Uutta

Uutta: Miele makuillat intohimoisille kotikokeille

29.1.2019

Miele haluaa tarjota muutakin kuin kodinkonenäyttelyn. Haluamme tarjota Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla tuotteitamme käytännössä ennen hankintapäätöstäsi tai antaa vinkkejä jo hankkimasi tuotteen käyttöön. Tule testaamaan käytössä mm. Mielen laadukkaat uunit ja keittotasot. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Keittiömaailma avasi uuden ajan keittiömyymälän

Keittiömaailma avasi Suomen ensimmäisen vahvasti digitaalisuuteen ja elämyksellisyyteen perustuvan keittiömyymälän Tampereelle kauppakeskus Ratinaan. Uuden ajan myymälässä pääsee rohkeasti kokeilemaan uusia keittiöinnovaatioita ja suunnittelemaan oman unelmien keittiön sisustusta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

TWISE – Puun uudet muodot

Twise on tuoteperhe, jonka raaka-aineena ovat parketin tuotannossa ja asennuksessa ylijäävät materiaalit. Hyödyntämätön muuttuu hyödylliseksi ja saa uuden elämän kestävinä sekä kekseliäinä huonekaluina ja käyttöesineinä. Ensimmäiset Twise-tuotteet ovat Harri Koskisen ja Ville Kokkosen käsialaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Connexoon – ohjaa kotiasi älypuhelimella

Connexoon on uusi simppeli tapa ohjata kodin laitteita älypuhelimella. Voit ohjaa aurinkosuojiemme lisäksi valoja, musiikkia, ovia tms. helposti simppelin ohjelman avulla. Connexoonin avulla voit tehdä laitteistasi vieläkin älykkäämpiä. Lisäämällä lämpötila- tai aurinkoanturin, saat vaikka Sunsystems-aurinkosuojat reagoimaan ympäristön olosuhteisiin automaattisesti. Lue ... Jatka lukemista »

Lammin Oma projekti -palvelu apunasi

Kun lähdet toteuttamaan rakennushanketta kanssamme, saat käyttöösi Oma projekti -palvelun. Se auttaa sinua projektin hallinnassa ja seuraamisessa. Palvelun sisältö Projektin yhteystiedot: Tiedot kaikista projektissa mukana olevista toimijoista. Projektimappi: Kaikki projektin dokumentit, kuten sopimukset, tuotehyväksyntädokumentit, lupalomakkeet ja piirustukset. Päiväkirja: tallenna päiväkirjaan rakennusprojektisi tapahtumat tekstinä ja kuvina. Voit myös jakaa ... Jatka lukemista »

Uudet Rimfree-wc:t IDOlta

28.1.2019

Ovatko viikonloppusi toisen perään pelkkiä kotitöitä ja siivoamista, loputtomiin? Nyt voit saada lisää omaa aikaa viikonloppuusi, koska Rimfree® nopeuttaa wc-siivousta! Rimfree® – uuden sukupolven helposti puhdistettavat wc-istuimet IDOlta. Ei enää huuhtelukaulusta, ei enää lika- ja bakteeripesiä. Puhdistus on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Saat kotitöiden sijaan omaa aikaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Kiuasvalitsin auttaa sinua saunasi suunnittelussa

Tervetuloa valitsemaan saunaasi sopivaa kiuasta Narvin verkkopalvelussa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Savo PEK-1 paine-erokytkin ratkaisee liesituulettimen/-kuvun aiheuttamat alipaineongelmat

Ympäristöministeriön Rakentamismääräykset päivittyivät 2018 alussa ja nyt edellytetään, että liesikuvun ottama korvausilma otetaan aina huomioon ilmanvaihtojärjestelmissä. Toisin sanoen esimerkiksi ilmanvaihtokoneelle on kerrottava, kun liesikupu/-tuuletin on päällä. Tämä tieto saadaan tuotua ilmanvaihtokoneelle erillisellä paine-erokytkimellä. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Teri easy – Valmiiksi suunniteltu koti, joka on sopiva sellaisenaan.

21.12.2018

Teri-Talojen ammattilaisten suunnittelema paketti on räätälöity mahdollisimman monien tarpeita vastaavaksi. Easy on myös kustannustehokas ratkaisu laadukkaan kodin hankintaan. Voit päättää kahden eri sisustuspaketin väliltä. Sopisiko kotiisi harmaa vai valkoinen sisustus? Voit luottaa siihen, että kaikki sisustusmateriaalit on tarkkaan harkittu sisustussuunnittelijan toimesta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Valmistuli on vaivattomin tapa hankkia tulisija ja piippu uudisrakennukseen!

