Honkatalot Oy

Olemme innovatiivinen perheyritys, jossa tietotaito puunjalostuksesta on kulkeutunut sukupolvelta toiselle jo yli sadan vuoden ajan, neljännessa polvessa. Pitkä kokemuksemme alalta, jatkuva tuotekehitys ja tiukka laadunvalvonta varmistavat sekä talojemme että koko toimintamme laadun. Tällä hetkellä työllistämme noin 60 alan ammattilaista, jotka huoletivat taloprojektinne onnistumisesta sen eri vaiheissa. Tärkeintä meille on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta; joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on aina 100% tyytyväinen asiakas.

 

www.honkatalot.fi

 

honkatalot-logo

Talomallit

Villa Max 270

Villa Max edustaa pelkistettyä ja vähäeleistä arkkitehtuuria. Kuutiomainen ulkomuoto antaa talolle hyvin modernin ilmeen. Keittiö- ja oleskelutilat on sijoitettu alakertaan, keskikerros on rauhoitettu makuuhuoneille ja ylimmäiseen kerrokseen on sijoitettu ylellinen kotikylpyläosasto

Villa Albatrossi

Honkatalojen messukohde Villa Albatrossi (kohde 3) on moderni ekopuutalo, josta tulee varmasti yksi kiinnostavimmista messukohteista. Villa Albatrossi edustaa terveellistä, ekologista design-asumista parhaimmillaan. Albatrossin arkkitehtuurin muotokieli on selkeää ja modernia, mutta ajatonta. Isot ikkunapinnat tuovat maiseman osaksi sisustusta.

Plushuvila 124

Plushuvila voidaan sovittaa monenlaisille tonteille. Jos tontin ominaisuudet, kuten ilmansuunnat, kulkuyhteydet tai maastonsuunnat tuntuvat rajoittavan ideoita kannattaa ottaa yhteyttä suunnittelijoihimme. Useimmiten Plushuvila on muokattavissa niin, että tontin ominaisuudet saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Plushuviloiden yksilöllisestä sovittamisesta tontille vastaa aina malliston suunnittelija Plusarkkitehdit – näin varmistamme, että huviloiden alkuperäinen tyyli säilyy.