Uutta

Witka Wood Piccolo on markkinoilla täysin uudentyyppinen takkamalli.

5.9.2018

Linnatulen valmistamassa kotimaisessa takassa yhdistyy varaavan- ja kiertoilmatakan parhaat ominaisuudet. Takan sisäosa ja tulipesä on valmistettu hyvin lämpöä varaavasta materiaalista. Värillinen ulkokuori on helposti vaihdettava teräsvaippa. Lämpö siirtyy huonetilaantasaisesti takan kuoren ilmavälin kautta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kannustalo: Päätimme tehdä kaiken uudella tavalla.

”Teemme jatkuvasti työtä kehittääksemme entistä kustannustehokkaampia rakentamisratkaisuja. Niiden ansiosta nuorillakin perheillä on varaa valita kodikseen Kannustalo. Haluamme, että Kannustalo on mukana perheen elämässä kaikissa vaiheissa, vauvasta vaariin.” Lue lisää ... Jatka lukemista »

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero

2.8.2018

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero voi kätkeä sisälleen kokonaisia keittiön toimintopisteitä. Avattaessa ovet liukuvat komeron sivuille pois tieltä. Hetkessä käytössä on runsaasti tehokasta toiminto- ja laskutilaa. Monitoimikomeron voi varustaa oman teeman mukaisesti. Lue lisää ... Jatka lukemista »

IDO Variform -pesualtaat. Muotojen rikkautta laajassa mallistossa

Linjakkaat muodot ohuine reunoineen yhdessä ajattoman valkoisen ja puhtaan keraamisen pinnan kanssa edustavat viimeimpiä kylpyhuonetrendejä ja ne on helppo yhdistää erilaisiin pintoihin ja väreihin. Tason päälle tai tasoon asennettavat pesualtaat on saatavina hanareiällä tai ilman. IDO Variform -altaiden yhteyteen voidaan asentaa hana myös seinäasennuksena. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Domus Matta on pelkistetyn tyylikäs, skandinaaviseen makuun sopiva kylpyhuone.

Matta tekee vaikutuksen selkeydellään ja vähäeleisyydellään. Se tuo tilantuntua pieneen kotiin, mutta näyttää mainiolta myös avarassa tilassa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Toiminnallisuutta keittiöelämään – Functional by Domus

Functional by Domus -mallistomme tarjoaa uudenlaista apua keittiöelämään ja kodin arkeen. Domus-keittiöiden suunnittelua ohjaavat esteettömyys, käytettävyys ja muunneltavuus. Hyvä keittiö soveltuu erilaisille ihmisille ja joustaa elämäntilanteen mukaan. Halusit sitten pystyä toimimaan itsenäisesti keittiössä pidempään iäkkäänä, käyttämään laitteita turvallisesti pyörätuolista käsin, tai tehdä keittiöstä turvallisemman käyttää myös perheen pienimmille, Functional by Domus ... Jatka lukemista »

Puhdista matot- ja huonekalut nopeasti tampparilla

Säästä aikaa ja vaivaa, Allawayn huonekalutampparilla on helppo tampata huonekalut kuten sängyt, patjat, sohvat ja nojatuolit. Lue lisää ... Jatka lukemista »

UK Sunsystems – Upea uusittu kangasmallisto

Sunsystems on uusinut markiisien kangasmalliston tälle keväälle. Uuteen kangasmallistoon on lisätty paljon uusia sävyjä ja kuoseja tuttujen suosikkikankaiden lisäksi. Mallistossa on kaikkiaan yli 150 toinen toistaan kauniimpaa kangasta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Painumaton hirsi luo uusia mahdollisuuksia rakentamiseen

26.6.2018

Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun. Hirren elämätön rakenne tekee rakentamisesta yksinkertaisempaa sekä nopeampaa ja sen massiivipuinen ulkopinta hivelee silmiä. Ollikaisen painumaton lamellihirsi on myös äärimmäisen ohutta: vain 205mm:n paksuus soveltuu erinomaisesti modernien suunnitteluratkaisujen toteuttamiseen. Lue ... Jatka lukemista »

Näin valmistuu Olokoto

Vahva hirsirakentamisen perinne yhdistettynä huippumoderniin tuotantoon ja laadukkaaseen rakentamiseen takaavat tuotteidemme korkean laadun – niin vaativissa räätälöidyissä kohteissa kuin pienemmissä kokonaisuuksissa. Toimintamallimme kiistattomia vahvuuksia ovat nykyaikaiset automatisoidut tuotantoketjut, huolellinen laaduntarkkailu ja tarkkaan hiotut prosessit. Olokoto valmistetaan aina vakioiduissa tehdasolosuhteissa ja sarjatuotannon vahvuuksia hyödyntäen. ... Jatka lukemista »

