Uutta

Cosentino haluaa auttaa sinua projektiesi toteuttamisessa sekä olla mukana keittiösi suunnittelussa.

27.1.2018

Voit suunnitella oman keittiösi työtason muutaman vaiheen avulla ja mukauttamalla valitsemasi altaan muodon ja sijainnin. Lue lisää ... Jatka lukemista »

IDO Glow sensor – ei kosketusta, ei bakteereita

IDO Glow -wc:t on nyt saatavana myös kätevällä kosketusvapaalla Sensor-huuhtelutoiminnolla varustettuna. Hygieenisen ratkaisun avulla huuhtelet wc:n pelkällä käden heilautuksella sensorin yläpuolella – eivätkä lika ja bakteerit pääse leviämään. Valitse verkkovirtaan kytkettävä tai pattereiden avulla toimiva malli. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Aran night collection uutuussarja

Tutustu lisää lataamalla esite tästä ... Jatka lukemista »

Vähemmän putkia, enemmän tehoa – Geberit

Geberit Pluvia -alipainejärjestelmällä Geberit on asettanut kattovedenpoiston mittapuita jo vuosikymmeniä. Hyviä syitä valita Geberit Pluvia: Vähemmän kattokaivoja suuren viemäröintikapasiteetin ansiosta Joustavampi suunnittelu vähäisemmän laskuputkimäärän ansiosta Maksimaalinen tilan hyödyntäminen, koska vaakaputkissa ei ole kallistuksia Hienostuneet yksityiskohdat, korkealaatuiset järjestelmäkomponentit ja kumppanina Geberit varmistavat ... Jatka lukemista »

50-Luvun retro Jalokalusteelta

2.1.2018

Jalokalusteen retro-mallistot antavat tuulahduksen raikkaasta 50-luvusta. Puukuviolliset tai värikkäät ovet, näkyvät valkoiset rungot ja lankavetimet tuovat mieleen aikakauden historiaa. Keittiössä saa olla VÄRIÄ. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Osta Mielen puhdistustuotteet ja lisätarvikkeet kätevästi verkosta – Miele Shop.

3.12.2017

Mieleshopista löydät kaikki Mielen alkuperäiset lisä-, pesu- ja hoitotarvikkeet. Käyttämällä alkuperäisiä lisä- ja hoitarvikkeita, varmistat Miele-laitteellesi mahdollisimman pitkän käyttöiän. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Laatutuotteita – takuulla – Laattapiste

Yli 35 vuoden kokemuksen ja tarkan laaduntarkastuksen ansiosta tunnemme tuotteemme perusteellisesti ja voimme seistä niiden takana ylpeänä. Niinpä olemme päättäneet myöntää oman, vähintään viiden vuoden tuotetakuun useimmille pintamateriaaleillemme ja kalusteillemme. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Sadesuihkulla uutta ilmettä kylpyhuoneeseen

2.12.2017

Uusilla sadesuihkuillamme luot helposti ylellisen spa-tunnelman omaan kylpyhuoneeseen. Suihkuja on saatavana pyöreän sekä neliönmuotoisena ja molemmat mallit voidaan yhdistää Gustavsbergin eri sarjojen suihkuhanoihin. Mikä on sinun suosikkisi? Lue lisää ... Jatka lukemista »

Rust-Oleum Kalkkimaali -uutuudet nyt saatavilla Colornovalta

Colornovalta saatavilla nyt uusi, laaja valikoima helppokäyttöisiä viimeistelymaaleja, joilla tuunataan ja päivitetään kotiin muodikas uusi ilme. TÄYDELLINEN VALIKOIMA KALKKIMAALIA Valikoimista löytyy kalkkimaalia kalusteille, seinille, katoille, lattiaan ja ulkokäyttöön. Värejä on tummaa, vaaleaa, värikästä ja neutraalia, kultaa ja hopeaa sekä pinnan viimeistelyyn väritöntä suojalakkaa ja useita värejä luonnonvahaa. EI TARVETTA HIONTAAN TAI POHJAMAALIIN Rust-Oleum Kalkkimaalien etuna ... Jatka lukemista »

