Uutta

Helo – Uudelleen keksitty sauna

3.10.2017

Me Helolla olemme olleet sauna-alan suunnannäyttäjiä lähes sata vuotta. Nyt on aika esitellä markkinoiden ainut monipuolisesti muuntautuva sauna. Nykyaikaisten kiuasratkaisujen uusi ulottuvuus. Uusi oivallus saunatekniikan suunnittelussa. Se on uusi BWT, eli Helon kehittämä Bio Water Technique. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Drop-kylpytynnyriin nyt saatavilla koko rungon eristys

2.10.2017

Nyt saatavilla uutuutena Droppiin koko rungon eristys, joka takaa erinomaisen lämmöneristyksen altaassa, luoden samalla laajan lämpimän teknisen tilan laitteistolle talvikäyttöä varten. Koko rungon eristyksessä altaan kehikko vuorataan 50 mm paksulla eristelevyllä aivan pohjaa myöten. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Allaway – Kaksi yhdellä iskulla! Imuroi ja moppaa lattiat samanaikaisesti

Allawayn uusi suulake vie imuroinnin uudelle tasolle! Säästä aikaa ja imuroi ja moppaa lattiat samanaikaisesti uudella moppisuulakkeellamme. Moppisuulake on hellävarainen tapa siivota ja se soveltuu hyvin eri lattiapinnoille, mikrokuituinen moppi liikkuu kevyen vaivattomasti suurien pyörien ansiosta. Voit käyttää suulaketta mopin kanssa tai ilman. Moppia on saatavana myös irrallisena. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Topi ja Miele

Topi-Keittiöt Oy sekä saksalainen, maailman johtava premium-kodinkoneiden valmistaja Miele aloittivat yhteistyön kesäkuussa 2017. Mielen tunnettuus, laatu ja perheyritystausta olivat Topille merkittäviä argumentteja. Miele perustettiin Saksassa jo vuonna 1899 ja yritys toimii nyt jo neljännessä polvessa. Miele Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1976 lähtien ja juhlii nyt 40-vuotista taivaltaan maassamme. Miele-konserni työllistää yhteensä noin 19000 henkilöä, joista noin 60 Suomessa. ... Jatka lukemista »

Ranskalainen Mauviel 1830 nyt ensimmäistä kertaa Suomessa!

MAUVIEL on vuonna 1830 perustettu perheyritys. Mauviel valmistaa yli sadan vuoden kokemuksella keittiökoneita, jotka ovat kauttaaltaan laadukkaita ja tyylikkäästi muotoiltuja. Tuotteita arvostetaan kaikkialla maailmassa, ja niitä on ilo käyttää. Ne sopivat niin ammattikeittiöön kuin niille, jotka haluavat laittaa ruokaa ammattilaisen tavoin. Mallisto sisältää erikoistuotteita sekä eri materiaaleista valmistettuja, ominaisuuksiltaan erilaisia pata- ja kattilasarjoja, joista löytyy paras, ... Jatka lukemista »

TEMAL – Retromoderni MODULA-sarja

Temal juhlistaa juuriensa ja emaloinnin lähes 100-vuotista suomalaista historiaa ja lanseeraa uudelleen Antti Nurmesniemen 1970-luvulla muotoileman Modula-altaan, jonka ympärille on suunniteltu uusia osia kuten runko, peili ja hylly. Nurmesniemi oli funktionaalisuuden vahva kannattaja. Modulan muotoilussa hän mukaili ihmisen luonnollista pesuasentoa, joka on ellipsin muotoinen ja syntyy kun viemme kädet hanan alle ja pesemme kasvomme. Funktionaalinen muotoilu korostaa paitsi optimaalista ... Jatka lukemista »

Tammer-Tukku Oy:n uusi kuluttajamyymälä avasi ovensa 1.9.2017

Tammer-Tukun aikaisempi kuluttajamyymälä Nekalan Löytöliiteri ehti olla osa tamperelaista kauppakulttuuria yli 32 vuotta, kunnes se lopetettiin huhtikuussa 2017. Entisen myymälän tiloista lohkaistiin noin 2 000 neliön osuus Tammer-Tukun näyttelyhuonetoimintaan. Nyt avatu uusi myymälä, Tammer Outlet, toimii samassa osoitteessa, mutta täysin uudistetulla ilmeellä ja konseptilla. Kuluttajamyymälän yhteydessä toimii myös yritysmyynti, joka palvelee entisiä Pikatukun asiakkaita sekä uusia ... Jatka lukemista »

