Kimara

Kimara yhdistää luonnollisella tavalla vanhaa puutaloperinnettä ja mukavaa hirsitaloasumista. Käytännölliset piharakennukset sopivat puolestaan suomalaiseen miljööseen ja täydentävät kauniisti pihapiirin. Kimaran valikoimasta löytyy myös laaja valikoima erilaisia saunoja ja aittoja.
Kimara-kohteisiin on saatavilla markkinoiden täydellisin toimitussisältö. Asiakas voi valita kohteisiin häntä miellyttävän viimeistelyn: Classicin tai Futuren. Kimaran hirsitalot, hirsihuvilat ja saunat ovat tunnettuja pitkistä muotoilluista räystäistä, jykevistä hirsikaiteista ja jämäköillä aitojakopuitteilla varustetuista perinteisistä mökki-ikkunoista. Ne antavat rakennukselle todella viimeistellyn ja koristellun ulkoasun! Mikäli pelkistetty, ehkä hieman moderni tyyli sopii asiakkaalle, silloin valinta on Kimara Future. Kimara Future -tyylillä toteutetut rakennukset muuttavat lukuisten eri yksityiskohtien osalta perinteisen Classic-tyylin hirsimökin trendikkääksi nykypäivän huvilaksi! Miltei kaikki Kimara -rakennukset on mahdollista toteuttaa laudoitetulla City-nurkalla. Toteutustapa mahdollistaa hirsirakennusten rakentamisen myös niille alueille, joille perinteisellä hirsisalvoksella toteutettuja hirsitaloja ei saa kaavamääräysten mukaan rakentaa. City-nurkat sopivat myös erityisesti yhdessä Kimara Future -tyylin kanssa toteutettuna.

Kimaran kattavasta hirsivalikoimasta löytyy rakennuksen kuin rakennuksen käyttötarkoitusta vastaavan hirsikoko, olipa kyseessä hirsitalo, hirsihuvila tai sauna. Materiaalina käytetään hitaasti kasvanutta pohjoisen tiukkasyistä mäntyä. Kaikki rakennukset ovat saatavilla niin kantikkaasta höylä-/liimahirrestä kuin perinteisestä pyöröhirrestäkin, joten asiakas voi itse päättää Kimara-talonsa ulkonäön! Kimara-hirsitalo on helppo rakentaa, ja saat sen myös asennettuna.

www.kimara.fi

 

kimara-logo

Talomallit

Kimara K 86

Huoneluku: 2 h, k, oh, khh, tekninen tila
Huoneistoala: 86 m2
Kerrosala: 95 m2
Kerrosluku: 1

Kimara K 114

Huoneluku: 3 h, k, oh, khh, sauna, tekninen tila
Huoneistoala: 114 m2
Kerrosala: 123 m2
Kerrosluku: 1

Kimara K 116

Huoneluku: 3 h, k, oh, khh, sauna, tekninen tila
Huoneistoala: 116 m2
Kerrosala: 127 m2
Kerrosluku: 1