Kontiotuote Oy

Kontiotuote Oy on ylivoimaisesti Suomen suurin hirsirakennusten valmistaja, joka tarjoaa markkinoiden laajimman talo- ja huvilamalliston. Suomen laajimmasta mallistosta löydät upeita talo-, huvila- ja saunamalleja perinteisestä moderniin, tyylikästä arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja sekä ideoita yksilölliseen rakennukseen.

Kun 40 vuoden ja 40 000 toimitetun rakennuksen kokemus yhdistetään uusimpaan teknologiaan syntyy käsite Kontio-laatu, joka tunnetaan ympäri maailman. Kontio on vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani, jolla on vahvat resurssit toimia kaikissa olosuhteissa. Myyjät ja tehtaamme henkilökunta ovat kokeneita hirsialan ammattilaisia. Ammattitaidon lisäksi kontiolaisia yhdistää keskeinen periaatteemme; me pidämme asiakkaalle antamamme lupaukset!

www.kontio.fi

kontio-logo

Talomallit

Latvaranta

Kerrosala 163 m²
Huoneistoala 148,5 m²
Makuuhuoneita 4 kpl

Kaksikerroksisessa Kontio Latvarannassa taittuva pulpettikatto muodostaa rakennukselle sen veistoksellisen ilmeen. Kapea runkosyvyys mahdollistaa tilavan rakennuksen sijoittamisen pienellekin tontille. Rakennuksen ylelliset pääoleskelutilat on sijoitettu toiseen kerrokseen omaan rauhaan, mikä tarjoaa myös maisemien ihailua ajatellen parhaat mahdolliset näkymät. Käynti toiseen kerrokseen sijaitsee kätevästi heti eteisaulasta, joka korkeana valoisana tilana on luontevasti yhteydessä yläkertaan. Alakerrassa sijaitsevat saunaosasto sekä makuuhuoneet. Lasten makuuhuoneet ovat yhteydessä toisiinsa vaatehuoneen välityksellä, mikä antaa monia mahdollisuuksia sisarusten välisille leikeille ja yhdessäololle.

Kivilahti

Kerrosala 177,5-181 m²
Huoneistoala 156-162 m²
Makuuhuoneita 4 kpl

Kaksikerroksinen Kontio Kivilahti tarjoaa laadukkaan kodin perheelle, joka arvostaa avaria ja toimivia tiloja. Isot maisemaikkunat rytmittävät julkisivua, mutta tuovat myös runsaasti valoa koko rakennukseen. Keskeisellä paikalla sijaitsevasta eteisaulasta on luonteva käynti niin keittiöön kuin oleskelutiloihin. Lisäksi alakerrassa sijaitsevat saunaosasto kodinhoitotiloineen sekä yksi makuuhuone, joka sijaintinsa puolesta toimii tarvittaessa myös hyvin työhuoneena. Pulpettikattoisen rakennuksen yläkerrasta löytyvät kolme tilavaa makuuhuonetta sekä pesuhuone-wc. A-mallissa rakennukseen on kytketty autokatos ja katettuja terasseja. B-variaatio viehättää harkitulla eleettömyydellään.

Harunire A

Kerrosala 198 m²
Huoneistoala 178 m²
Makuuhuoneita 3 kpl

Pulpettikattoinen Kontio Harunire edustaa skandinaavisen linjakasta puutaloarkkitehtuuria. Päältä pieni, sisältä iso -rakennus on suunniteltu sopimaan tämän päivän ahtaillekin taajamatonteille. Persoonallisen Kontio Haruniren ilmeikkyys näkyy mm. ikkunoiden sijoittelussa. Moni-ilmeisyys jatkuu myös rakennuksen sisätiloissa: välipohjan porrastus rytmittää ja yläkerran vino sisäkatto avartaa tiloja. A-variaatiossa rakennuksen kokonaisilmettä rikastuttavat lasiterassi, autokatos ja näiden väliin jäävä varasto. B-mallin viehätys piilee sen yksinkertaisen hienostuneessa olemuksessa. Tässä mallissa on kaikki tarkoin harkittua ja suunniteltua – pienintäkin yksityiskohtaa myöten.