Valon muutos – halogeeneista ledi-aikaan

6.9.2017

Viimeisen vuosikymmenen aikana valaistus on käynyt läpi isoja muutoksia. LEDit ovat lähes kokonaan syrjäyttäneet sekä hehkulamput että halogeenit. Samalla energiankulutus on valaistuksen osalta pienempää ja valon laatu parempaa. Suurimpien muutosten jälkeen kehittyminen on tasaantunut, mutta edelleen joka vuosi alalle tulee uutta teknologiaa, uusia ideoita ja entistä parempia valaistusratkaisuja. Haasteita on edelleen suunnittelijoiden ja valmistajien pysyminen ajan tasalla ja erityisen ... Jatka lukemista »

Porotherm-kennoharkkotalo on täystiilitalouutuus Suomessa.

21.8.2017

Rakentajien kiinnostus Porotherm-rakentamiseen on kasvussa. Massiivisen tiilitalon etuna on tervellisyys ja turvallisuus, sillä harkkorakenteessa ei ole mitään orgaanisia kosteudelle tai mikrobeille herkkiä rakenneosia. Seinärakenteen yksiaineisuus takaa turvallisen ja sisäilmaltaan laadukkaan kodin asumisen laatua arvostaville rakentajille. ... Jatka lukemista »

Älvsbytalon Uusi Aamu asuntomessuilla

Asutpa yksin tai yhdessä koti on ihmisen paras paikka. Siellä viihdytään, hoidetaan arjen askareita ja vietetään parasta aikaa kotona. Älvsbytalon kesän asuntomessujen messutalo Uusi Aamu on nimetty ja suunniteltu omistajiensa toiveiden mukaisesti. Kodin sisustus ja värimaailma on hillitty. Komean talon lisäksi asukkaiden ylpeyden aiheena on talon levyinen terassi ja tontti, jonne Saimaakin mukavasti pilkistää. ... Jatka lukemista »

Nunnauunin Calor-takkauutuus omimmillaan energiatiiviissä talossa

Uuden sukupolven NunnaUuni, varaava Calor-injektoritakka, tuo miellyttävän pehmeää, pitkään viipyvää lämpöä nykyajan energiatehokkaisiin koteihin. Yhdellä lämmityskerralla voidaan polttaa 10 kg halkopuuta reilussa kahdessa tunnissa. Calor-tulisija luovuttaa lämpöään jopa vuorokauden. Tehokas ja puhdas palaminen korkeassa lämpötilassa NunnaUunin Kultaisen tulen pesässä on mahdollista tulipesässä ja injektorivaraajassa käytetyn Mammutti-vuolukivilajin kuumuudenkestävyyden ja ... Jatka lukemista »

Asuntomessujen keittiötrendit ja värimaailma

31.7.2017

Mikkelin Asuntomessukeittiöiden vuoden trendit olivat selvästi nähtävillä. Hallitsevat värit olivat mustan, valkoisen ja puun yhdistelmät. Viime vuosien tapaan vetimettömät kaapinovet ja saarekkeet olivat edelleen ”in”. Lisäksi joukkoon oli tullut uutena lisänä aamiaiskaappien suosio. Keittiöaltaista suosituimmat Blancon mallit olivat Etagon sekä Subline 500-U ja väreistä valkoinen ja musta anthrazit. Mustaa ja puuta maustettuna messingillä. Tämä mielikuva asuntomessuilla ... Jatka lukemista »

Haluaisitko tunnelmallisen bistron fiiliksen omaan keittiöösi?

Tässä se on - tunnelmallinen ja viihtyisä Bistro. Avohyllyt, lasiovellinen ruokakomero, metalliprofiilit, tummat kaapit yhdistettynä vaikka marmorityötasoihin, loihtii täydellisen ranskalaisen Bistro tunnelman. Tutustu bistro valikoimaamme, jolla saat luotua kansainvälisen kahvilan tai ravintolan tunnelmaa omaan keittiöösi. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Charmia kotiin ja kesämökille

Kalustetukun uutuus, kotimainen Charmia sopii kotiin ja kesämökille! Kalustetukku palvelee ja toimittaa keittiöitä koko kesän ajan – sinulle sopivaan hintaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Joka milli on vakiomitta – Jalokaluste