Muokattava talopaketti muuttuu kodiksi Ainoakodilla

Ainoakodin jokainen talomalli on yksilöllisesti muokattava aina pohjaratkaisusta sisustuksen yksityiskohtiin saakka. Talomallejamme voidaan muokata vastaamaan juuri sinun perheesi toiveita ja tarpeita. Haluatko kotiisi avaran saarekekeittiön? Tarvitsetko kolme makuuhuonetta kahden sijaan? Kaipaatko suurta katettua terassia? Nämä kaikki ja paljon, paljon muuta ovat sinun päätettävissäsi ja muokattavissasi – ammattitaitoisten suunnittelijoidemme avustuksella. ... Jatka lukemista »

Säihkettä ja tunnelmallisia seinäpintoja Colornovalta

Colornova tuo tänä kesänä kauppojen hyllyille suomalaisten sisustajien ja tuunaajien iloksi kaksi upeaa Rust-Oleum -tuoteuutuutta. Toinen odotettu uutuus on hyvin elävän pinnan antava Chalkwash -seinämaali. Myös kimalteleva Glitter-viimeistelytuote on seinille tarkoitettu. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Timberwise mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

25.6.2018

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset Lue lisää ... Jatka lukemista »

Upea uusittu kangasmallisto Sunsystemsiltä

Sunsystems on uusinut markiisien kangasmalliston tälle keväälle. Uuteen kangasmallistoon on lisätty paljon uusia sävyjä ja kuoseja tuttujen suosikkikankaiden lisäksi. Mallistossa on kaikkiaan yli 150 toinen toistaan kauniimpaa kangasta. Uuteen mallistoon on vallitsevien trendien mukaan lisätty paljon yksivärisiä kankaita, jotka ovat viime vuosina selkeästi kasvattaneet suosiotaan. ... Jatka lukemista »

Profin liittyi osaksi Inwidoa

Profin Oy sai alkunsa Martti ja Pirjo Haapalan perustettua Kynkään Puu Ky:n vuonna 1977. Useiden vaiheiden jälkeen on yhtiö toiminut 90 -luvun alusta lähtien nykyisellä Profin nimellä. Yrityksen juuret ovat olleet ja ovat edelleen vahvasti Koillismaalla Pudasjärvellä. Vuonna 2012 suoritetun sukupolvenvaihdoksen jälkeen pääomistajana ja toimitusjohtajana on toiminut Mikko Haapala. Yrittämisen ja onnistumisen into, mahdollisuus työllistää, uusien tuotteiden ja palveluiden luominen sekä ... Jatka lukemista »

Kastellin laadukkaat autotallit nyt kaikkien saatavilla – valmiina ratkaisuna tai räätälöitynä

31.5.2018

Kastelli on jo vuosien ajan tarjonnut autotalliosaamista Kastelli-talon rakentajien käyttöön – nyt autotallivalikoima on kaikkien muidenkin saatavilla. Kastellilta on talopakettien lisäksi mahdollista tilata autotalli- ja -katospaketteja, jotka toimitetaan precut-menetelmällä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Savo – Suomen laajin vedinmallisto

Uudesta ennennäkemättömän laajasta vedinmallistostamme löytyy lähes rajattomasti vaihtoehtoja – oikea vedin jokaiseen tyyliin ja sisustukseen. Vetimemme ovat lisäksi aina ajankohtaisia; mallistoa uudistetaan kahden vuoden välein tuomalla trendikkäitä uutuuksia täydentämään laajaa tarjontaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

NORO Flexline on nykyaikaisin ja joustavin NORO kalustesarja – ajattomasti muotoiltua kestävää laatua.

Flexline tarjoaa rajattomat valintamahdollisuudet, jotka on helppo mukauttaa omien tarpeiden ja tyylin mukaan. Flexline on helposti muunneltavissa ja yhdisteltävissä eri malleiksi, joihin voit itse valita ovien ja laatikoiden leveydet. Perusmallien leveydet ovat 600, 900 ja 1200 mm ja syvyys ainutlaatuiset 420 mm. Lisäksi valittavana on neljä erilaista etulevyä, jotka antavat oman leimansa kalusteellesi. Voit myös valita korkean kiinteän posliinialtaan ja Solid Surface -marmoritason tai mustan ... Jatka lukemista »

Uusi DK – Ota hetki itsellesi

Me Svedbergsillä teemme kylpyhuoneita, jotka antavat sinulle mahdollisuuksia. Voit koota valikoimastamme toivomasi kokonaisuuden ja yhdistellä kalusteita, ammeita ja suihkuja vapaasti keskenään luodaksesi juuri toivomasi tunnelman kylpyhuoneeseen. Paikkaan, jossa voit omistaa hetken itsellesi. Ilman että kukaan ihmettelee miksi. Tervetuloa sisään, sinun kylpyhuoneeseesi. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero

Puustelli PocketDoor-monitoimikomero voi kätkeä sisälleen kokonaisia keittiön toimintopisteitä. Avattaessa ovet liukuvat komeron sivuille pois tieltä. Hetkessä käytössä on runsaasti tehokasta toiminto- ja laskutilaa. Monitoimikomeron voi varustaa oman teeman mukaisesti. Komeroon on valittavissa useita leveyksiä, korkeuksia sekä kaikki Puustellin ovimallit ja runkovärit. ... Jatka lukemista »

