IDO Variform -pesualtaat. Muotojen rikkautta laajassa mallistossa

Pyöreistä ja kulmikkaista muodoista ovaaleihin ja ellipseihin – esteettisessä mallistossa yhdistyy neljä geometrista perusmuotoa. Tason alle, tasoon tai tason päälle asennettavat IDO Variform -pesualtaat tarjoavat käytännössä rajattomat mahdollisuudet suunnitella kylpy- ja wc-tiloja niin julkisiin tiloihin, hotelleihin kuin yksityiskoteihinkin. IDO Variform -pesualtaiden virtaviivainen muoto pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun tuote asennetaan tason päälle. Kuitenkin myös täysin tai osittain tasoon upotettavat tai tason alle asennettavat IDO Variform -altaat ovat ilmeikäs ratkaisu yhdessä valitun tason kanssa. Suunnittelija olet sinä ja valitsemasi malli täydentää juuri sen kokonaisuuden, jonka olet mielessäsi luonut.

Lue lisää