Kastellitalot Oy

Kastelli on luotettava markkinajohtaja

Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa
jo vuodesta 1994 eli jo yli 20 vuotta. Laaja mallisto ja yksilöllinen suunnittelujoustavuus
Markkinoiden laajimman talo- ja huvilamalliston kodit ovat pientalosuunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien taitavasti suunnittelemia. Myös mallien yksilöllinen muuntelu on helppoa. Kastellin arkkitehtien ja rakentamisjärjestelmän avulla myös omien suunnitelmien toteuttaminen sujuu joustavasti ja edullisesti. Ammattitaitoiset Kastellin kauppiaat ja aluearkkitehdit ovat parhaita asiantuntijoita heti rakennushankkeen alusta alkaen. Talon toteutuksessa apunasi ovat tietysti Kastellin koulutetut kirvesmiehet haluamaasi vaiheeseen saakka – jopa avaimet käteen! Kastellin Huolenpito-palvelun avulla talo ja huvila pysyvät kunnossa vuosikymmenestä toiseen.

 

kastelli1

 

Lue lisää

Talomallit

Verso

Verso on fiksuin alku omakotiasumiseen. Verso on koti, jossa on kaikki mitä tarvitset eikä mitään ylimääräistä. Se on edullinen ja ekologinen. Verso soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, kodiksi eri-ikäisille pariskunnille ja perheille. Verso toimii myös oivallisesti kakkoskotina tai loma-asuntona. Voit itse valita, millainen on sinun Versosi.

 

Plazia

Plazia-kodit edustavat modernia arkkitehtisuunnittelua korkeine ikkunoineen ja avarine sisätiloineen. Olokeittiön tilavan ruokapöydän ympärille on mukava koko perheen kokoontua ruokailemaan tai pelaamaan yhdessä. Plazia-kotien saunatilat on suunniteltu väljiksi ja viihtyisiksi ja niistä on suorat yhteydet laajalle vilvoitteluterassille. Plazia on mahdollisuuksien mallisto, joka on suunniteltu erilaisille tonteille. Se on koti keskellä elämää.

 

Aitio

Todellisia aitiopaikkoja asumiseen!
”Suunnittelun lähtökohtana oli luoda nykyaikainen talomallisto, joka soveltuu hyvin myös kapeille kaupunkitonteille. Aitio-kodin omaleimainen ilme syntyy laajasta terassista, jota suojaavat persoonallisesti lovetut päätyseinät. Terassi muodostaa aitiopaikan, jossa voit oleskella rauhassa, katseilta suojassa. Aitio-kodin arkkitehtonista ilmettä voit korostaa väritehosteilla. Panostimme kodinhoitotiloihin ja vaatesäilytykseen, jotta arkesi olisi toimivaa. Kodin sydämenä toimivat suuret ja valoisat oleskelu- ja keittiötilat, jotka kokoavat perheen luontevasti yhteisiin hetkiin.”
Arkkitehti Erkki Eskelinen