Jalokaluste on Puupalvelu Jari Rajala Oy:n brändi-merkki, joka keskittyy täysin asiakaskohtaisten, räätälöityjen erikoiskeittiöiden valmistukseen. Yhdeksäntoista vuoden vahva osaaminen huipentuu perinteisten, kotimaisten keittiöiden valmistuksessa, jossa tarjotaan jokaiselle jotakin, niin designin kuin materiaalien suhteen. Jalokaluste sijaitsee Helsingissä, mutta toimittaa kalusteita ympäri Suomea sekä ulkomaille Lue ... Jatka lukemista »

GL- keittiö, huolella suunniteltu, ammattitaidolla toteutettu

GL-Keittiö tarjoaa sisustuksellisia ratkaisuja kaikkiin kodin tarpeisiin. Saat meiltä keittiöt, kylpyhuoneet, kodinhoitohuoneet, saunat ja toimivat säilytysratkaisut. Kaiken lähtökohtana on hyvä suunnittelu. Ammattitaitoisen suunnittelupalvelumme avulla räätälöimme juuri teidän kotiinne sopivan ratkaisun. Panostamme hyvään palveluun. Meiltä löytyy sisustus- ja tilasuunnittelupalvelu, joka palvelee asiakkaita myös erillisenä palveluna. Teemme vaikka koko remontin avaimet käteen ... Jatka lukemista »

Saumatonta yhteistyötä Domuksen projektimyynnin kanssa

Projektipuolella palveluksessasi ovat omat ammattilaisemme yhteyshenkilöistä asentajiin. Meille on kunnia-asia, että asiakkaanamme saat mitä tilaat ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Tuomme käyttöösi lähes 70-vuotisen kokemuksemme ja ammattitaitomme. Arkkitehdit ja suunnittelijat Pystymme toteuttamaan niin perinteiset ratkaisut kuin erikoisemmat räätälöidyt ratkaisut. Tiedämme, että kaiken on osuttava maaliin: laadun, tyylin, käytettävyyden ja asiantuntemuksen – ... Jatka lukemista »

Colornova Habitare-messuilla 7.-11.9.2016 osasto 6k88

Colornova on mukana Habitare-messuilla 7.-11.9.2016 Helsingin Messukeskuksessa osastolla 6k88. Esillä tänä vuonna V33-remontointisarjan tuotteet – erikoismaaleja kodin vaikeille pinnoille! Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Vuoden Designteko –voittaja Drop-allas yllättää uutuustuotteella

30.6.2017

Drop-designallas lanseerattiin 2 vuotta sitten vuoden 2015 Kevätmessuilla. Yritys esitteli messuilla uudenlaisen, perinteisistä kylpytynnyreistä ja paljuista täysin poikkeavan designaltaan, jonka voi tyylikkäästi upottaa terassille. Yrittäjä Nikolai Ruolan suunnitteleman altaan myynti lähti välittömästi kovaan kasvuun, ensimmäisenä vajaana vuonna yritys teki jo yli puolen miljoonan euron liikevaihdon ja ensimmäisenä täytenä vuotena 2016 liikevaihto ylitti jo 1 miljoona ... Jatka lukemista »

Asumisen uusi muoto

5.6.2017

Olokodon arkkitehtuurin puhdaslinjaisuus ja näkymän taivaalle avaava suuri lasikatto ovat rakennuksen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Asunnossa on lasikuituinen piiloharjakatto. Lasikuitu on tuttu materiaali äärimmäisiin sääolosuhteisiin suunnitelluista purjeveneistä ja tarjoaa ylivoimaisen säänkestävyyden. Olokoto on ... Jatka lukemista »

Uusi ilma/vesilämpöpumppu – Läpimurto tehokkuudessa!

