Omatalo

Talotoimittajan valintaan vaikuttaa moni asia. Asumisen tarpeisiin sopivan kodin toteutuminen on sinulle ja perheellesi kaikkein tärkeintä. Sen lisäksi sinun on hyvä pitää mielessäsi talotoimittajan luotettavuus ja kokemus, myyjätahon asiantuntevuus, rakentamisen helppous ja vaivattomuus sekä kokonaislaatu pitkälle tulevaisuuteen.

www.omatalo.fi

omatalo-logo

Talomallit

Emilia

Emilia -mallissa on kolme makuuhuonetta. Olohuoneesta on yhteys terassille. Keittiössä on tilaa isolle ruokailuryhmälle.

Omatalo 163S-13

Omatalo 163S-13 on 1,5 -kerroksinen talomalli, jossa on kolme makuuhuonetta ja vierashuone. Talossa on tilava olohuone, jossa on tilaa myös ruokailutilalle. Talossa on myös toiminnallinen kodinhoitohuone. Tekninen tila mahdollistaa erilaiset lämmitysratkaisut.

Omatalo 148B S-13

Omatalo 148B S-13 on 1,5 -kerroksinen talomalli. Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on myös vaatehuone. Toinen makuuhuone sopii lasten yhteiseksi huoneeksi. Talossa on tilava keittiön ja olohuoneen yhdistävä seurustelutila. Erillinen työhuone mahdollistaa myös työskentelyn kotoa käsin. Talossa on myös toiminnallinen kodinhoitohuone. Tekninen tila mahdollistaa erilaiset lämmitysratkaisut.