Kodikas Talot Oy

Tilava ja yksilöllinen ratkaisu perheelle, joka arvostaa sekä yhteistä aikaa että omaa rahuaa. Asumisen eri toiminnot on jaoteltu selkeästi omiin siipiinsä. Talomalli on muunnelma Tampereen asuntomessuille toteuttamastamme Estellestä.

Suomen Kodikas-Talot Oy toimittaa yksilöllisesti suunniteltuja, laadukkaita suurelementtitaloja omakotirakentajille ja rakennusliikkeille.

Joustava elementtijärjestelmäSuurelementtijärjestelmämme mahdollistaa monimuotoisten rakennusten toteuttamisen. Elementtirakenteisina voimme toimittaa ala- ja yläkerran ulkoseinät ja päätykolmiot, kantavat väliseinät sekä päätyräystäät. Elementtien mitoituksen ja aukotuksen ei tarvitse noudattaa kiinteää modulijakoa.

Puuverhoukset kiinnitetään elementteihin tehtaalla jatkossaumojen alueita lukuunottamatta. Ulkoverhouslaudat voivat olla kahteen kertaan maalatut, ja ne on pintakäsitelty ennen asennusta. Ikkunat vesipelteineen ja pielilautoineen asennetaan tehtaalla elementteihin valmiiksi.

Myös sähkösuunnitelmien mukaiset sähkörasiat ja -putkitukset asennetaan elementteihin tehtaalla. Näin varmistetaan höyrynsulun pysyminen ehjänä ja ulkoseinien sähköasennusten ilmatiiveys.

Hinta ja myyntipalvelutKustannustehokkaan toimintamallimme, pienten pääomakustannusten ja monitaitoisen henkilökuntamme vuoksi voimme tarjota rakentajille hintalaatusuhteeltaan yhden markkinoiden edullisimmista suurelementtipaketeista. Olipa kyseessä asennussisältö tai tarviketoimitus, tarjoamme aina johdonmukaisia, selkeitä kokonaisuuksia, jolloin vältyt ikäviltä yllätyksiltä toimituksen sisältöön liittyen.

www.kodikas.fi

 

kodikas-logo