Honkarakenne

Hirsitalo on lämminhenkinen, ekologinen ja inspiroiva valinta kodiksi tai vapaa-ajan asunnoksi. Honka hirsitalot tarjoavat vaihtoehtoja niin perinteiseen metsämaisemaan kuin tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.

www.honka.fi

honkalogo

Talomallit

Tango

”It takes two to Tango.” Tässä talossa on tilaa omalle ajalle ja edustamiseen. Tango sopii mainiosti rinnetontille, jonka pääsisäänkäynti on toisessa kerroksessa. Portaan kohdalla sijaitsevista laajoista lasipinnoista tulvii valoa toisen kerroksen oleskelutilaan ja keittiöön ja ensimmäisen kerroksen aulatilaan. Isojen katettujen pääty terassien ja parvekkeen lisäksi alakerran makuuhuoneen yhteydessä on oma tuuletusparveke, jonne voidaan avata ovi myös vaatehuoneesta.

Soul

Soul on sielukas hirsitalo kaupunkiympäristöön
Soul-talon esikuva on asuntomessutalo Honka Lumi. Molempien ytimenä on suojaisa sisäpiha. Avara näkymä suojaisalle sisäpihalle tervehtii tulijaa ovelta. Lasten leikkejä pihalla on helppo seurata keittiöstä ja oleskelutiloista. Autokatos ja varasto on sijoitettu osaksi taloa, jolloin sisäpihan suojaisuus korostuu. Tarvittaessa autokatos voidaan sijoittaa erilleen talosta.

Lounatuuli

Rantatalon tunnelmaa valoisassa kodissa

Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä kaupunkia. Talon muoto on klassinen, mutta selkeä ikkunajako ja arkkitehtuurin yksityiskohdat tekevät siitä modernin. Ikkunaristikot, ulkoväritys ja sisustustyyli muokkaavat tästä kodista mieleisesi.