Teritalot Cubo – Pelkistetty ja tyylipuhdas

31.10.2017

Cubo-malliston arkkitehtuuri edustaa tyyliltään modernia rakentamista. Jokaisessa Cubo-kodissa on avara yhtenäinen oleskelutila, johon luonnonvalo tulvii suurista puutarhaan avautuvista ikkunoista. Cubo on saatavilla juuri sen kokoisena ja sellaisella pohjalla kuin haluat. Muistathan myös, että mikäli löydät Cubo-mallistosta sinua miellyttävän pohjaratkaisun, voit aina valita talon ulkonäön mielesi mukaan! ... Jatka lukemista »

Nyt kannattaa vaihtaa vanha takka uuteen!

Tulikiven asiantuntevat asentajat ovat purkaneet ja asentaneet takkoja jo vuosikymmenten ajan. Työ vaatii tietoa ja taitoa - tarjoamme sinulle nyt vanhan takkasi purkutyön jopa veloituksetta ostaessasi meiltä uuden varaavan Tulikivi-tulisijan marraskuun 2017 loppuun mennessä.* Tule käymään studiolla tai kutsu Uunimestarimme ilmaiselle kotikäynnille. Lue ... Jatka lukemista »

Vapautta – missä ja milloin vain, Nibe Uplink seurannan avulla

NIBE Uplink on nopea, helppokäyttöinen ja tehokas palvelu, jonka avulla seuraat ja ohjaat NIBE lämmitysjärjestelmäsi toimintaa. NIBE Uplink huolehtii, että järjestelmässäsi on siihen parhaiten sopiva käyttöliittymä. NIBE Uplinkistä voit ladata viimeisimmän ohjelmaversion ja päivittää käyttöliittymäsi. Lämpöpumppusi pysyy näin ajantasalla. NIBE Uplinkin ja internetin avulla saat nopeasti yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä, lämpöpumpusta ja sen tämänhetkisestä tilasta. Saat ... Jatka lukemista »

Pala – Sisustuspaneelit

Moderni palamainen sisustuspaneeli uudistaa puusisustamista ja tuo sen myös osaksi kerrostaloasumista! Siparila Pala-paneeli on uusi liimattava palamainen sisustuspaneeli, jolla voit sommitella erilaisia kuviointeja, kuten neliöitä, kalanruotoa tai tiililadontaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Calor-tuoteuutuus Nunnauunilta

NunnaUunin Kultaisen Tulen pesä mahdollistaa tehokkaan ja puhtaan palamisen korkeassa lämpötilassa. Mammutti-vuolukivi siirtää lämmön nopeasti tulisijan rakenteisiin toisin kuin valetut keraamiset massat, tiilet tai betonirakenteet. Näin lämpö saadaan tehokkaasti talteen, eikä se karkaa piipusta ulos. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Bosch-laatua myös lämmitykseen

Saksalainen Bosch on maailman suurimpia teknologiakonserneja. Alusta alkaen tuotekehitys on ollut Boschin sielu. Yli 130-vuotisen toimintansa aikana yritys on kehittänyt arkielämäämme mullistaneita innovaatiota, kuten jääkaapin ja esimerkiksi autojen ajonvakautusjärjestelmän. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Heureka! Lämpöpumppu omaksi kuukausisäästöillä

Miksi et hankkisi lämpöpumppua Lämpömestari Rahoituksella? Siirtyminen Bosch-lämpöpumppuun alentaa välittömästi kuukausittaisia lämmityskustannuksiasi. Tällä säästöllä maksat jo suuren osan Lämpömestari Rahoituksen kuukausierästä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Helo – Uudelleen keksitty sauna

3.10.2017

Me Helolla olemme olleet sauna-alan suunnannäyttäjiä lähes sata vuotta. Nyt on aika esitellä markkinoiden ainut monipuolisesti muuntautuva sauna. Nykyaikaisten kiuasratkaisujen uusi ulottuvuus. Uusi oivallus saunatekniikan suunnittelussa. Se on uusi BWT, eli Helon kehittämä Bio Water Technique. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Drop-kylpytynnyriin nyt saatavilla koko rungon eristys

