Kuusamo Hirsitalot Oy

Saloniemi on komea 4 mh:een hirsitalo, jossa kaikki on kohdallaan!
Monimuotoisessa ja yksilöllisessä Saloniemessä on luksusta. Pohjaratkaisun jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunnittelu. Hyvä esimerkki on lämpimään kuistiin sijoitettu vaatehuone, joka on juuri oikeassa paikassa. Pariovet vievät alakerran jättimäiseen makuuhuoneeseen, jossa viihtyy pitkään. Olohuone ja ruokailutila ovat valoisia ja sopivasti erillään toisistaan.

Yläkerran suunnittelun lähtökohtana on ollut tilojen väljyys, valoisuus ja käytännöllisyys. Valoa tiloihin tuovat päätyikkunoiden lisäksi kolme kattolyhtyä. Suurin makuuhuone toimii hyvin myös oleskelu- tai harrastetilana, johon mukavuuslisän tuo suojainen kulmaparveke.
Hirsirakennuksia Rukan kupeessa

Kuusamo Hirsitalojen toiminnan juuret ovat Rukan lähellä Kitka-järven rannalla olevassa kylässä, jossa veljekset Simo ja Arto Orjasniemi aloittivat huvila- ja talovalmistuksen 1990-luvun alussa. Arto suunnitteli mallistoa ja teki kauppaa ja vanhempi veli Simo oli enimmäkseen ”sorvin” ääressä. Yrittäjät tietävät mitä on tosi työnteko: kiivaimpaan sesonkiaikaan alkukesästä yrityksen yhteensä 4 työntekijää teki töitä 4:ssä vuorossa: kaksi kerrallaan 6 tuntia töitä, jonka jälkeen oli 6 tuntia lepoa jne. – vuorokauden ympäri!
Veljesten tekemät laadukkaat ja edulliset hirsirakennukset kävivät hyvin kaupaksi ja kysynnän edelleen kasvaessa 1990-luvun jälkipuoliskolla, Orjasniemen veljekset perustivat uuden yhtiön yhdessä toisen kuusamolaisen veljesparin, Virranniemen Joukon ja Antin kanssa. Jouko ja Antti ovat suuren koillismaalaisen sahayrityksen, Pölkky Oy:n pääomistajia.
Molempien veljesparien hirsitalo- ja huvilavalmistus siirrettiin uuteen yhtiöön, Kuusamo Hirsitalot Oy:öön, joka aloitti toimintansa vuoden 1998 alusta.

Kuusamo Hirsitalot Oy
Sossonniementie 22
93600 Kuusamo

Vaihde (08) 868 9900
Fax 040 782 6099
info@kuusamohirsitalot.fi
www.kuusamohirsitalot.fi

 

kuusamologo

Talomallit

Hirsitalo Nuuna 129T

Oh, keittiö, 2 mh, sauna, khh, wc, ph, sauna, var./tekninen tila ja autokatos

Hirsitalo Siirtola 197

Olohuone/tupakeittiö, eteisaula 3 makuuhuonetta, vaatehuone, ala-aula/oleskelutila, pukuhuone, pesuhuone, kodinhoitohuone, wc ja sauna

Hirsitalo Hokkila 156

Olohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, eteinen, kodinhoitohuone, wc, vaatehuone, pesuhuone, sauna ja tekninen tila