Moccamasterilta ennennäkemätön 10 vuoden takuu!

Moccamasterin takuu on kahvinkeitinmarkkinoiden ylivoimaisesti paras. Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet ovat käsityötä pienintä yksityiskohtaa myöten. Ne valmistetaan ja kootaan käsityönä Hollannissa. Valmiit keittimet testataan yksilöllisesti ja pakataan sen jälkeen käsin ennen kuin ne lähetetään laatutietoisille kahvin ystäville ympäri maailmaa. Moccamaster-kahvinkeittimissä korostuu tinkimätön laatu. Oy Moccamaster Nordic Ab myöntää heti oston yhteydessä viiden vuoden runkotakuun Suomeen maahantuomilleen kotitalouskäytössä oleville Moccamaster-kahvinkeittimille ja takuu kaksinkertaistuu automaattisesti maahantuojan (Oy Moccamaster Nordic Ab) myöntämäksi kymmeneksi vuodeksi, kun keitin rekisteröidään. Vastaavaa taetta saman hintaluokan keittimien kestävyydestä ja käyttövarmuudesta ei ole markkinoilla tarjolla.

Lue lisää