Lammi-Kivitalot Oy

Lammi-Kivitalot on kivitalojen markkinajohtaja ja erikoistunut yksilöllisiin kivitaloihin, jotka suunnitellaan aina asiakkaan budjetti ja tarpeet sekä tontin vaatimukset huomioiden. Lammi-Kivitalot toteuttaa kanssasi kodin, jossa yhdistyvät sinun unelmasi ja alan paras osaaminen. Lammi-Kivitalot on jo useana vuonna peräkkäin valittu RTS-tutkimuksessa Suomen laadukkaimmaksi talomerkiksi ja luotettavimmaksi kivitalovalmistajaksi.

Olemme toimittaneet jo tuhansia Lammi-kivitaloja Suomessa. Jokainen niihin sijoitettu euro säilyttää arvonsa pitkällä aikavälillä – ja jopa kasvattaa sitä – sillä Lammi-kivitalo merkitsee korkeata laatua, turvallisia materiaaleja ja toimivia, kustannustehokkaita ratkaisuja. Toimintaperiaatteena on yksilöllisyys, joka parhaiten korostuu rajattomana suunnitteluvapautena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lisäkustannuksia, vaan hankkeen optimointia asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin.

 

Lammi-Kivitalot OyTampellan esplanadi 8,
33100 Tampere

Keskus 0207 530 440
Fax 0207 530 444

www.lammi-kivitalot.fi

Talomallit

Villa Hesse

• 3-6 h + k + khh + s + tekn. + ak + var.
• huoneistoala 181 m²
• kokonaisala 242 m²
• toimitussisältö: räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan
• talomallin muunneltavuus: räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan
• arkkitehti: Tuomo Nakari, Arkkitehtuuritoimisto Vimpari & Nakari

Lammi-Kivitalo Villa Hesse on suunniteltu huomioiden tontin muoto ja ilmansuunnat. Villa Hesse on yksikerroksinen, energiatehokas ja nykyaikainen kivitalo: avaruutta, valoisuutta, arjen huomioivaa suunnittelua ja aitojen materiaalien tuntua. Käsi- ja taideteollinen osaaminen näkyy talossa integroituna taiteena – Lammi-Kivitalo Villa Hesse on uniikki koti, joka koskettaa ja puhuttelee.

Kauriinkello

• 4 h + k + rt + tk + ph + s + khh
• huoneistoala 168 m²
• toimitussisältö: räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan
• talomallin muunneltavuus: räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan
• arkkitehti: Tuomo Nakari, Arkkitehtuuritoimisto Vimpari & Nakari

Casa Del Limon

Casa del Limonissa on energiatehokas, turvallinen ja vahva runko

Lammi-ulkoseinärakenne on ekologinen, energiatehokas ja erinomaisesti eristävä – massiiviset kiviseinät varaavat lämpöä ja eristävät tehokkaasti niin pakkasta kuin ääntäkin. Materiaali on paloturvallinen eikä se lahoa tai homehdu, sillä seinärakenteessa ei ole orgaanisia ainesosia. Nämä ovat tärkeitä elementtejä terveellisen sisäilman varmistamisessa. Lammi-rakennusjärjestelmä tekee virheettömän rakentamisen helpoksi.
Lammi-Kivitalo Casa del Limonin seinärakenne on tehty Lämpökivi LL400 ja Muottikivi MH200 tuottein.
Lammi-lämpökiviperheen tuotteet ovat varma valinta tämän päivän energiaälykkääseen rakentamiseen. Valetun betoniseinän energiatehokkuus perustuu erinomaiseen lämmöneristävyyteen ja tiiveyteen sekä massiivisuuden mukanaan tuomaan lämmönvarauskykyyn. Lämpökivistä valmistetaan turvallinen, laadukas ja kestävä seinärakenne. Valettavalla ja raudoitettavalla rakenteella saavutetaan erinomainen kantavuus, ja lujuus ja vapautta suunnittelulle. Valettu kiviseinä on massiivisuutensa ansiosta kesällä viileä ja talvella lämmin.
Väli- ja yläpohjat kodissa rakennettiin nopeasti ja kohtuullisin kustannuksin PARMAontelolaatoilla.
Rakenteen etuna on suuren kokoonsa nähden betonirakenteen keveys. Lisäksi ontelolaatan tehokas raudoitus mahdollistaa isojen tilojen luomisen ilman kantavia seiniä. Nämä ominaisuudet tekevät rakentamisesta keskimääräistä nopeampaa.
Erityisen rakenteensa ansiosta PARMAontelolaatta on myös ääntä eristävä.
Kodin Passiivi-ikkunat, parvekeovet ja Schücon lasiliukuovet valittiin Domuksen valikoimasta. Lasien erityisen hyvä ääneneristävyys on tärkeä ominaisuus esimerkiksi pienillä kaupunkitonteilla. Asuntomessualueella siitä on hyötyä lentokentän läheisyyden vuoksi.
Näitä kolmilasisia ikkunoita valmistetaan sekä avattavina että kiinteinä.
Saksassa suunnitellut ja Suomessa valmistetut Domus Schücon Slide-lasiliukuovet ovat lämmöneristävyydeltään omaa luokkaansa, sillä niiden rakenne on hyvin tiivis. Ovi liukuu lähes äänettömästi ja soveltuu hyvin isoihinkin aukkoihin ja näyttäviin lasiseinäkokonaisuuksiin