Planiatalo Oy

Tilaa ideoille, tilaa perheellesi – omassa Planiatalossa

Planiatalo on hyvä ja turvallinen valinta talotoimittajaksi mietit sitten rakentamisen laatua, palvelua tai lopputulosta. Olemme toteuttaneet suomalaisten perheiden talotoiveita jo 20 vuotta ja uskomme, että tästä kokemuksesta on hyötyä sinullekin. Sitoudumme talounelmasi toteuttamiseen ja helpotamme rakentamista monella tapaa.

Meillä kodistasi rakentuu aidosti yksilöllinen. Erittäin joustava rakennejärjestelmämme mahdollistaa erilaiset julkisivuvaihtoehdot, millimetrin tarkat pituusmitat, huonekorkeudet, ikkunamallit ja muut erikoistoiveet. Planialla muutokset eivät maksa mitään, vaan muutos saattaa jopa alentaa hintaa! Suunnittelupalvelumme talosi luonnosteluun on veloituksetta käytössäsi.

Planialla talosi laatutekijät ovat korkealla tasolla. Planiatalolle on myönnetty CE-merkki, joka takaa, että Planiatalon rakenteet, asennukset ja koko tehtaan toiminta ovat jatkuvan laadunvalvonnan kohteena. Planiatalo täyttää tiukimmatkin viranomaismääräykset, jotka varmistavat nykyaikaisten terveiden talojen rakentamisen. Rakenteet suunnitellaan omalla tehtaalla, elementit valmistetaan omalla tehtaalla, asennuksista vastaavat tehtaan kouluttamat ryhmät – sinulla on yksi vastuullinen kumppani koko rakennusajan!

Teemme aidosti asiakkaiden haluamia koteja: www.planiatalo.fi

planialogo

Talomallit

Helsinki-pientalo 123

4h + k + s, Huoneistoala 105 m², Kerrosala 123 m²

Helsinki-pientalo 123:ssa on iso eteinen, joka on käytännöllinen etenkin lapsiperheissä.

Familia 82

3h + k + s, Huoneistoala 82 m², Kerrosala 92 m²

Erityistä tässä mallissa: Olohuoneen valoisa ikkunaerkkeri avartaa tilaa.Takan tunnelmasta voi nauttia myös keittiössä. Keittiön kalusteille on tilaa kahdella pitkällä seinällä. Saatavana muuttovalmiina Uudenmaan alueelle.

Essi

4h + k + s, Huoneistoala 90.5 m², Kerrosala 105 + varasto 3,5 m²

Kaikki tarpeellinen on saatu mahdutettua – jopa 3 makuuhuonetta selkeään pohjaratkaisuun. Perinteisellä ulkonäöllä on ystävänsä.