Tulikiven Valmistuli-palvelu toimii yhteistyössä kaikkien suurimpien talopakettitoimittajien kanssa. Takka ja piippu asennetaan kertakäynnillä valmiiksi ja työ on valmis jopa kahdessa tunnissa. Kokonaisuuteen kuuluu Tulikiven valmistakka, Onrakenteen hormi, kaikki lisätarvikkeet sekä asennus. Tilaajan täytyy ainoastaan varmistaa esteetön pääsy pihamaalle sekä sisälle rakennukseen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Profin malliston North on selväpiirteinen kokonaisuus

Malliston ominaispiirre on aukotuksessa. Valoaukkojen linjat niin alhaalla, kuin ylhäällä ovat samalla korkeudella, mikä tekee kokonaisuudesta rauhallisen ja tasapainoisen. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Omatalon talomyyjä on sinun omamyyjä

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talonrakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Omatalon uusi BLOCK-mallisto on julkaistu

29.11.2018

BLOCK on erityisesti urbaaniin asumiseen suunniteltu talomallisto BLOCK-talomalliston kaikki talot ovat kaksikerroksisia kompakteja koteja, mikä mahdollistaa pienen kaupunkitontin kaikkien tärkeiden neliöiden hyötykäytön. – Tinkimättä asumisen laadusta. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Allaway on imuroinnin suunnannäyttäjä

Säästä aikaa ja helpota arkeasi Allawayn uusilla keskuspölynimureilla sekä imurointisovelluksella. Voit helposti ajastaa viikottaiset imurointikertasi sekä seurata imurin toimintaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Puun uudet muodot – Timberwise

Twise on tuoteperhe, jonka raaka-aineena ovat parketin tuotannossa ja asennuksessa ylijäävät materiaalit. Hyödyntämätön muuttuu hyödylliseksi ja saa uuden elämän kestävinä sekä kekseliäinä huonekaluina ja käyttöesineinä. Ensimmäiset Twise-tuotteet ovat Harri Koskisen ja Ville Kokkosen käsialaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Virtuaalikeittiö by Domus

Virtuaalikeittiössä pääset testaamaan oikeassa koossa sinulle suunniteltua, tulevaa keittiötäsi. Kävele saarekkeen ympäri, kokeile yltääkö kädet tiskialtaalta tiskikoneelle ja onko korkeammalle nostettu uuni parempi vaihtoehto, kuin perinteinen alas sijoitettu. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Thermian uutuus on maalämpöpumppu taloihin, joissa on pienehkö lämmitysenergian tarve

Thermia Diplomat Inverter Mini Teho ja toiminnot on optimoitu rakennuksille joissa on pienehkö lämmitysenergian tarve Antoteho sovitetaan koko ajan tarpeen mukaiseksi etkä käytä enempää energiaa kuin on tarpeellista Erittäin tehokas tuottamaan lämmintä käyttövettä ja vesi lämpenee erityisen nopeasti suurien kulutushuippujen jälkeen ... Jatka lukemista »

Honkatalon uutuustuote Alkuhirsi on lisäaineeton massiivihirsi

Alkuhirsi on uutuustuotteemme, jossa yhdistyvät hirsirakentamisen pitkät perinteet ja viimeisin osaaminen puunkäsittelystä. Alkuhirsi on täysin massiivipuuta, 100% luonnontuote. Se on massiivihirrelle poikkeuksellisesti sydänkeskeisestä kuusen puusta valmistettu leveä hirsi, joka ei sisällä liimaa tai muita lisäaineita. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Jetta-Talo Oy on saanut Kauppalehden Menestyjä 2018 – sertifikaatin

Jetta-Talo Oy analysoi menestystekijänä taloudellista suorituskykyään. Menestyjä-sertifikaatti saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakaintunut toiminta, vakaa kasvuyritys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialansa parhaimpien joukkoon. ... Jatka lukemista »

IDO Showerama suihkukaappi — Tyyliä ja laatua kylpyhuoneeseesi

25.10.2018

IDO Showerama 10-5 on kätevien, modernien ja vesitiiviiden suihkutilaratkaisujen taidonnäyte. Se on helppo asentaa ja säätää tilaan sopivaksi ja puhdistaminen sekä sisä-, ulko- että alapuolelta onnistuu näppärästi. IDO Showerama 10-5:n laatu käy ilmi sen kaikista yksityiskohdista. Tukeva suihkuallas, keveästi liukuvat ovet ja laadukas suihkusekoittaja ovat arjen ylellisyyttä. Sirot profiilit ja tyylikkäät yksityiskohdat tuovat iloa vuosiksi eteenpäin. Valittavanasi on kaksi mallia, viisi- ... Jatka lukemista »

