemmän putkia, enemmän tehoa – Geberit

Geberit Pluvia -alipainejärjestelmällä Geberit on asettanut kattovedenpoiston mittapuita jo vuosikymmeniä. Hyviä syitä valita Geberit Pluvia: Vähemmän kattokaivoja suuren viemäröintikapasiteetin ansiosta Joustavampi suunnittelu vähäisemmän laskuputkimäärän ansiosta Maksimaalinen tilan hyödyntäminen, koska vaakaputkissa ei ole kallistuksia Hienostuneet yksityiskohdat, korkealaatuiset järjestelmäkomponentit ja kumppanina Geberit varmistavat ... Jatka lukemista »

50-Luvun retro Jalokalusteelta

2.1.2018

Jalokalusteen retro-mallistot antavat tuulahduksen raikkaasta 50-luvusta. Puukuviolliset tai värikkäät ovet, näkyvät valkoiset rungot ja lankavetimet tuovat mieleen aikakauden historiaa. Keittiössä saa olla VÄRIÄ. Lue lisää ... Jatka lukemista »