Uutta

IDO Variform -pesualtaat. Muotojen rikkautta laajassa mallistossa

19.3.2019

Pyöreistä ja kulmikkaista muodoista ovaaleihin ja ellipseihin - esteettisessä mallistossa yhdistyy neljä geometrista perusmuotoa. Tason alle, tasoon tai tason päälle asennettavat IDO Variform -pesualtaat tarjoavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet suunnitella kylpy- ja wc-tiloja niin julkisiin tiloihin, hotelleihin kuin yksityiskoteihinkin. IDO Variform -pesualtaiden virtaviivainen muoto pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun tuote asennetaan tason päälle. Kuitenkin myös täysin tai osittain ... Jatka lukemista »

Geberit SuperTube Tilaa säästävä järjestelmä

Geberit SuperTube -tekniikka perustuu järjestelmäosien täydelliseen yhteistoimintaan, mikä tekee mahdolliseksi säästää tilaa viemärijärjestelmän asennuksessa korkeissa rakennuksissa. SuperTube-järjestelmässä ei tarvita enää samansuuntaista tuuletusputkea, jolloin se tila jää asuintilaksi. Putkistoissa voidaan käyttää pienempää putkikoa, mikä pienentää myös tarvittavan kuilun kokoa. Vaakasuuntaiset putkistot voidaan asentaa jopa 6 metriin asti ilman kaatoa. ... Jatka lukemista »

Hoxter -kiertoilmatakkasydän Takan ulkomuodossa vain taivas on rajana

HOXTERIN kiertoilmatakkasydän on huippulaadukas valinta, mikä antaa asiakkaalle lähes rajattomat mahdollisuudet muovata takasta mieluinen. Takkasydämen voi upottaa vaikka kokonaiseen seinään luoden tulisijasta upean taideteoksen. Iso lasiluukku levittää tulen loimun ja tunnelman kaikkialle. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kontti, uutta Jetta-talolta.

KONTTI talot ovat käytettävissä moderniin, pohjoismaiseen tyyliin. Upeat puutalot sopivat urbaaniin kaupunkikuvaan täydellisesti. Ne yhdistävät parhaat puolet vanhasta funkkis-hengestä ja uusista raikkaista tuulista. Tuloksena on syntynyt erinomaisesti toimivia taloja, terve ilme on laadukas ja raikas. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Lammi Tassu – Paremmalle alustalle

Tassu-valmisanturamuotti on nopea, helppo ja kustannustehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi. Tassu on valmiiksi perusraudoitettu, 5 metriä pitkä ja vain 20 kg painava muotti, jonka avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Honka-rakenteen Suositut Lumi- ja Pyry -mallistot laajenivat – tutustu ja ihastu!

Sympaattinen Lumi ja Pyry -uutuusmallisto on täällä. Loimme näistä huippusuosion saavuttaneista Ähtärin nimikkopandojen mukaan nimetyistä malleista uusia tehokkaita kokovariaatioita, joissa arki toimii varmasti! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kaikkien aikojen tyylikkäin ja toimivin roskasihtiventtiili

25.2.2019

InFino on Blancon uusimpia innovaatioita, jossa hyvällä muotoilulla ja yksityiskohdilla on iso merkitys jokapäiväiseen elämään. Roskasihdin tärkein tehtävä on estää vedessää olevatien roskien pääseminen putkistoon, jossa niiden poistaminen on jo huomattavasti työläämpää kuin altaassa. InFino roskasihtiventtiilin sihtiosan pysyessä aina tukevasti paikoillaan pääsee roskasihtiventtiilin läpi minimaalisen vähän ruoantähteitä ja muita altaassa olevia roskia. Sihti kerää ... Jatka lukemista »

Touch2Open- ja SoftOpen-tekniikoilla varustettuihin Mielen ArtLine-laitteisiin voit luottaa

Pelkistetty, lineaarinen ja täysin kahvaton Miele ArtLine on ensimmäinen innovatiivinen, kalusteisiin sijoitettavien kodinkoneiden sarja, jonka kalustelevyt sulautuvat saumattomasti keittiökalusteisiin. Selkeä muotokieli yhdistää ruoanlaittotilan, ruokailutilan ja asuintilat harmonisesti. Lue lisää     ... Jatka lukemista »

Uusi IDO Showerama, Sinä olet inspiraatiomme

IDO Showerama 10-5 on kätevien, modernien ja vesitiiviiden suihkutilaratkaisujen taidonnäyte. Se on helppo asentaa ja säätää tilaan sopivaksi ja puhdistaminen sekä sisä-, ulko- että alapuolelta onnistuu näppärästi. IDO Showerama 10-5:n laatu käy ilmi sen kaikista yksityiskohdista. Tukeva suihkuallas, keveästi liukuvat ovet ja laadukas suihkusekoittaja ovat arjen ylellisyyttä. Sirot profiilit ja tyylikkäät yksityiskohdat tuovat iloa vuosiksi eteenpäin. Valittavanasi on kaksi mallia, viisi- ... Jatka lukemista »