2.10.2017

Nyt saatavilla uutuutena Droppiin koko rungon eristys, joka takaa erinomaisen lämmöneristyksen altaassa, luoden samalla laajan lämpimän teknisen tilan laitteistolle talvikäyttöä varten. Koko rungon eristyksessä altaan kehikko vuorataan 50 mm paksulla eristelevyllä aivan pohjaa myöten. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Allaway – Kaksi yhdellä iskulla! Imuroi ja moppaa lattiat samanaikaisesti

Allawayn uusi suulake vie imuroinnin uudelle tasolle! Säästä aikaa ja imuroi ja moppaa lattiat samanaikaisesti uudella moppisuulakkeellamme. Moppisuulake on hellävarainen tapa siivota ja se soveltuu hyvin eri lattiapinnoille, mikrokuituinen moppi liikkuu kevyen vaivattomasti suurien pyörien ansiosta. Voit käyttää suulaketta mopin kanssa tai ilman. Moppia on saatavana myös irrallisena. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Topi ja Miele

Topi-Keittiöt Oy sekä saksalainen, maailman johtava premium-kodinkoneiden valmistaja Miele aloittivat yhteistyön kesäkuussa 2017. Mielen tunnettuus, laatu ja perheyritystausta olivat Topille merkittäviä argumentteja. Miele perustettiin Saksassa jo vuonna 1899 ja yritys toimii nyt jo neljännessä polvessa. Miele Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1976 lähtien ja juhlii nyt 40-vuotista taivaltaan maassamme. Miele-konserni työllistää yhteensä noin 19000 henkilöä, joista noin 60 Suomessa. ... Jatka lukemista »

Ranskalainen Mauviel 1830 nyt ensimmäistä kertaa Suomessa!

MAUVIEL on vuonna 1830 perustettu perheyritys. Mauviel valmistaa yli sadan vuoden kokemuksella keittiökoneita, jotka ovat kauttaaltaan laadukkaita ja tyylikkäästi muotoiltuja. Tuotteita arvostetaan kaikkialla maailmassa, ja niitä on ilo käyttää. Ne sopivat niin ammattikeittiöön kuin niille, jotka haluavat laittaa ruokaa ammattilaisen tavoin. Mallisto sisältää erikoistuotteita sekä eri materiaaleista valmistettuja, ominaisuuksiltaan erilaisia pata- ja kattilasarjoja, joista löytyy paras, ... Jatka lukemista »

TEMAL – Retromoderni MODULA-sarja

Temal juhlistaa juuriensa ja emaloinnin lähes 100-vuotista suomalaista historiaa ja lanseeraa uudelleen Antti Nurmesniemen 1970-luvulla muotoileman Modula-altaan, jonka ympärille on suunniteltu uusia osia kuten runko, peili ja hylly. Nurmesniemi oli funktionaalisuuden vahva kannattaja. Modulan muotoilussa hän mukaili ihmisen luonnollista pesuasentoa, joka on ellipsin muotoinen ja syntyy kun viemme kädet hanan alle ja pesemme kasvomme. Funktionaalinen muotoilu korostaa paitsi optimaalista ... Jatka lukemista »

Tammer-Tukku Oy:n uusi kuluttajamyymälä avasi ovensa 1.9.2017

Tammer-Tukun aikaisempi kuluttajamyymälä Nekalan Löytöliiteri ehti olla osa tamperelaista kauppakulttuuria yli 32 vuotta, kunnes se lopetettiin huhtikuussa 2017. Entisen myymälän tiloista lohkaistiin noin 2 000 neliön osuus Tammer-Tukun näyttelyhuonetoimintaan. Nyt avatu uusi myymälä, Tammer Outlet, toimii samassa osoitteessa, mutta täysin uudistetulla ilmeellä ja konseptilla. Kuluttajamyymälän yhteydessä toimii myös yritysmyynti, joka palvelee entisiä Pikatukun asiakkaita sekä uusia ... Jatka lukemista »

