Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun.

Ollikaisen painumaton lamellihirsi tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hirsirakennuksen suunnitteluun. Hirren elämätön rakenne tekee rakentamisesta yksinkertaisempaa sekä nopeampaa ja sen massiivipuinen ulkopinta hivelee silmiä. Ollikaisen painumaton lamellihirsi on myös äärimmäisen ohutta: vain 205mm:n paksuus soveltuu erinomaisesti modernien suunnitteluratkaisujen toteuttamiseen.

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta painumaton lamellihirsi voidaan yhdistää vaivattomasti myös muihin rakennusmateriaaleihin, kuten kiveen. Koska se ei elä perinteisen hirren tavoin, ei rakentamisessa tarvita jälkisäätöä eikä erikoiskiinnikkeitä. Tiiviin rakenteensa ansiosta painumattomasta hirrestä valmistetut talot ovat verrattoman energiataloudellisia.

Lue lisää