Iso-Johannes -takka Komea koko ja näyttävä kulmaluukku luovat arvokkuutta tilaan

Iso-Johannes on todella näyttävä tulisija isompaan tilaan. Suuri kulmaluukku levittää tulen tanssin kahteen eri suuntaan. Iso-Johannes sopii erinomaisesti esimerkiksi avokeittiön ja olohuoneen väliin, jolloin tulen loimusta voi nauttia sekä kokkaajat että vieraat. Tämä komistus on saatavana myös yhtenäisellä kulmaluukulla, jolloin tuli näkyy esteettömästi oleskelutilaan. Iso-Johannes on yksi Linnatulen malliston suurimmista takoista. Varaavan ominaisuuden vuoksi takka levittää tasaista ... Jatka lukemista »

Kotiunelmien Revontuliviikot Jukkatalolla

Unelmissa uuden kodin lämpö? Revontuliviikoilla ohittamattomia kampanjaetuja omakotitalosta haaveilevalle! Nyt on oikea aika tehdä omakotirakentamisen unelmista totta! Lähde Jukkatalon osaavien ammattilaisten kanssa suunnittelemaan juuri teille sopivaa omakotitaloa. Oletpa sitten projektin alkuvaiheessa tai pidemmällä, jätä yhteydenottopyyntö niin lähin Jukkatalo-edustajamme on sinuun yhteydessä Revontuli-kampanjan eduista. ... Jatka lukemista »

Teri-easy Valmiiksi suunniteltu koti, joka on sopiva sellaisenaan.

Teri-Talojen ammattilaisten suunnittelema paketti on räätälöity mahdollisimman monien tarpeita vastaavaksi. Easy on myös kustannustehokas ratkaisu laadukkaan kodin hankintaan. Voit päättää kahden eri sisustuspaketin väliltä. Sopisiko kotiisi harmaa vai valkoinen sisustus? Voit luottaa siihen, että kaikki sisustusmateriaalit on tarkkaan harkittu sisustussuunnittelijan toimesta. Joillain valinnoilla voit kuitenkin myös antaa oman persoonallisuutesi näkyä kodissasi. Paketti on nimittäin ... Jatka lukemista »

Uutta: Miele makuillat intohimoisille kotikokeille

29.1.2019

Miele haluaa tarjota muutakin kuin kodinkonenäyttelyn. Haluamme tarjota Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla tuotteitamme käytännössä ennen hankintapäätöstäsi tai antaa vinkkejä jo hankkimasi tuotteen käyttöön. Tule testaamaan käytössä mm. Mielen laadukkaat uunit ja keittotasot. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Keittiömaailma avasi uuden ajan keittiömyymälän

Keittiömaailma avasi Suomen ensimmäisen vahvasti digitaalisuuteen ja elämyksellisyyteen perustuvan keittiömyymälän Tampereelle kauppakeskus Ratinaan. Uuden ajan myymälässä pääsee rohkeasti kokeilemaan uusia keittiöinnovaatioita ja suunnittelemaan oman unelmien keittiön sisustusta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

TWISE – Puun uudet muodot

Twise on tuoteperhe, jonka raaka-aineena ovat parketin tuotannossa ja asennuksessa ylijäävät materiaalit. Hyödyntämätön muuttuu hyödylliseksi ja saa uuden elämän kestävinä sekä kekseliäinä huonekaluina ja käyttöesineinä. Ensimmäiset Twise-tuotteet ovat Harri Koskisen ja Ville Kokkosen käsialaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Connexoon – ohjaa kotiasi älypuhelimella

Connexoon on uusi simppeli tapa ohjata kodin laitteita älypuhelimella. Voit ohjaa aurinkosuojiemme lisäksi valoja, musiikkia, ovia tms. helposti simppelin ohjelman avulla. Connexoonin avulla voit tehdä laitteistasi vieläkin älykkäämpiä. Lisäämällä lämpötila- tai aurinkoanturin, saat vaikka Sunsystems-aurinkosuojat reagoimaan ympäristön olosuhteisiin automaattisesti. Lue ... Jatka lukemista »

Lammin Oma projekti -palvelu apunasi

Kun lähdet toteuttamaan rakennushanketta kanssamme, saat käyttöösi Oma projekti -palvelun. Se auttaa sinua projektin hallinnassa ja seuraamisessa. Palvelun sisältö Projektin yhteystiedot: Tiedot kaikista projektissa mukana olevista toimijoista. Projektimappi: Kaikki projektin dokumentit, kuten sopimukset, tuotehyväksyntädokumentit, lupalomakkeet ja piirustukset. Päiväkirja: tallenna päiväkirjaan rakennusprojektisi tapahtumat tekstinä ja kuvina. Voit myös jakaa ... Jatka lukemista »

Uudet Rimfree-wc:t IDOlta

28.1.2019

Ovatko viikonloppusi toisen perään pelkkiä kotitöitä ja siivoamista, loputtomiin? Nyt voit saada lisää omaa aikaa viikonloppuusi, koska Rimfree® nopeuttaa wc-siivousta! Rimfree® – uuden sukupolven helposti puhdistettavat wc-istuimet IDOlta. Ei enää huuhtelukaulusta, ei enää lika- ja bakteeripesiä. Puhdistus on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Saat kotitöiden sijaan omaa aikaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kiuasvalitsin auttaa sinua saunasi suunnittelussa