Kastelli GREEN – luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla

Hyvä ja hapekas sisäilma ei ole enää massiivipuisten hirsitalojen yksinoikeus. Kastellilta voit valita aidon puutalon, jonka lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Ilmansulku on höyryä läpäisevä, jonka vuoksi talon rakenne on hengittävä. Kastelli Green™ -talojen ilmatiiviys on määräysten mukainen ja eristeenä puukuitu on massiivipuuta lämpimämpi. ... Jatka lukemista »

Laadukas, taloudellinen ja energiatehokas Domlux A1 on oiva perusikkuna joka kotiin

Siinä on tiivis ja kestävä puualumiinirakenne sekä perusvaatimustasoa parempi lämmöneristävyys. Saatavana sekä avattavana että kiinteänä mallina. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Moderni ja näyttävä Kolmio Timberwiselta

Huippumuotoilija Harri Koskisen suunnittelema Kolmio rikkoo perinteisiä rajoja ja vie parketin muotokielen aivan uudelle tasolle. Kolmio myydään aina hiottuna, alustaan liimattavana ja käsitellään asennettuna. Saatavana puuvalmiina tammelle, saarnelle ja lehtikuuselle. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Jopa 10 000€ edut nopealle päättäjälle ja talvirakentajalle Kannustalolta

Saat talotoimituksestasi jopa 10.000 euron talvialennuksen, mikäli toimitus tapahtuu huhtikuun 2019 loppuun mennessä. Edun suuruus määräytyy toimituksen laajuuden ja arvon perusteella. Lue lisää ... Jatka lukemista »

JUKKAtalo Syyskampanja toi mukanaan huikeat edut!

25.9.2018

Kampanja on voimassa 4.9.-31.10.2018 ja koskee kaikkia talomalleja. Onko Sinulla talonhankinta mielessä? Hyödynnä syysetu nyt – suunnitellaan yhdessä unelmiesi koti. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Raksasäkki-palvelulla työmaan siivous hoituu helposti

Työmaan siisteys rakennusurakan jälkeen pohdituttaa usein rakentajia. Vaikka elementtitaloa rakentaessa jätettä tulee suhteellisen vähän, siivottavaa rakennustyömailla on aina. Lisäksi yhä pienenevät tontit tuovat omat haasteensa jätteen säilyttämiseen. Työmaan siivous on useimmissa Kastellin paketeissa asiakkaan tehtävä ja perinteisesti rakennusjäte viedään peräkärryllä kaatopaikalle tai pihalle tilataan vaihtolava. Kastellin uudella Raksasäkki-palvelulla työmaan siivous hoituu ... Jatka lukemista »

Kastelli GREEN – luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla

Kaikkiin Kastellin talomalleihin voi valita luonnollisen puukuitueristeen. Kastelli Green™ on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta. Hyvä ja hapekas sisäilma ei ole enää massiivipuisten hirsitalojen yksinoikeus. Kastellilta voit valita aidon puutalon, jonka lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Ilmansulku on höyryä läpäisevä, jonka vuoksi talon rakenne on hengittävä. Kastelli Green™ -talojen ilmatiiviys on määräysten mukainen ja eristeenä puukuitu ... Jatka lukemista »

Tavarat järjestykseen Charmia-lisävarusteilla

Charmia-lisävarusteiden avulla keittiösi laatikostot pysyvät helposti järjestyksessä ja niiden muunneltavuus on vaivatonta. Upeat puulokerikot ja -telineet yhdistettynä modernisti muotoiltuihin tummanharmaisiin muovilokerikkoihin antavat Charmia Scala- ja Classic -laatikoille arvoisensa ilmeen ja viehätysvoimaisen lopputuloksen! Lue lisää ... Jatka lukemista »

Pussiton pölynimuri innovatiivisella Vortex-teknologialla.

24.9.2018

Säädä imuteho aina lattian pintaan sopivaksi. Silloin lattiasuulake liukuu helposti ja siivoustulos on optimaalinen. Eri sovellusten graafiset symbolit helpottavat oikean tehotason valintaa. Lue lisää ... Jatka lukemista »

Nautinnon tarjoaa Aito-kiuas Narvilta

Aito-kiukaalla varustellussa saunassa kylpeminen on retriitti. Se on irtiottoa hektisestä arjesta, rauhoittumista aitojen asioiden äärelle. Aito-kiukailla saunotaan niin modernissa kaupunkikorttelissa, havumetsän siimeksessä kuin rantamaisemissakin. Aito-saunojille yhteistä on intohimo tyylipuhtauteen kaikessa – traditioissa, materiaaleissa, isompien kokonaisuuksien sopusoinnussa. Kaikki Aito-kiukaat ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja Avainlippu-tuotteita. ... Jatka lukemista »