Uudet NIBE F2120 -ilma/vesilämpöpumput tekevät todellisen läpimurron lämmityksessä, saavuttaen energiamerkinnän tasoksi SCOP yli 5,0. Selvällä suomenkielellä sanottuna lämpöpumppu muuttaa ostamasi sähkön jopa 5-kertaiseksi lämmöksi! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Energiatehokas, hengittävä ja vuosikymmeniä kestävä kivitalo

8.5.2017

Jämerä-kivitalot rakennetaan karkaistusta kevytbetonista, joka on samalla eriste, että kantava rakenne. Jämerä kivitalon runko on siis pelkkää kivieristettä, eli yhtä ja samaa yksiaineista materiaalia koko talon runko. Ei muovia tai lisälämmöneristettä. Siksi Jämerän seinärakenne hengittää samalla tavoin kuin esimerkiksi massiivihirsitalon seinä. Samalla tekniikalla olemme tehneet eniten kivitaloja Suomeen aina 30-luvulta saakka; Jämerä ... Jatka lukemista »

Kannustalo Harmaja Saimaa Mikkelin Asuntomessuilla 2017

Loft-henkinen Harmaja Saimaa on täysin uusi talomalli suuren suosion saavuttaneeseen Harmaja-talomallistoon. Kannustalon moderni puutalo suunniteltiin asiakasperheen toiveiden mukaan ympäröivää maisemaa kunnioittaen. Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun kantava voima.  Isot maisemaikkunat yhdistävät talon sisätilat ympäröivään luontoon ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta.   ... Jatka lukemista »

Witka Wood Piccolo on markkinoilla täysin uudentyyppinen takkamalli.

21.4.2017

Linnatulen valmistamassa kotimaisessa takassa yhdistyy varaavan- ja kiertoilmatakan parhaat ominaisuudet. Takan sisäosa ja tulipesä on valmistettu hyvin lämpöä varaavasta materiaalista. Värillinen ulkokuori on helposti vaihdettava teräsvaippa. Lämpö siirtyy huonetilaantasaisesti takan kuoren ilmavälin kautta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Tiilerin arinat ovat mullistava uutuus puunpoltossa.

Tähän asti tulisijoissa on suosituin arinatyyppi ollut ns. rakoarina, joka on palvellut pitkään tulisijan käyttäjiä. Päätimme tutkia asiaa uudelleen ja ottaa tavoitteeksi paremman hyötysuhteen, pienemmät päästöt ja paremmin hallitun palotapahtuman. Näin syntyi uusi Tiileri Arina. Arina on mallisuojattu suomalainen laatutuote. Seuraavassa on listattu uuden arinan ominaisuuksia. Lue lisää ... Jatka lukemista »

ILVE – ainoana maailmassa liesiä tilaustyönä

ILVE aloitti ensimmäisenä liesien ja keittotasojen valmistuksen korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Perinteitä kunnioittaessaan ILVE on tullut tunnetuksi brändinä ihmisille, jotka asennoituvat ruuanlaittoon vahvasti tunteella ja vaativat keittiökoneiltaan vain parasta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Ollikaisen uusi painumaton lamellihirsi

17.4.2017

Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun. Hirren elämätön rakenne tekee rakentamisesta yksinkertaisempaa sekä nopeampaa ja sen massiivipuinen ulkopinta hivelee silmiä. Ollikaisen painumaton lamellihirsi on myös äärimmäisen ohutta: vain 205mm:n paksuus soveltuu erinomaisesti modernien suunnitteluratkaisujen toteuttamiseen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Olokoto – Asumisen uusi muoto

Mammuttikodin valmistama Olokoto on massiivihirrestä valmistettu, modulaarisesti laajennettava täysin valmiina toimitettava minikoti. Olokoto on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja sen lämpötalous on erinomainen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Timberwisen uusi Showroom ja uudistetut toimistotilat

Timberwisen tuotevalikoiman jatkuvasti laajennettua vuosien myötä, jouduimme viime keväänä sen asia eteen, että vanha showroom oli auttamatta käynyt liian pieneksi. Myös toimitiloja kaivattiin lisää henkilöstömme kasvun myötä. Omistajamme Markku Mäkitalo teki nopeasti suunnitelmia ja päätöksiä, ja jo loppukesästä 2016 Timberwisellä alkoivat rakennus- ja remonttityöt, sillä päätimme samalla päivittää myös toimistotilojemme sisustuksen ajantasalle. ... Jatka lukemista »

Kaksi yhdellä iskulla! Imuroi ja moppaa lattiat samanaikaisesti

Moppisuulake on hellävarainen tapa siivota ja se soveltuu hyvin eri lattiapinnoille, mikrokuituinen moppi liikkuu kevyen vaivattomasti suurien pyörien ansiosta. Voit käyttää suulaketta mopin kanssa tai ilman. Lue lisää ... Jatka lukemista »