Tervetuloa valitsemaan saunaasi sopivaa kiuasta Narvin verkkopalvelussa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Savo PEK-1 paine-erokytkin ratkaisee liesituulettimen/-kuvun aiheuttamat alipaineongelmat

Ympäristöministeriön Rakentamismääräykset päivittyivät 2018 alussa ja nyt edellytetään, että liesikuvun ottama korvausilma otetaan aina huomioon ilmanvaihtojärjestelmissä. Toisin sanoen esimerkiksi ilmanvaihtokoneelle on kerrottava, kun liesikupu/-tuuletin on päällä. Tämä tieto saadaan tuotua ilmanvaihtokoneelle erillisellä paine-erokytkimellä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Teri easy – Valmiiksi suunniteltu koti, joka on sopiva sellaisenaan.

21.12.2018

Teri-Talojen ammattilaisten suunnittelema paketti on räätälöity mahdollisimman monien tarpeita vastaavaksi. Easy on myös kustannustehokas ratkaisu laadukkaan kodin hankintaan. Voit päättää kahden eri sisustuspaketin väliltä. Sopisiko kotiisi harmaa vai valkoinen sisustus? Voit luottaa siihen, että kaikki sisustusmateriaalit on tarkkaan harkittu sisustussuunnittelijan toimesta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Valmistuli on vaivattomin tapa hankkia tulisija ja piippu uudisrakennukseen!

Tulikiven Valmistuli-palvelu toimii yhteistyössä kaikkien suurimpien talopakettitoimittajien kanssa. Takka ja piippu asennetaan kertakäynnillä valmiiksi ja työ on valmis jopa kahdessa tunnissa. Kokonaisuuteen kuuluu Tulikiven valmistakka, Onrakenteen hormi, kaikki lisätarvikkeet sekä asennus. Tilaajan täytyy ainoastaan varmistaa esteetön pääsy pihamaalle sekä sisälle rakennukseen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Profin malliston North on selväpiirteinen kokonaisuus

Malliston ominaispiirre on aukotuksessa. Valoaukkojen linjat niin alhaalla, kuin ylhäällä ovat samalla korkeudella, mikä tekee kokonaisuudesta rauhallisen ja tasapainoisen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Omatalon uusi BLOCK-mallisto on julkaistu

29.11.2018

BLOCK on erityisesti urbaaniin asumiseen suunniteltu talomallisto BLOCK-talomalliston kaikki talot ovat kaksikerroksisia kompakteja koteja, mikä mahdollistaa pienen kaupunkitontin kaikkien tärkeiden neliöiden hyötykäytön. – Tinkimättä asumisen laadusta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Allaway on imuroinnin suunnannäyttäjä

Säästä aikaa ja helpota arkeasi Allawayn uusilla keskuspölynimureilla sekä imurointisovelluksella. Voit helposti ajastaa viikottaiset imurointikertasi sekä seurata imurin toimintaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Puun uudet muodot – Timberwise

Twise on tuoteperhe, jonka raaka-aineena ovat parketin tuotannossa ja asennuksessa ylijäävät materiaalit. Hyödyntämätön muuttuu hyödylliseksi ja saa uuden elämän kestävinä sekä kekseliäinä huonekaluina ja käyttöesineinä. Ensimmäiset Twise-tuotteet ovat Harri Koskisen ja Ville Kokkosen käsialaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Virtuaalikeittiö by Domus

Virtuaalikeittiössä pääset testaamaan oikeassa koossa sinulle suunniteltua, tulevaa keittiötäsi. Kävele saarekkeen ympäri, kokeile yltääkö kädet tiskialtaalta tiskikoneelle ja onko korkeammalle nostettu uuni parempi vaihtoehto, kuin perinteinen alas sijoitettu. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Thermian uutuus on maalämpöpumppu taloihin, joissa on pienehkö lämmitysenergian tarve

Thermia Diplomat Inverter Mini Teho ja toiminnot on optimoitu rakennuksille joissa on pienehkö lämmitysenergian tarve Antoteho sovitetaan koko ajan tarpeen mukaiseksi etkä käytä enempää energiaa kuin on tarpeellista Erittäin tehokas tuottamaan lämmintä käyttövettä ja vesi lämpenee erityisen nopeasti suurien kulutushuippujen jälkeen ... Jatka lukemista »

Honkatalon uutuustuote Alkuhirsi on lisäaineeton massiivihirsi

Alkuhirsi on uutuustuotteemme, jossa yhdistyvät hirsirakentamisen pitkät perinteet ja viimeisin osaaminen puunkäsittelystä. Alkuhirsi on täysin massiivipuuta, 100% luonnontuote. Se on massiivihirrelle poikkeuksellisesti sydänkeskeisestä kuusen puusta valmistettu leveä hirsi, joka ei sisällä liimaa tai muita lisäaineita. Lue lisää ... Jatka lukemista »