Valon muutos – halogeeneista ledi-aikaan

6.9.2017

Viimeisen vuosikymmenen aikana valaistus on käynyt läpi isoja muutoksia. LEDit ovat lähes kokonaan syrjäyttäneet sekä hehkulamput että halogeenit. Samalla energiankulutus on valaistuksen osalta pienempää ja valon laatu parempaa. Suurimpien muutosten jälkeen kehittyminen on tasaantunut, mutta edelleen joka vuosi alalle tulee uutta teknologiaa, uusia ideoita ja entistä parempia valaistusratkaisuja. Haasteita on edelleen suunnittelijoiden ja valmistajien pysyminen ajan tasalla ja erityisen ... Jatka lukemista »

Porotherm-kennoharkkotalo on täystiilitalouutuus Suomessa.

21.8.2017

Rakentajien kiinnostus Porotherm-rakentamiseen on kasvussa. Massiivisen tiilitalon etuna on tervellisyys ja turvallisuus, sillä harkkorakenteessa ei ole mitään orgaanisia kosteudelle tai mikrobeille herkkiä rakenneosia. Seinärakenteen yksiaineisuus takaa turvallisen ja sisäilmaltaan laadukkaan kodin asumisen laatua arvostaville rakentajille. ... Jatka lukemista »

Älvsbytalon Uusi Aamu asuntomessuilla

Asutpa yksin tai yhdessä koti on ihmisen paras paikka. Siellä viihdytään, hoidetaan arjen askareita ja vietetään parasta aikaa kotona. Älvsbytalon kesän asuntomessujen messutalo Uusi Aamu on nimetty ja suunniteltu omistajiensa toiveiden mukaisesti. Kodin sisustus ja värimaailma on hillitty. Komean talon lisäksi asukkaiden ylpeyden aiheena on talon levyinen terassi ja tontti, jonne Saimaakin mukavasti pilkistää. ... Jatka lukemista »

Nunnauunin Calor-takkauutuus omimmillaan energiatiiviissä talossa

Uuden sukupolven NunnaUuni, varaava Calor-injektoritakka, tuo miellyttävän pehmeää, pitkään viipyvää lämpöä nykyajan energiatehokkaisiin koteihin. Yhdellä lämmityskerralla voidaan polttaa 10 kg halkopuuta reilussa kahdessa tunnissa. Calor-tulisija luovuttaa lämpöään jopa vuorokauden. Tehokas ja puhdas palaminen korkeassa lämpötilassa NunnaUunin Kultaisen tulen pesässä on mahdollista tulipesässä ja injektorivaraajassa käytetyn Mammutti-vuolukivilajin kuumuudenkestävyyden ja ... Jatka lukemista »

Asuntomessujen keittiötrendit ja värimaailma

31.7.2017

Mikkelin Asuntomessukeittiöiden vuoden trendit olivat selvästi nähtävillä. Hallitsevat värit olivat mustan, valkoisen ja puun yhdistelmät. Viime vuosien tapaan vetimettömät kaapinovet ja saarekkeet olivat edelleen ”in”. Lisäksi joukkoon oli tullut uutena lisänä aamiaiskaappien suosio. Keittiöaltaista suosituimmat Blancon mallit olivat Etagon sekä Subline 500-U ja väreistä valkoinen ja musta anthrazit. Mustaa ja puuta maustettuna messingillä. Tämä mielikuva asuntomessuilla ... Jatka lukemista »

Haluaisitko tunnelmallisen bistron fiiliksen omaan keittiöösi?

Tässä se on - tunnelmallinen ja viihtyisä Bistro. Avohyllyt, lasiovellinen ruokakomero, metalliprofiilit, tummat kaapit yhdistettynä vaikka marmorityötasoihin, loihtii täydellisen ranskalaisen Bistro tunnelman. Tutustu bistro valikoimaamme, jolla saat luotua kansainvälisen kahvilan tai ravintolan tunnelmaa omaan keittiöösi. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Charmia kotiin ja kesämökille

Kalustetukun uutuus, kotimainen Charmia sopii kotiin ja kesämökille! Kalustetukku palvelee ja toimittaa keittiöitä koko kesän ajan – sinulle sopivaan hintaan. Lue lisää ... Jatka lukemista »