Asuntomessujen keittiötrendit ja värimaailma

Mikkelin Asuntomessukeittiöiden vuoden trendit olivat selvästi nähtävillä. Hallitsevat värit olivat mustan, valkoisen ja puun yhdistelmät. Viime vuosien tapaan vetimettömät kaapinovet ja saarekkeet olivat edelleen ”in”. Lisäksi joukkoon oli tullut uutena lisänä aamiaiskaappien suosio.

Keittiöaltaista suosituimmat Blancon mallit olivat Etagon sekä Subline 500-U ja väreistä valkoinen ja musta anthrazit.

Mustaa ja puuta maustettuna messingillä. Tämä mielikuva asuntomessuilla vallitsevista trendeistä jää ensimmäisenä mieleen. Tarkemmin ajateltuna erityisen kauniilla paikalla sijaitseva kompakti asuinalue, jossa talot on sisustettu loppuunasti mietityillä ja harmonisilla yksityiskohdilla. Mikkelin Asuntomessut Saimaan rannalla olivat kauttaaltaan rauhallinen Asuntomessukokonaisuus.

Lue lisää