VariForm IDO Variform -pesualtaat. Muotojen rikkautta laajassa mallistossa

Pyöreistä ja kulmikkaista muodoista ovaaleihin ja ellipseihin - esteettisessä mallistossa yhdistyy neljä geometrista perusmuotoa. Tason alle, tasoon tai tason päälle asennettavat IDO Variform -pesualtaat tarjoavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet suunnitella kylpy- ja wc-tiloja niin julkisiin tiloihin, hotelleihin kuin yksityiskoteihinkin. IDO Variform -pesualtaiden virtaviivainen muoto pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun tuote asennetaan tason päälle. Kuitenkin myös täysin tai osittain ... Jatka lukemista »

Luota Miele Blizzard CX1 -pölynimuriin

Pussiton pölynimuri innovatiivisella Vortex-teknologialla. Miele huolehtii kaikesta mistä välität. Vortex-teknologia yhdessä ilmavirtaa optimoivien ilmanohjainten ja lattiasuulakkeen kanssa tuottaa tehokkaan puhdistustason. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Domuksen keittiöt nyt virtuaalisuunnitteluohjelmalla

30.5.2018

Olemme avanneet Helsingin Erottajankatu 19:sta uusimman virtuaalikeittiömyymälämme. Tervetuloa tutustumaan uuden aikakauden keittiösuunnitteluun! Olemme päivittäneet myös muut pääkaupunkiseudun myymälämme virtuaalivalmiuteen. Jatkossa voitkin tutustua tulevaan keittiöösi virtuaalimaailmassa Helsingissä, Espoossa, Tammistossa, ja lisäksi aiemmissa virtuaalimyymälöissämme; Kouvolassa, Lahdessa ja Seinäjoella! ... Jatka lukemista »

Geberit Pluvia -kattovedenpoistojärjestelmä

Geberit Pluvia -alipainejärjestelmällä Geberit on asettanut kattovedenpoiston mittapuita jo vuosikymmeniä. Hyviä syitä valita Geberit Pluvia: Vähemmän kattokaivoja suuren viemäröintikapasiteetin ansiosta Joustavampi suunnittelu vähäisemmän laskuputkimäärän ansiosta Maksimaalinen tilan hyödyntäminen, koska vaakaputkissa ei ole kallistuksia Hienostuneet yksityiskohdat, korkealaatuiset järjestelmäkomponentit ja kumppanina Geberit varmistavat ... Jatka lukemista »

Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun.

7.5.2018

Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun. Hirren elämätön rakenne tekee rakentamisesta yksinkertaisempaa sekä nopeampaa ja sen massiivipuinen ulkopinta hivelee silmiä. Ollikaisen painumaton lamellihirsi on myös äärimmäisen ohutta: vain 205mm:n paksuus soveltuu erinomaisesti modernien suunnitteluratkaisujen toteuttamiseen. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta painumaton lamellihirsi voidaan yhdistää vaivattomasti myös muihin ... Jatka lukemista »

Takka rahoituksella Sisustustakalta

Suomen Sisustustakka Oy tarjoaa vaivattoman osamaksusopimuksen ostamaasi takkaan: kun sopiva takka löytyy, hoidamme rahoituksen hakemisen puolestasi. Rahoituksessamme korko on kiinteä koko rahoituskauden ajan. Myöskään erillistä käsirahaa ei tarvita. Rahoitusaika on maksimissaan 60 kk. Rahoitus vaatii aina hyväksytyn luottopäätöksen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Toteuta mökkihaaveesi tarjoushintaan!

2.5.2018

Honkarakenteen 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pyysimme hirsifaneja valitsemaan suosikkimallinsa kevään 2018 tarjouskampanjaan. Nämä suosikit löydät nyt Tarjousmökit-esitteestä erikoishintaan! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kotiräätäli on Suomen sujuvin palvelu kotia suunnitteleville

Henkilökohtainen Kotiräätäli on apunasi suunnittelusta muuttopäivään. Tutustu esiteltäviin taloihin, valitse kohde ja tule tapaamaan alueesi Kotiräätäli! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Jämerä – Klassikko, joka sopii suomalaiseen maisemaan

Jämerä-kivitalo on monien mielikuvissa puhtaan valkoinen. Tottahan se on! Jämerä-kivitalot rakennetaan valkoisista kivistä – karkaistusta kevytbetonista. Jämerä-kivitalot saavat myös lopullisen värinsä suomalaisesta luonnosta: talven lumen valkoisesta, syksyn harmaasta väriskaalasta ja havupuiden kaarnan sävyistä. Jämerä-kivitalot suunnitellaan aina suomalaiseen maisemaan ja luontoon sopivaksi. ... Jatka lukemista »

Calor-tuoteuutuus NunnaUunilta

3.4.2018

Kaipaatko kotiisi lämmintä tunnelmaa? Valitse Calor-injektoritakka, uuden sukupolven NunnaUuni. Se on varaava takka, joka tuo pehmeää ja pitkään viipyvää lämpöä nykyajan energiatehokkaisiin koteihin. Lue lisää ... Jatka lukemista »